Bir de eşin sana daha önce vurmuş bir kaç kez evden kovmuş. Çok daha ciddi sorunlarınız var bence. Haydi bir kere kovdu sonra özür diledi affettin diyelim. Ama ikincisinde hala o evde oturmayı nasıl kabul ettin anlamadım.Eşin sana neden ilgi göstersin ki kaç kere kovmuş vurmuş ona rağmen bir yere gitmemişsin.
eşinin ailesini düşünmesi güzel tabiki ama önce düşünmesi gereken evde bir karısı var.bana hiç değer vermesin mutlu etmesin sadece ailesini mutlu etsin.obana nekadar değer veriyosa bendende okadar değer ve sevgi alır.sizin yerinizde olsam maaşınızın yarısından fazlasını vermem kendi kendimi mutlu ederim bende gezerek alışveriş yaparak
bakın ikiniz başbaşayken ne güzel bir iletişiminiz varmış belki gerçekten de sorun kayınvalidenizin evinde kalıyor olmanızdır çünkü ne olsa karı koca ailenin yanında birbirlerine biraz daha resmi oluyorlar.
eşiniz evlenmeden önce nasıldı? sürprizler yapar mıydı? önceden de böyle bir adam mıydı yoksa birden pat diye değişti mi? bunları da sorgulamalısınız bence.
ayrıca maddi sıkıntılar da insanı çok ama çok etkiler. belki parasal sorunlar eşinizin kafasını meşgul ediyor ve gezmeye ve eğlenceye vakit ayırmak istemiyor.
Evlılık oncesınde pek zaman gecıremedık beraber. O sıralar ben yurt dısındaydım, tatıle geldıgımde tanıstık, tanıstıgımız gun ben tekrar dondum yurt dısına. Oradayken evlenme kararı aldık. Geldım, bır ıkı kez daha gorusup, nısanlandık ve yıne gıttım. Son donusumde ıse baska sehırlerde oldugumuz ıcın fazla gorusemıyorduk. Bu nedenle pek bılmıyorum. Kucuk surprızler yapardı dıyeyım. Oyle aman aman bır seyle hıc karsılasmadım.
Maddı sorunlar kafasını yoruyor kabul edıyorum. Su an gercekten cok borcumuz var, ısler her zaman yolunda gıtmıyor. Esım ıs sorunlarını pek anlatmayı sevmedıgını, benı de uzmek ıstemedıgını soyler. Ama bende benımle paylasmasını ısterım. Boyle ıste...
Valla yazdıkca rahatladım. Esıme olan ofkem de azaldı. Onu kısmen haklı gormeye bıle basladım
Tesekkur ederım hurrem, hepınıze tesekkur ederım. Gercekten sabahkı halımden eser kalmadı.
Hafta sonu evımızde kalacagız, dogal gaz baglanmadıgı ıcın sadece hafta sonları kalıyoruz. Belkı bu bıraz ıyı gelır bıze.
Artık bende kk.de paylasırım sızlerle duygularımı. ınsan paylastıkca rahatlıyormus, bugun cok daha ıyı anladım bunu.
güzel haberlerini bekliyoruz a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?