• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni artık sevmiyor

Anlattıklarınızı değerlendirdiğimizde ki bence tüm forum aynı fikirdeyiz; yanlış bir evlilik yapmışsınız.
Bi anne olarak adımlarınızı daha dikkatli, daha çocuğunuzun menfaatlerini gözeterek atmalıydınız.
Olan olmuş bunu eleştirmek için çok geç ama yüzük bile alamadan yaptığınız gizli saklı bi evliliğin içerisine bir de çocuk yapma fikrini ne içtikten sonra aldınız merak ediyorum? Zaten bir çocuğunuz var, doğru düzgün ilgilenemiyorsunuz bile, e bu yoğunluğun içerisine ne den bi çocuk daha atıp bir sabinin daha hayatını mahvetmeye çalışıyorsunuz?

Evliliğinize gelince, eşiniz sizi seviyor mu bilemem ama bu dırdırınız sizi boşanmaya kadar götürür.
Elinizde bi 7 yaşında bi de bilmem kaç aylık çocukla kalakalırsınız.
Dır dır etmeyin, eşiniz, siz konuşacaksınız, söyleneceksiniz diye korkusuna eve gelemiyorumuş, siz bu cümleyi duyduğunuzda kırılmıyor musunuz?
Lütfen sadece konuşmanız gereken yerlerde konuşun, fazlasının kimseye bir faydası yok.

Borcumuz bir kaç ay sonra bitiyor onu düşünerek çocuk istedim 33 yaşındayım

Bu adamdan sakin bu durumda cocuk yapma. Daha yaptiginin arkasinda bile durmaktan aciz. Ben en cok cocuguna acidim cünkü o gergin ortamin ortasina atilmis durumda

Eşiniz işin batmasından dolayı içten içe sizi suclamiyordur umarim
Yok olsa olsa ailesine karşı beni suçlayabilir ama işi o istedi ben de ortak oldum sonra sıkıntı oldu battık onu kurtaralım diye son bir işe girdik o da olmadı hem şanssızız benim sorunum sevgi sorunu yoktu bir şekilde zorluklara rağmen idare ediyorduk iki üç hafta gibi bir sürede soğudum bunaldım kafayı yiyorum ayrı kalalım gibi seyler çıktı icloud vs görebiliyorum TEl normalde ortada aldatma gibi bi durum kal ailesini seçti desem onlarla da konuşmuyormuş arayınca açmıyormuş

Bu adamdan sakin bu durumda cocuk yapma. Daha yaptiginin arkasinda bile durmaktan aciz. Ben en cok cocuguna acidim cünkü o gergin ortamin ortasina atilmis durumda
Kızım genelde bu olaylardan çok uzak durdu kavga gürültü görmedi o evde iken değil genelde o babasında iken konuştuk tartıştık su anda da onu dedesi rahatsız olduğu için orada sanıyor bu olayların bilincinde değil iki ayrı kurumda öğretmenim ders saatlerini ona göre ayarladım sabah geç gidiyorum o da öğlenci akşam da ondan bi saat sonra dönüyorum kız açısından sorun yok kızım yeni eşimi de çok seviyordu kendisi baba diyordu ben aksine öz babası ilgilenmeyip bu çok ilgilendi diye onu düşünerek evlendim

Yok olsa olsa ailesine karşı beni suçlayabilir ama işi o istedi ben de ortak oldum sonra sıkıntı oldu battık onu kurtaralım diye son bir işe girdik o da olmadı hem şanssızız benim sorunum sevgi sorunu yoktu bir şekilde zorluklara rağmen idare ediyorduk iki üç hafta gibi bir sürede soğudum bunaldım kafayı yiyorum ayrı kalalım gibi seyler çıktı icloud vs görebiliyorum TEl normalde ortada aldatma gibi bi durum kal ailesini seçti desem onlarla da konuşmuyormuş arayınca açmıyormuş
Eşinin ailesi seni istemeyebilir,evlendiğinizi kabul etmeyebilir,akrabalara sizi taktım etmeyebilir.Siz de onun ailesi ile görüşmesiniz olur biter.Ancak eşiniz sizin ortak arkadaş grubunuza,çevrenize evli olduğunuzu,aile olduğunuzu göstermeli.Sakin bebek olayını su an gündeme almayın sizin zaten bir kuzunuz var bu duyguyu yasasının.Birakin bebek konusunu o gündeme tasisin.İstiyorum desin.Belki de eşiniz sizi sizin onu sevdiğiniz kadar sevmiyordur.Cok emin olmak için alın karşınıza konuşun.Biz cok buyuk zorluklari birlikte yadadik,birlikte astik.Ama beni kendinden uzaklastirirsan bazı şeylerin dönüşü olmaz,ben sana çok inandığım güvendiğim için bu yola girmiştim.Beni sevmediğini,istemediğini soyluyorsun;ne istediğini söyle onu uygulayalim diyin.

