Eşim beni artık sevmiyor

Off ne karman çorman bi hayatın var yaa.okurken icim daraldi yeminle.daha belini bile doğrultmadan hemen ikinci evlilik yapmissin bi de sorunlu bi evlilik.ustune de hamile kalma planlari yapiyon.cok aceleci davraniyorsun dikkat et.sen herseyi bi kenara birak da once evladinin huzurunu düsün.bana cok bencil bi insan gibi geldiniz.

Belli ki çok aşık olmuşsunuz insan aşık olduğunda ilerisini o kadar soğukkanlı düşünemiyor. Hoş sizin bir çocuğunuz olduğu için daha titiz düşünseniz iyi olurmuş ama olan olmuş her insan hata yapar sonuçta. Eşinizin ailesiyle olanlar iki işte çalışmak yeni bir evliliğin oturma stresi sizi bayağı germiş benim anladığım. Borçlarınız nedir ne kadardır bilemiyorum ama iş temponuzu hafifletseniz iyi olur sanki. Eşinizin evliliği hala birilerinden saklama durumu çok çirkin o konuda ne kadar hır çıkarsanız haklısınız ve sakın ha alttan almayın. Umarım hamile değilsinizdir bu herşeyi daha da ağırlaştırır. Bence şu noktada evliliği kurtarmak için kendinizi ezdirmeyin eğer eşiniz sizin gibin elinizi tutup işte bu eşim diyemiyorsa resti çekin. Yoksa bugün aranız düzelir yarın gene aynı noktaya gelirsiniz. Şu noktada önemli olan sizin psikolojiniz eşiniz buna yeterli kıymeti vermiyorsa onu kaybetmekten korkmayın. Aile terapisine gelmiyorsa kendiniz birkaç seans destek alın bu gerilimde ruhunuzu biraz dinlendirir. Olmaz da boşanırsanız üzülmeyin ne güzel bir kızınız işiniz var sizi üzecek bir adama ihtiyacınız yok

şu zamanlarda çok fazla tartışıp birbirinizi yıpratmazsanız evliliğiniz sürer bu sorunlar çözülür ama aynı konuyu açıp durursanız soğumalar uzaklaşmalar başlar. bi süre konuşmamalısınız belkide

Bıle bile lades demıssınız...yapacak birşey yok...sutten agzı yananın bıraz yogurtu uflemesı lazım.

Cocugun var ve senin onceligin cocugun olmasi gerekirken boyle sorunlu bir evlilige evy demissin.

Cocugu olan bosanmis kadinlar bir zahmet 2.evliliklerinde.iyi dusunsunler.

Ailesi istememis.
Adam da degismis.

Bence de sevmiyor seni zaten soylemis.

Insallah hamile.degilsindir ne diyim

İlk evliliğinizden hiç hayat dersi almadınız mı? Böyle sorunlu başlayan evlilikten bir cacık olmayacağını tahmin etmediniz mi? Tecrübesiz olsanız neyse. Hele bir de küçük kızınız varmış. Ben olsam kılı kırk değil kırk bin yarardım! Ayrıca bir yüzük bile almadığınız bir evlilikte bu kadar borç da nereden çıktı? Neden siz iki işte çalışıp ödüyorsunuz? Çile çekmeye doymamış mıydın ilk evlilikten sen anacım???

Evlilik nasıl saklanır nasıl gizlenir, ilk defa duydum. Daha neler görüp duyacağız forumda acaba.
İstekleriniz makul zaten bir evlilikte olması gereken şeyler.
Eşinizin bir anda böyle değişmesine bende anlam veremedim, bir anda sevgi ve aşk bitmez. Bu bir süreçtir bence su kesilmesi gibi şık diye kesilmez.
Zamanla azalmış olabilir ilgisi sevgisi siz fark edemediniz mi acaba ?
Belkide bir yorgunluk halidir yaşanılanlar ağır gelmiştir, tespiti doğru yapmak bana kalırsa.

artık yetişkin insanlarız adımımızı atarken neler olcağını hesaba katmalıyız.
üstüne bi çocuğunuzda var daha titiz olmalıydınız.
bu duruma birazda sizin dikkatsizliğiniz yol açmış ama inşallah herşey yoluna girer

gelmek istemiyorum dedi ve su ara dışarıda kalıyor bir hafta kadar oldu artık içinden eve gelmek gelmiyor seni sevip sevmediğimden Emin değilim alışkanlığa dönüştün gibi seyler söyledi.
Bu cümlelerin üzerine çok da fazla söylenecek bir şey yok gibi. Emek veriyorsunuz ama bunun karşı taraf pek farkında değil. Sizi üzmek istemem ama gerçekten seven adam bahane tanımaz ve sevdiği kadının elinden tutar herkese karşı dimdik durur. Kendi değerinizi siz belirleyin. Gerçekten hak ettiğiniz böyle bir sevgi mi?

Bu kadar olayın içinde bir de hamilelik mi?
Zaten hamilelik olayı olmazsa adam sizle bağını koparır diye düşünüyorum.
Sizde bilincindesiniz ki hamilelik için sadece benle olsun istemiyorum diyorsunuz.
Aklınızı başınıza toplayın.
Evladınız var.

Back
X