- 16 Aralık 2015
- 957
- 2.158
- 63
- 45
konu sahibinin çok üstüne gidilmiş. Yok ortalığı neden ayağa kaldırmadın filan falan diye. Soğukkanlı olmakla bence doğru olanı yapmış. Ve inanın insan bu gibi durumlarda aptallaşıyor. 2 kere başıma geldi farklı insanlarla. İlkinde ortalığı ayağa kaldırdım suçlu ben oldum. İkincisinde daha sakin ve ruhsuz yaklaştım olaya, ikisinin de burnundan getirip defetmiştim.
Ben kendi yaptığımı öneririm. Benim olaydaki kadın da anaokulu öğretmeni idi. Okulunu bulup işyerine gitmiştim ve yüz yüze konuşmuştum sakince. Ben böyle mesajlar buldum doğruluğu nedir diye. O anki tavırlardan göz temasından bile anlaşılıyor da işte... kadın akabinde sevgilimi aramış, tutuşmuşlardı.
Vakıfa gidebilirsiniz, ben şu noya sahip kişiyle görüşmek istiyorum diyin gözlerinizle görüp tanışın.
Ben kendi yaptığımı öneririm. Benim olaydaki kadın da anaokulu öğretmeni idi. Okulunu bulup işyerine gitmiştim ve yüz yüze konuşmuştum sakince. Ben böyle mesajlar buldum doğruluğu nedir diye. O anki tavırlardan göz temasından bile anlaşılıyor da işte... kadın akabinde sevgilimi aramış, tutuşmuşlardı.
Vakıfa gidebilirsiniz, ben şu noya sahip kişiyle görüşmek istiyorum diyin gözlerinizle görüp tanışın.