esim beni begenmiyor

modamodamoda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
893
21
68
merhaba arkadaslar paylasmak istedim fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim.esimle ilk zamanlarda tartismalarimizda bana hep soyle soyledi"hic bir seyin guzel degil ne boyun,ne fiziğin ...vs diye..çok sıkılıyorum bunalıyorum hakaretlerinden,aşagılamalarından..

Son düzenleme:
ablasının ve yegeninin göğüs ve poposunu nasıl o gözle değerlendiriyo hayret bişey yaw

evlenmeseymiş madem, evlenmeden önce pamela anderson değildin herhalde, bilmiyomuydu yani

şekilci kocalarla uğraşmak zor

Son düzenleme:
Allah Allah ne kadar basit muhabbetler bunlar ya
Ne kadar göğüs ve popoya takmış bu adam ki ablasınınkini bile incelemiş yuh yani
Eşiniz bi doktora filan görünmeli bence

insan nasıl ablasının yeğeninin vücut hatlarını inceler pes doğrusu
siz önce eşinize bu soruyu sorun bence

Son düzenleme:

aman zaten erkek psikolojisi.almasaymış o zaman gözü körmüydü .benim eşimde öyle.göbeğe bak yaşlandın kilo aldın yüzünde çiller çıkmış vs.vs. ama ben altta kalmıyorum.sen kendi göbeğine ve saçına bak diyorum.ben kendimi çok seviyor beğeniyorum diyorum susuyor.yada çok kızarsam ver 5 milyar bakım yaptırıyım diyorum.takma kafana herkes yaşıyor.kıskanmıyorum onları bende güzelim hoşum de .çatlasın biraz.ayyy şu adamda ne yakışıklı boya posa bak endama de ezzz onu.erkekleri övmeyeceksin zaten sarımsak gibi ezeceksin:)))yaşasın kadın dayanışması:))

kiskanmadigini soylemissin , olmus bitmis. kapatin konuyu. kendinize odaklanin. hem sizi begenmeyen birini siz nasil begendiniz? bu konu gercekmi diye süpheliyim,kusura bakmayin.

De ki o zatı muhtereme..

Para ver estetik olim de..

Ayy bu şimdi açıkca yüzünüze ben seni aldatıcamda der..

valla canımcım eşin zaten ablasının ve yengesinin orasına burasına baktıgına göre sorunlu bi insan artı bi insanın yüzünede böle şey sölenirmi ya.Evlenmesymiş o zaman adriana lima gösterip seni verdiler sanki adama.töbe töbe

kiskanmadigini soylemissin , olmus bitmis. kapatin konuyu. kendinize odaklanin. hem sizi begenmeyen birini siz nasil begendiniz? bu konu gercekmi diye süpheliyim,kusura bakmayin.

sacma gibi gorunsede gercek maalesef..beni de sikiyor bunaltiyor dusundugumde sacma farkindayim,evlenirken daha farkli basliyor hersey baslarda begenmis olsa gerek ama simdi icindekileri soyluyor,boyle sacma ama gercek

bence bu yorumu aynen ilet kocana!

sen ablanın ve yeğeninin poposuna kalçasına nasıl o gözle bakabiliyosun de

sapık mısın de hatta!

Bu arada arkadaş farklı bir topikde de burnuyla ilgili şikayetlerini yazmış bence sizde kendinizi beğenmiyorsunuz
İşe önce kendinizi beğenmekden başlayın..

ablasına yeğenine benzeyen birini alsaymış o zmn hayret bişey hem nasıl bir karakterde ki kocanız onların vücut hatlarını incalemiş çok çirkin bişey bu bende minyon tipli bi insanım ama göğsümde popomda yerinde yani ne demek beğenilmemek çok saçma

ewt cnm hersey bitti popo kaldı dimi ahh bu erkekler popo büyük olur değmen tekeri derler küçük olur popon yok derler peki nedir bunun ortası.....
ben söyleyeyim cnm doymak tükenmek bilmeyen erkek nefsiiiiii
sanki biz onlara seyin.... çok küçük yada çok büyük diyoruz ne bu psikolojık baskı ya :) tövbe tövbe mübarek gün
takma kafana boşver

ben de oyle soyluyorum,zaman zaman psikolojime gore degisiyor umursamadigim zmaanlarda var mesela simdi yazdigini okudugumda tesekkur edrim :2:

onun koca kıllı gömeği , kıl tüy içindeki bacakları
hatta ense traşssız ense'si
uzamış bıyıgı cok mu güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…