esim beni begenmiyor

Daha önce görmeden mi evlenmiş? Hem ben de minyonum bi buçuk metre boyum var, ne olmuş yani? Benimde vücudum öyle mükemmel değil ama eşim ben kompleks yaptığım zaman bana kızar sana ne bana zevksiz mi diyorsun yani diye

Şimdi bunları niçin yazdım? Burada sorunlu olan siz değilsiniz, karşınızdaki Allah'ın yarattığı vücuda laf yapan insancık... İnsan olan insan eşine bu tür şeyler söylemesi alçaklıktır. Sizinle neden evlenmiş ki, sizi beğenen biriyle evlenme şansınızı elinizden almış zaten.

yengesi degil canim ablasi yegeni icin soylemis yenge olsa haklisin dahada igrenc bi durum olurdu

yahu isterse anasına desin .. hasbunallah ..
Gece Gece bu konuya gırınce sınırlerım tepeme fırlıyor ..
Yahu adam bıldıgın edepsız , ahlak yoksunu ..

Normal ınsan anasının bacısının olsun bırak anayı bacıyı yengeyı , yeğeni , edepli olan dışarda donla gezenede bakmaz !
Kaldıkı karısının edep yerlerıyle kıyas yapacak ..

Anlamadıgım bunun normal karsılanmıs gb durması ..

normal karsilanmiyo zaten canim hepimiz elestirdik Her turlu igrenc bi durum ablasina yegenine dusunmesi igrenc ama yengesini orneklendirmesi dahada igrenc bi durum olurdu dedim bu durumu normal karsiladigimi gostermez tabikide

Son düzenleme:
Kocan kendisini ezik hissediyor canım,sana yükleniyor.Ablasıyla yeğeninide örnek gösteriyorki bizde sorun yok,bak bizim aile süper,sorun sende demek istiyor.Ama nasıl bir erkek eşiyle ablasını ve yeğenini kıyaslar,nasıl iğrenç bir şey bu,heleki göğüs ve popoYüz güzelliği olsa tamam derim ama ablasının ve yeğeninin poposunu,göğüslerini mi incelemiş,çok kötü bir davranış.Bence eşinin tedaviye ihtiyacı var,ezikliğini seni ezerek göstermeye çalışıyor ama ne kadar iğrençleştiğinin farkında değilSende,ablanın ve yeğeninin poposunu ve göğüslerini mi inceliyorsun diyip onu ezseydin canım.

Halimize sukretmemiz gerekiyor.
Ramazan ramazan, aklimdan ne cirkin sözler geciyor, ama neyseh.

popo ve gögüs olupta ruh guzelligi olmayinca dahami iyi olurmu$...
kapiyi carpip cikmak vardi o evden, belki kiymetini daha iyi anlardi...

ALLAH yardimcin olsun canim,

Hiçbir zaman bir kadının zarefetine söz söylememek gerek.Üstelik söyleyen kişi eş, üstelik kıyaslıyor ve üstelik çok ahlaksızca örnek veriyor.

Yorum yazmaya başlarken direkt olarak ağzıma geleni saymak istedim eşinize ama akıl yoksunu olduğunu düşündüğüm için vazgeçtim; değmez.

Bu hakareti kabul etmeyin.. Madem beğenmiyor, ayrılsın. Hatta siz ayrılın..
İnanın sizi siz olduğunuz için sevecek insanlar çok var.Herkes ahlaksız ve akıl yoksunu değil bu dünyada. Sayıları az , o da sizi bulmuş.Sakın üzülmeyin.. Kendinizi mutlaka çok sevin..

Bu arada eşinize söylediğim sözler içinde beni bağışlayın, tutamadım kendimi..

güzel popo göğüs olunca sanırsın adam yapımcı podyuma çıkaracak dizi oynatacak.
be müslüman derdin ne allah dini,imanı,ruhu ağzı güzel insan versin.

Eşiniz kendisini mağdur görüyor (güzel popolu bir karısı olmadığı için) ve bu yüzden sizi üzme hakkını buluyor kendinde.
Konunuz o kadar acı ki, aldatma-şiddet gibi kesin boşanma sebeplerini bunu da eklemek gerek..

Bir arkadaşım da duydu bu sözleri kocasından, ama onlar boşanma aşamasındaydı ve çok çirkince yürüttüler bu süreci.
Gene de arkadaşımın psikolojisi bozuldu ve boşanma sonrasında göğüslerini yaptırdı.
Siz bu sözü duya duya doğruluğuna inanıp özgüveninizi yititreceksiniz ne yazık ki.
Siz kabullenme noktasında geldiğinizde, eşiniz canınızı daha fazla yakacak sözler bulacak.
Allah sabır versin size.

bu kadar ablasinin gögsüne kadar bakip degerlendiricek kadar gögüs popo merakliisiymis madem gögüslü popolu bi kadinla evlenseymis ne bicin adam bu insan ablasinin yengesinin poposuna bakip karisiyla kiyaslarmi yaaa

yuh ya tamam beğenmiyorum dediğini anliycam da,ablasının yengesinin poposuyla falan karşılaştırması ilginç.bence sen hiç sallamıyomuş gibi yap.onu beğenmediğini belli et.aslında erkekler çok fazla komplekslidir.saçlarına düşen ak saçı bile düşünür dururlar.bi kusurunu bul sen de.dünyanın en güzel karısı herkes seni en önemliisi sen kendini çok beğeniyor gibi davran bak nasıl olacak ozaman..

evet kesinlikle haklisin boyle yapmaya calisiyorum yani kizginligimi bastirmaya o da ayni sekilde bende cok agir konustum,cok kirlettik birbirimiz ama bir sonu yokk.

aaa o zamn evlenmeseymiş daha güzel popolu memeli birini alsaymışşş:)) Banu ALkan misali:)

evet ben de aslinda nasil bununla evlendim diye uzulup,anlamlandiramadikca soylediklerini yoruluyorum..tabii ki sapik dedim vs dedim cok daha agir konustum,boyle dusundugun o gozle baktigimi zannnettigin icin sensin sapik dedi..bitti

Allah akıl fikir versin.

Ablasının ve yeğeninin poposuna ve göğsüne nasıl bakıyor ve o gözle değerlendiriyor.

Mide bulandırıcı.

Sanırım bu tip erkekler rus güzeli ama bozuk kızlarla ilişkiye girip sonra el değmemiş türk kızı ile evleniyorlar bunlar deneyimli ve ruhen kirlenmiş,ahlaken kirlenmiş ama farkında değil ne acı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…