- 21 Temmuz 2011
- 893
- 21
- 68
- Konu Sahibi modamodamoda
-
merhaba arkadaslar paylasmak istedim fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim.esimle ilk zamanlarda tartismalarimizda bana hep soyle soyledi"hic bir seyin guzel degil ne gogus ve ne popo`" evet dogru minyonum..sonra ablasinin ve yegenin gogus ve popolari tam yerindeymis ve ben onlari kiskaniyormusum.bir keresinde onlarin yerinde cok guzeller dediginde bence degil gibi benzeri seyler soyledim kiskandigim zannediyor ve boyle sanmasina sinirleniyorum cunku kiskanmiyorum o bunlari soyleyene dek fark etmemistim bile..bunlarin bu kadar onemli oldugunu o soyleyene dek bilmiyordum yani ben onemsemiyordum ki kiskanayim..iyi oldugumuz zamanlarda da surekli soyledikleri aklima geliyor ve benim de agzim zehir saciyor ben de onu cok kirletiyorum cok hakaret ediyorum cunku bir turlu anlatamadim kendimi kiskanmadigimi..
cok sikiliyorum artik hep aklimda soyledikleri benimde soylediklerim onun aklinda muhtemelen sanki aramiz iyi iken bile sadece sikiyoruz kendimiz icimizdeki kirginligi bastiriyoruz ilk tartismada da yeniden cikiyor cirkin benzetmeler asagilamalar hakaretler...
kiskanmadigini soylemissin , olmus bitmis. kapatin konuyu. kendinize odaklanin. hem sizi begenmeyen birini siz nasil begendiniz? bu konu gercekmi diye süpheliyim,kusura bakmayin.
ablasının ve yegeninin göğüs ve poposunu nasıl o gözle değerlendiriyo hayret bişey yaw
evlenmeseymiş madem, evlenmeden önce pamela anderson değildin herhalde, bilmiyomuydu yani
şekilci kocalarla uğraşmak zor
merhaba arkadaslar paylasmak istedim fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim.esimle ilk zamanlarda tartismalarimizda bana hep soyle soyledi"hic bir seyin guzel degil ne gogus ve ne popo`" evet dogru minyonum..sonra ablasinin ve yegenin gogus ve popolari tam yerindeymis ve ben onlari kiskaniyormusum.bir keresinde onlarin yerinde cok guzeller dediginde bence degil gibi benzeri seyler soyledim kiskandigim zannediyor ve boyle sanmasina sinirleniyorum cunku kiskanmiyorum o bunlari soyleyene dek fark etmemistim bile..bunlarin bu kadar onemli oldugunu o soyleyene dek bilmiyordum yani ben onemsemiyordum ki kiskanayim..iyi oldugumuz zamanlarda da surekli soyledikleri aklima geliyor ve benim de agzim zehir saciyor ben de onu cok kirletiyorum cok hakaret ediyorum cunku bir turlu anlatamadim kendimi kiskanmadigimi..
cok sikiliyorum artik hep aklimda soyledikleri benimde soylediklerim onun aklinda muhtemelen sanki aramiz iyi iken bile sadece sikiyoruz kendimiz icimizdeki kirginligi bastiriyoruz ilk tartismada da yeniden cikiyor cirkin benzetmeler asagilamalar hakaretler...
aman zaten erkek psikolojisi.almasaymış o zaman gözü körmüydü .benim eşimde öyle.göbeğe bak yaşlandın kilo aldın yüzünde çiller çıkmış vs.vs. ama ben altta kalmıyorum.sen kendi göbeğine ve saçına bak diyorum.ben kendimi çok seviyor beğeniyorum diyorum susuyor.yada çok kızarsam ver 5 milyar bakım yaptırıyım diyorum.takma kafana herkes yaşıyor.kıskanmıyorum onları bende güzelim hoşum de .çatlasın biraz.ayyy şu adamda ne yakışıklı boya posa bak endama de ezzz onu.erkekleri övmeyeceksin zaten sarımsak gibi ezeceksin:)))yaşasın kadın dayanışması:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?