Doğru tabi iyi bir yöntem olabilir saol ama ben konuyu eşime nasıl açıcam zaman geçtiği için o kadar pişmanım ki görür görmez niye sorup soruşturmadım diye şimdi lap niye soramıyorumKocanızın söyleyeceği yalan “biri benden mesaj atmış”. Biri kocanızdan mesaj attıysa sevgiline, sorarsınız adamın kim olduğunu öğrenirsiniz. Arar adamı “bana bi sevgilinin numarasını söyle bakalım” der eşleştirirsiniz. Veremezse zaten aldatıldınız demektir. Böyle beklemenin, kanıt aramanın ne alemi var ki?
Görüp ayrılmanızı mı istedi acaba
Bir de nasıl sessiz kaldınız insan meraktan kuşkudan çıldırır.
Hayır evli değillero gece buluştuğu arkadaşları yada kardeşi evli mi? Neden eşinizin telefonundan atmış olabilirler sizce?
Şarjı bitmitşir belki başka bir ydir elki hiç biri değildir bilmiyorum mmHayır evli değiller
Eşime atılmamış eşimin telefonundan atılmış ve iki msj gelen cvp yok giden msjlar duruyordu...eşinize başkası neden böyle bı mesaj atmış olsun .
Kandırma kendını ya .
NEden bu kdr pasif kaldın ?
Esin senın telefonunda böyle bır mesaj görse napardı ?
Yık ortalığı yık !
Eşime atılmamış eşimin telefonundan atılmış ve iki msj gelen cvp yok giden msjlar duruyordu...
Peki eşin aldatmaktan başka hangı amaçla birine bu mesajı atar ?seni görsem yeter annene çocuğu yarım saat bırakırsan özledim seni gibi.
Şarjı bitmitşir belki başka bir ydir elki hiç biri değildir bilmiyorum mm
Yada boşanmış biri büyük ihtimal.Çocuğu annene bırak özledim falan denmiş mesaj atılan kadın da evli öyleyse.
Kadın çocukla çıkamam demiş ki öyle bir mesaj atılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?