- 7 Ocak 2021
- 24
- 12
- 3
- 30
- Konu Sahibi sorumvarbenim
-
Rojda nin dedi dogru spor uygulamalri veya youtubdan bak, spor minderi yetiyor, her aksam yap bir süre sonra farki görceksinBoyum 1.64 gibi kilomda 88.
Yakın bir zamanda nikahım var kilo vermeye çalıştım biraz verdim de ama kendimi beğenmiyorum kıyafetlerden de kilom çok belli olmuyor. En başta sağlığım için kilo vermek istiyorum tabiki. Yani şöyle diyeyim ben kilo aldığımda orantılı bir şekilde kilo vücuduma yayılıyor tek bir yerde toplanmıyor o yüzden dışardan göre bana 75-80 falan der kilo olarak. Ama tabi basenlerim var çok kafaya taktım bu durumu
E eşin farkında değilmi canım senin vücut orantılarının artık evlencek raddeye gelmişsiniz onu mu dert edicek bi de kilo bu 2 ay çalışmayla erir gider dönüşü olmayan da bişey değilBoyum 1.64 gibi kilomda 88.
Yakın bir zamanda nikahım var kilo vermeye çalıştım biraz verdim de ama kendimi beğenmiyorum kıyafetlerden de kilom çok belli olmuyor. En başta sağlığım için kilo vermek istiyorum tabiki. Yani şöyle diyeyim ben kilo aldığımda orantılı bir şekilde kilo vücuduma yayılıyor tek bir yerde toplanmıyor o yüzden dışardan göre bana 75-80 falan der kilo olarak. Ama tabi basenlerim var çok kafaya taktım bu durumu
4. Zayiflama ekibindeyiz.Boyum 1.64 gibi kilomda 88.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?