dır dır yapmayın, ailesiyle ilgili tartışmaya girmeyin, yüzük almamiş diye kendinizi doldurmayın ... neden huzursuzluk çıkarmak yerine huzur bulmak için çabalamıyorsunuz

Eşinin ailesi seni istemeyebilir,evlendiğinizi kabul etmeyebilir,akrabalara sizi taktım etmeyebilir.Siz de onun ailesi ile görüşmesiniz olur biter.Ancak eşiniz sizin ortak arkadaş grubunuza,çevrenize evli olduğunuzu,aile olduğunuzu göstermeli.Sakin bebek olayını su an gündeme almayın sizin zaten bir kuzunuz var bu duyguyu yasasının.Birakin bebek konusunu o gündeme tasisin.İstiyorum desin.Belki de eşiniz sizi sizin onu sevdiğiniz kadar sevmiyordur.Cok emin olmak için alın karşınıza konuşun.Biz cok buyuk zorluklari birlikte yadadik,birlikte astik.Ama beni kendinden uzaklastirirsan bazı şeylerin dönüşü olmaz,ben sana çok inandığım güvendiğim için bu yola girmiştim.Beni sevmediğini,istemediğini soyluyorsun;ne istediğini söyle onu uygulayalim diyin.

Şu an istediği önce beni bırak bi düşüneyim idi ben de eve dön vs diyip tekrar arayınca ya da sürekli beni nasıl artık sevmiyorsun sebep sun dedikçe ayrılmak istiyorum demeye başladı ama benim beynim evli iken dışarıda kalmağı anlamıyor eve gelmiyor ki karşıma alıp konuşayım ancak dışarıda buluşuyoruz onda da doğal olarak sürekli soru soruyorum neden böyle oldu vs zaten soru sorulmasını sevmiyor herşeyi sorguluyorsun diyor istediği sorgulama hiç soru sorma bana bırak diyor ama sorun su ki ona bırakınca o çok yavaş bi insan ben aceleci...

İki gündür hastayım sürekli yemeğini ye ilaç al diye mesaj atıp akşam da iyi geceler vs yazıyor ama eve gelmek istemiyor aile terapisine yarın gideceğiz ama biraz ben istiyorum diye gidiyor
Su an ne istediğini bilmiyor sevmiyorum diyor ama görüştük kıyafete karışıyor vs anlamıyorum ki ne yaptığını

dır dır yapmayın, ailesiyle ilgili tartışmaya girmeyin, yüzük almamiş diye kendinizi doldurmayın ... neden huzursuzluk çıkarmak yerine huzur bulmak için çabalamıyorsunuz
Ailesiyle hiç karşı karşıya gelmedim istersem ulaşırdım ama araya girmedim onlar halletsin diye bekledim

Bir de onun ailesi benle görüşmeyip onla görüşse sorun yok ama silesi sürekli arayıp ayrıl diyor ayrılmazsan ölümüze bile gelme diyor baskı yapıyorlar bi yerden sonra ben de geriliyorum

Bir de onun ailesi benle görüşmeyip onla görüşse sorun yok ama silesi sürekli arayıp ayrıl diyor ayrılmazsan ölümüze bile gelme diyor baskı yapıyorlar bi yerden sonra ben de geriliyorum
Kapatın ev telefonunuzu.Esinizi arayıp ne derlerse desinler siz sormayın bile.Kayinvalidem eltim için bana bile "keşke çocukları olmasaydı bunu da bosatirdim(kaynimin da eltimin de ikinci evliliği) dedi.Ben "eline ne geçerdi?Gece gelip sana mı sarılıp yatardı? Şimdi bir yuvası var,düzenli hayatı var.Gece nerde kaldığı belli.Sukret" dedim.Kimbilir kaynima bosansin diye neler söylüyordu.Sonrasinda bana birsey siylememeye basladi.Esin istemedikten sonra hicbirsey olmaz.Ama eşin de ayran gönüllü ,uydum akıllı birisi ise bebek olmadan gitmesi en iyisi.

Sorun ayni seylerin konusulup durmasiysa esinize huzur olun. Bu konulari kapatin. Sadece mutlulugunuza odaklanin. Ailesini alttan alin. Normal bir evlilik de yapsaydiniz ailesini idare etmek zorundaydiniz bir farki yok. Madem evlendiniz artik mutlu olmaya bakin. Iyi ki evlendm dedirtin. Ailesini hakli cikarmayn

Eşiniz bunaltmayın derim. Herşeye rağmen herşeyin güzel olacağı , sevginizin yeteceği fikrini ona verin...sonucta onun da motivasyonu kaybolmus

