Eşim beni aldattımı acaba...

o gece buluştuğu arkadaşları yada kardeşi evli mi? Neden eşinizin telefonundan atmış olabilirler sizce?

Doğru tabi iyi bir yöntem olabilir saol ama ben konuyu eşime nasıl açıcam zaman geçtiği için o kadar pişmanım ki görür görmez niye sorup soruşturmadım diye şimdi lap niye soramıyorum

eşiniz bile atmamış olsa mesajı.yine çok kötü belki o kişi evli ve bir çocugu var bilemiycem..şüpheli..o boşlukta acaba değerlendirdi mi fırsatları...yada gerçekten başkası mı attı .
bunları öğrenmeden nasıl duruyorsunuz

Görüp ayrılmanızı mı istedi acaba
Bir de nasıl sessiz kaldınız insan meraktan kuşkudan çıldırır.

Aynen bende öyle düşündüm görmesini herşeyin ortaya çıkıp ya ayrılmak istiyor yada yaptı kendi söyleyemiyor vicdanı da rahat değil görsün açığa çıksın diye bırak mi acaba

O zaman takipe devam veya herseyi oldugu gibi soyleyeceksin...aldatmanin hesabini sormanin zamani mi olur?

Ben olsam gördüğüm anda dayanamaz sorardım, bu ne demek diye. Sanırım gerçeklerden korkuyorsunuz. Eğer boşanmayacaksınız hiç karıştırmayın ama ayrılırım diyorsanız peşini bırakmayın.

eşinize başkası neden böyle bı mesaj atmış olsun .
Kandırma kendını ya .
NEden bu kdr pasif kaldın ?
Esin senın telefonunda böyle bır mesaj görse napardı ?
Yık ortalığı yık !

eşinize başkası neden böyle bı mesaj atmış olsun .
Kandırma kendını ya .
NEden bu kdr pasif kaldın ?
Esin senın telefonunda böyle bır mesaj görse napardı ?
Yık ortalığı yık !
Eşime atılmamış eşimin telefonundan atılmış ve iki msj gelen cvp yok giden msjlar duruyordu...

Açıkçası ben de ilk konunuzu okuduğumda, bilerek görün diye bırakmış gibi geldi. Ama siz daha iyi bilirsiniz,davranışlarında bir sorun, değişiklik yoksa belki başkası atmıştır tabi.

Eşime atılmamış eşimin telefonundan atılmış ve iki msj gelen cvp yok giden msjlar duruyordu...
seni görsem yeter annene çocuğu yarım saat bırakırsan özledim seni gibi.
Peki eşin aldatmaktan başka hangı amaçla birine bu mesajı atar ?
Boşanamaycağın için mi sustun ?
Normal değil çünkü bu ?
Yanlış anlaşılcak bir mesaj değil . Herşey maymun g*tü gibi meydanda

Şarjı bitmitşir belki başka bir ydir elki hiç biri değildir bilmiyorum mm

İyi de ben mesela şarjım bitse arkadaşımın telefonundan eşime filan mesaj atsam mesaja "canım ben Emira şarjım bitti arkadaştan yazıyorum" filan diye başlarım. Üstüne kendi özel mesajimi arkadaşımda bırakmaz silerim...

başkasının telefonundan mesaj yazan kişi ismini yazar,kim olduğunu belirtir.karşıdaki kişi müneccim mi mesaj yabancı numaradan gelince sevgilisi olduğunu tahmin etsin.

Çocuğu annene bırak özledim falan denmiş mesaj atılan kadın da evli öyleyse.
Kadın çocukla çıkamam demiş ki öyle bir mesaj atılıyor.

Ben anlamadım, numarayı alıp konuştunuz değil mi? Kadına sordunuz mu mesaj ile ilgili birşey?

Ne zaman konuştunuz bu kadınla? Muhtemelen eşinize söyledi. Eşiniz de senden gizlediğim bişey yok havasında bilerek mesaj silmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…