- 24 Haziran 2011
- 23.556
- 49.199
- 798
- Konu Sahibi modamodamoda
-
yengesi degil canim ablasi yegeni icin soylemis yenge olsa haklisin dahada igrenc bi durum olurdu
normal karsilanmiyo zaten canim hepimiz elestirdik Her turlu igrenc bi durum ablasina yegenine dusunmesi igrenc ama yengesini orneklendirmesi dahada igrenc bi durum olurdu dedim bu durumu normal karsiladigimi gostermez tabikideyahu isterse anasına desin .. hasbunallah ..
Gece Gece bu konuya gırınce sınırlerım tepeme fırlıyor ..
Yahu adam bıldıgın edepsız , ahlak yoksunu ..
Normal ınsan anasının bacısının olsun bırak anayı bacıyı yengeyı , yeğeni , edepli olan dışarda donla gezenede bakmaz !
Kaldıkı karısının edep yerlerıyle kıyas yapacak ..
Anlamadıgım bunun normal karsılanmıs gb durması ..
yengesi degil canim ablasi yegeni icin soylemis yenge olsa haklisin dahada igrenc bi durum olurdu...
merhaba arkadaslar paylasmak istedim fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim.esimle ilk zamanlarda tartismalarimizda bana hep soyle soyledi"hic bir seyin guzel degil ne gogus ve ne popo`" evet dogru minyonum..sonra ablasinin ve yegenin gogus ve popolari tam yerindeymis ve ben onlari kiskaniyormusum.bir keresinde onlarin yerinde cok guzeller dediginde bence degil gibi benzeri seyler soyledim kiskandigim zannediyor ve boyle sanmasina sinirleniyorum cunku kiskanmiyorum o bunlari soyleyene dek fark etmemistim bile..bunlarin bu kadar onemli oldugunu o soyleyene dek bilmiyordum yani ben onemsemiyordum ki kiskanayim..iyi oldugumuz zamanlarda da surekli soyledikleri aklima geliyor ve benim de agzim zehir saciyor ben de onu cok kirletiyorum cok hakaret ediyorum cunku bir turlu anlatamadim kendimi kiskanmadigimi..
cok sikiliyorum artik hep aklimda soyledikleri benimde soylediklerim onun aklinda muhtemelen sanki aramiz iyi iken bile sadece sikiyoruz kendimiz icimizdeki kirginligi bastiriyoruz ilk tartismada da yeniden cikiyor cirkin benzetmeler asagilamalar hakaretler...
hiç gerçekçi gelmedi konu
Bence bir daha bu konuyu acmayın ne kadar kızgın olsanızda laf verırsede duymezlıktan gelin canım yanı yok boyle bı sorun aranızda bu hakaretler şimdi kızgınlıkla soylense deyarın birbirinizden sogumanıza neden olacak ve evlılığiniz basit ucuz bir sebep ugruna basıtleşecek... Duymayın aldırmayın kımse hakkında yorum yapmayın kendınıze bakın temiz ve bakımlı olun yeter...
hiç üzülme beni beğenmiyor asıl böyle bir eşe sahip olduğun için üzül bunu kafana tak ne demek ya yeğen ve abla bu şekilde değerlendirilip söylenir mi?? normal olan bu da anormali seni beğenmemesi mi?? anlamadım ,evlenmeden önce silikonluydun da bu adam seni öyel mi tanıdı
sonradan mı sapıklaştı başkalarının popsu,göğüsleriyle kıyaslayacak kadar
neden bence gayet de gerçekçi böyle erkekler yok mu sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?