Kapatın ev telefonunuzu.Esinizi arayıp ne derlerse desinler siz sormayın bile.Kayinvalidem eltim için bana bile "keşke çocukları olmasaydı bunu da bosatirdim(kaynimin da eltimin de ikinci evliliği) dedi.Ben "eline ne geçerdi?Gece gelip sana mı sarılıp yatardı? Şimdi bir yuvası var,düzenli hayatı var.Gece nerde kaldığı belli.Sukret" dedim.Kimbilir kaynima bosansin diye neler söylüyordu.Sonrasinda bana birsey siylememeye basladi.Esin istemedikten sonra hicbirsey olmaz.Ama eşin de ayran gönüllü ,uydum akıllı birisi ise bebek olmadan gitmesi en iyisi.
Garip bir depresyon yaşıyor sanırım kimse ile görüşmüyor bi anda bana soğudu

Merhabalar eşim ile 4 senedir beraber 11 aydın evliyiz. Benim ikinci evliliğim ilk evliliğimden bir kızım var su an 7 yasında. Eşimin ailesi bu sebeple beni istemedi çok denedik ayrılamadık sonra da gizlice evlendik sonra ailes duydu bildiğiniz hakkımızı helal etmiyoruz tepkilerini vs verdi bunlara rağmen biz hep birlikte idik ortak borçlarımız vardı en başından beri herşeyi ortak yaptık sadece nikah ile evlendik yüzük bile almadık ailesi sonra kabul eder düğün yaparız diye hayal etti hep sonra ailesinin tepkileri büyüdü ben de bu evliliği artık akrabalarından falan da saklama kapatman gibi yaşamak istemiyorum dedim ailesi her tel ettiğinde kavga etmeye başladık eskisi gibi alttan almıyorsun dedi bu konuda haklı ama borçlar yüzünden iki işte birden haftanın 7 günü çalışıyorum Yorgun’um kendi ailemdeki problemler ve onun yüzük bişe almaması sürekli çoğu kişiden evliliğini şaklaması vs ben sürekli dırdıra başladım en son uyuyamamaya mides rahatsızlanması başladı bunaldım ölücem demeye artık eve gelmek istemiyorum dedi ve su ara dışarıda kalıyor bir hafta kadar oldu artık içinden eve gelmek gelmiyor seni sevip sevmediğimden Emin değilim alışkanlığa dönüştün gibi seyler söyledi. Ben üzülüp ağlayınca da kıyamıyorum diyor en son aile terapisi içim yarına randevu aldım ama çok üzülüyorum aşırı emek sarfettiğim bir ilişki yaptıklarımın farkında o da ailesi ile su duruma geldi ben de bunun farkındayım ama iki iç hafta öncesine kadar yatak dahil herşey iyi giderken bir anda hiç sevmiyorum seviyesine nasıl geldik anlamıyorum ikimizi de tanıyan insanlar bir kusurum olmadığını söylüyor bence de söyle kusurlarım bar sürekli konuşuyorum ama genel taleplerim eve erken gelmesi ve ilgi göstermesi ya da evliliği saklamaması su an hamile olma ihtimalim var onda da bir şekilde düzeltiriz aldırmayız diyor ama bunun için bana katlanmasını istemiyorum o durumda bazı seyler tolere edilir diyor . Eve gel dediğimde eve de gelsem aynı seyler sürekli sürekli konuşulacak diyor . Fikir ve önerilerinizi bekliyorum
Evlilik gizli olur mu yahu? Adı üstünde evlilik bu ne gizliliğinden bahsediliyo burda sizden mi utanıyo nedir yani?

Koca koca insanlar hala liseli ergenler gibi gizliden ilişki yaşıyorlar, evleniyorlar. Yani çocuksunuz, düşünemediniz sonuçlarını desem o da değil. Burada okuduğum en mantık dışı konulardan bir tanesi. Kocan sana saygı duymuyor ki ailesi duysun, daha seni çevreye tanıtabilmekten aciz. Ne derdi var bilmiyorum.

Gizli bir evlilik .
Evliliği oturtmadan hoooop hemen bebek .
2. Çocuğunuzda babasız kalmaz umarım .

Koca koca insanlar hala liseli ergenler gibi gizliden ilişki yaşıyorlar, evleniyorlar. Yani çocuksunuz, düşünemediniz sonuçlarını desem o da değil. Burada okuduğum en mantık dışı konulardan bir tanesi. Kocan sana saygı duymuyor ki ailesi duysun, daha seni çevreye tanıtabilmekten aciz. Ne derdi var bilmiyorum.
Valla işte ben de tam bu konuda dırdırlanıyorum çünkü evlenmeden önce bir süre ailesinin ikna olmasını bekleyeceğini sonra da bir ufak tören yapacağını söylemişti ama öyle olmadı hatta cevremiz biliyor ama takı muhabbeti oldu eşim de biz bir kutlama yapıcaz haziran gibi sesi hep

Back
X