- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
- Konu Sahibi sorumvarbenim
-
Dev gibi olmasa da büyük popo seviyorum ben ne yalan söyleyeyimKaç senedir spor yapiyorum. Oyle dev gibi iki top şeklinde popom olmadi. Spor da yapsan popo yoksa yoktur, kucukse kucuktur yani.Poponuz varsa ama sarkiksa sporla kaldirirsiniz en fazla ama olmayan popoyu kocaman yapacak spor ben bilmiyorum.
Popom duzgun ama kucuk yani oyle instagramdakiler gibi karinca kadar belimle kocaman totom olmadi o kadar da squat yaptim
Dev gibi olmasa da büyük popo seviyorum ben ne yalan söyleyeyimEn azından dikleştirmeye uğraşayım ben de o zaman
Eşini bilmem ama 164 e 88 kilo fazla.Önce kendin için sağlığın için kilo ver. Beğenip beğenmeme mevzusuna gelince beğenmezse kabullenmese nikah masasına oturmazdı. Ama nikahı kıyıp sonradan laf sokan da çok oluyor. Bütün bunları göz önünde bulundur.Boyum 1.64 gibi kilomda 88.
Yakın bir zamanda nikahım var kilo vermeye çalıştım biraz verdim de ama kendimi beğenmiyorum kıyafetlerden de kilom çok belli olmuyor. En başta sağlığım için kilo vermek istiyorum tabiki. Yani şöyle diyeyim ben kilo aldığımda orantılı bir şekilde kilo vücuduma yayılıyor tek bir yerde toplanmıyor o yüzden dışardan göre bana 75-80 falan der kilo olarak. Ama tabi basenlerim var çok kafaya taktım bu durumu
Hip band ile çalışınDev gibi olmasa da büyük popo seviyorum ben ne yalan söyleyeyimEn azından dikleştirmeye uğraşayım ben de o zaman
Günde max 250 squat yaparak bacaklarımı ve kalçamı dolgunlaştırdım. Tabi bunlar ilk yıl hemen olmadı. 2017 den spora devam ediyorum. Şuan istediğim fiziğe sahibim. Özellikle squatın çok faydasını gördüm. Düzenli spor yaptığım için hafif selülit vardı o da kaybolduSporla istediğimiz yerleri dolgunlaştırmak mümkün mü? Ben de 54 kiloyum kilomdan memnunum, sıkılaşmak istiyorum onun da sporla olabileceğinin farkındayım ama dolgunlaşma konusu pek mümkün gelmiyor sanki. Popom biraz küçük geliyor daha dik ve dolgun olmasını istiyorum
Squat daha çok bacak için diyorlar bacaklarımın kalınlaşmasını da istemiyorum aslında ama siz bu hareketleri ağırlık yardımıyla mı yapıyorsunuz? Bir dönem fitnessa gittim ama çok kısa süren bir dönem olduGünde max 250 squat yaparak bacaklarımı ve kalçamı dolgunlaştırdım. Tabi bunlar ilk yıl hemen olmadı. 2017 den spora devam ediyorum. Şuan istediğim fiziğe sahibim. Özellikle squatın çok faydasını gördüm. Düzenli spor yaptığım için hafif selülit vardı o da kayboldu
Hayır ben ağırlıkla çalışmadım. Squat sadece bacakları kalınlaştırmıyor. Üst bacak, arka bacak ve kalça kaslarını güçlendiriyor. Yürümeyle sıkılaşma ve dolgunlaşma asla olmazSquat daha çok bacak için diyorlar bacaklarımın kalınlaşmasını da istemiyorum aslında ama siz bu hareketleri ağırlık yardımıyla mı yapıyorsunuz? Bir dönem fitnessa gittim ama çok kısa süren bir dönem olduEğitmen yardımı ile çalışıyordum, ben zaten ufak tefek bir şeyim kadın arka bacak çalıştırırken 20kg yükledi küçük bir sakatlık geçirdim ondan sonra da kapısının önünden geçmedim bir daha. Artık boyumdan mı dersiniz hantallığımdan mı bilemem ama ağırlık kaldırmalı spor bana göre değil squat etkili olsun diye de ağırlıkla çalışılmalı diyorlar. Ay bilemedim bu spor konusu dert oldu ben de en iyisi gidip yarım saat yürüyeyim yarın bari en klasik spor
Bencede kafaya tak zaten 75 80 le 88 arasında pek bir fark yok. Yürüyüş yapmayla başla benceBoyum 1.64 gibi kilomda 88.
Yakın bir zamanda nikahım var kilo vermeye çalıştım biraz verdim de ama kendimi beğenmiyorum kıyafetlerden de kilom çok belli olmuyor. En başta sağlığım için kilo vermek istiyorum tabiki. Yani şöyle diyeyim ben kilo aldığımda orantılı bir şekilde kilo vücuduma yayılıyor tek bir yerde toplanmıyor o yüzden dışardan göre bana 75-80 falan der kilo olarak. Ama tabi basenlerim var çok kafaya taktım bu durumu
Yok sağlık problemim yok daha yeni kontrol ettim şekerim falan da normal. Bende pandemi döneminde ne olduysa oldu zaten evdekilerle film geceleri vs. yapınca hep bi abur cubur oldu evde sonrasında da toparlamak çok zor oldu tabiŞok diyetlerle kilo verseniz dahi, diyeti bıraktığınız anda misliyle geri alırsınız. Öncelikle kilo vermenizi engelleyen bir sağlık probleminiz varsa bunu kontrol ettirin. Kan değerlerinize baktırın. Eğer bunlar normalse, sağlıklı beslenme ve sporla orta ve uzun vadede hedefinize ulaşacağınız kanaatindeyim. Moral olması açısından yazıyorum:
Boyum 1.65 yani sizinle hemen hemen aynı boydayız. Pandemi nedeniyle kendimi yemeğe verince.. 4 ayda 77'ye çıkmıştım. Haftanın 3-4 günü minimum 1-1,5 saat spor veya yürüyüş, ekmeği kestim. Kuruyemiş, kuru meyve gibi sağlıklı atıştırmalıklara yöneldim. Canım çikolata isterse ya bitter yedim ya da 2-3 parça çikolata. Fast food istersem de en iyi ihtimalle 10 günde 1 o da abartmamak şartıyla. Bu sayede 1.5 ayda 70 kiloya düşmüştüm. Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar enerjik olduğumu hatırlamıyorum. Ruh halim inanılmaz değişmişti. Kavrama gücüm bile artmıştı sanki. Ama sonra irademe hakim olamayıp eski beslenme düzenime geri döndüm. Haliyle 3-3.5 kilosunu geri aldım. Habire erteleyip duruyorum ama bir an önce sağlıklı beslenme düzenime geçmem şart.
Kilo vermenin birinci kuralı sabırlı olup zamana yaymak ve iradeye sahip çıkmak. Gerçekten o direnci kırınca vücut buna alışıyor ama kırana kadar zorlanacaksınız.
Şimdiden bol şans!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?