- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
- Konu Sahibi modamodamoda
-
sacma gibi gorunsede gercek maalesef..beni de sikiyor bunaltiyor dusundugumde sacma farkindayim,evlenirken daha farkli basliyor hersey baslarda begenmis olsa gerek ama simdi icindekileri soyluyor,boyle sacma ama gercek
Bu arada arkadaş farklı bir topikde de burnuyla ilgili şikayetlerini yazmış bence sizde kendinizi beğenmiyorsunuz
İşe önce kendinizi beğenmekden başlayın..
kendisi di caprio mu merak ettim,
kendileri haftasonu bi traş bile olmaz, homini gırtlak yerler, ama karıları bomba olsun:86::86:
kesinlile haklisin evlenmeden once kendimle cok barisiktim ama simdi degilim,kucuk gogus popo buyuk burun .....vs duydukca ben de acaba mi demeye basladim ozguveni kayboluyor insanin surekli duyunca
kendisi di caprio mu merak ettim,
kendileri haftasonu bi traş bile olmaz, homini gırtlak yerler, ama karıları bomba olsun:86::86:
gerçekten doğru.çok güldüm yoruma.erkek değilmi tiplerine bakmazlar,manken gibi hanımlar isterler.yemek isterler temizlik ütü çocuk isterler.bizlerde istiyoz o zaman dalyan gibi delikanlılar:)))
sacma gibi gorunsede gercek maalesef..beni de sikiyor bunaltiyor dusundugumde sacma farkindayim,evlenirken daha farkli basliyor hersey baslarda begenmis olsa gerek ama simdi icindekileri soyluyor,boyle sacma ama gercek
gerçekten doğru.çok güldüm yoruma.erkek değilmi tiplerine bakmazlar,manken gibi hanımlar isterler.yemek isterler temizlik ütü çocuk isterler.bizlerde istiyoz o zaman dalyan gibi delikanlılar:)))
bence bu yorumu aynen ilet kocana!
sen ablanın ve yeğeninin poposuna kalçasına nasıl o gözle bakabiliyosun de
sapık mısın de hatta!
kesinlile haklisin evlenmeden once kendimle cok barisiktim ama simdi degilim,kucuk gogus popo buyuk burun .....vs duydukca ben de acaba mi demeye basladim ozguveni kayboluyor insanin surekli duyunca
aynen onu soyledim ben,daha fazlasini da soyledim ama degismiyor evet o gozle bakiyor yada soyle o gozle bakmadigini bunun anormal olmadigini boyle dusundugum icin benim sapik oldugumu soyledi..ben de inanmak istiyorum o gozle bakmadigina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?