esim beni begenmiyor

ınsan ablasının gogus ve poposuna bakarmı sok oldum bıde utanmadan begenıyor cok garıpsedım acıkcası.BIR ARKADASIMIN DEDESI SAPIKTI VE BIRGUN BENI UYARDI BEN YOKKEN DEDEMIN YANINA GELMEYIN DIYE O TORUNUNA BILE YAVSIYOR DEDI HAKLI OLDUGUNUDA GORDUM.SIZIN ESINIZDE BOLE BIR TIPMI ACABA?YOKSA INSAN ABLASININ YENGESININ POPOSUNA BAKARMI

kendisi di caprio mu merak ettim,

kendileri haftasonu bi traş bile olmaz, homini gırtlak yerler, ama karıları bomba olsun
:86::86:

Aynen yaa insan ablasına öyle nasıl bakar fiziği güzel der de ayrıntıya nasıl iner anlamıyorum?!? ayrıca kıskanadabilirsin onun bunun önüne geçip hayr ben seni beğenmişim falan demesi lazım. Hem herşeyi geçtim çiçeğiyle çikolatasıyla evlenmedi mi seninle silah zoruylamı istedi seni? evlenmeseydi ozaman hayret birşey yaa boşver hiiç sallama üzülmede onlar güzel gibi bişey söylerse evet haklısın de geç hiç umursama kendi hayatını yaşa o hiç yokmuş gibi bak nasıl bağlanıyo sana

sacma gibi gorunsede gercek maalesef..beni de sikiyor bunaltiyor dusundugumde sacma farkindayim,evlenirken daha farkli basliyor hersey baslarda begenmis olsa gerek ama simdi icindekileri soyluyor,boyle sacma ama gercek

seni kizdirmakmi niyeti acaba? belki hosuna gidiyordur seni kizdirmasi....belki sevimli oluyorsundur kizinca? bu konuyu ciddi sekilde konustunmu hic? benim gercekten buna inanmam zor canimmm..... insanin esi bunu nasil der? dedi diyelim; olsa olsa saka olmalidir, onuda sana takilma amacli , kizdirma amacli olmalidir, (tabiki kimsenin fiziki ozelliklerine bakip ornek gostererek degil, bakmisligindan degil,sadece size takilma amacli olabilir) ama ciddi ciddi diyosa ben shoklardayim!! ve inanmam imkansiz....Allah yardimcin olsun canim.

Bu arada arkadaş farklı bir topikde de burnuyla ilgili şikayetlerini yazmış bence sizde kendinizi beğenmiyorsunuz
İşe önce kendinizi beğenmekden başlayın..

kesinlile haklisin evlenmeden once kendimle cok barisiktim ama simdi degilim,kucuk gogus popo buyuk burun .....vs duydukca ben de acaba mi demeye basladim ozguveni kayboluyor insanin surekli duyunca

Bu nasıl bir güzellik anlayışıdır ki

abla ve yeğenle kendi karısını karşılaştırır,

yetmedi onları kıskandığını söyler...

Kusura bakmayın ama hiç bir kitaba sığmaz abla gibi

canından olan insanların vücut hatlarını değerlendirmek.

Eşiniz sapık ruhlu bence,

bana böyle bir kıyaslama yapacak tokadı yerdi...

kendileri haftasonu bi traş bile olmaz, homini gırtlak yerler, ama karıları bomba olsun

gazda cıkarır
burnunuda karıştırır
Hatta sweetleri hep yağ lekesidir

kesinlile haklisin evlenmeden once kendimle cok barisiktim ama simdi degilim,kucuk gogus popo buyuk burun .....vs duydukca ben de acaba mi demeye basladim ozguveni kayboluyor insanin surekli duyunca

zaten o da özgüvenini kaybet diye yapıyo neden amacına ulaşmasına izin veriyosun ki, sen onun için değil kendin için süsüne püsüne düş, çık gez dolaş, çatlayan o olsun

gerçekten doğru.çok güldüm yoruma.erkek değilmi tiplerine bakmazlar,manken gibi hanımlar isterler.yemek isterler temizlik ütü çocuk isterler.bizlerde istiyoz o zaman dalyan gibi delikanlılar:)))

gerçekten doğru.çok güldüm yoruma.erkek değilmi tiplerine bakmazlar,manken gibi hanımlar isterler.yemek isterler temizlik ütü çocuk isterler.bizlerde istiyoz o zaman dalyan gibi delikanlılar:)))

peki onlar bize ne veriyo, ellerinde kumanda, önlerinde laptop, onu getir bunu götür, homur homur bi adam

sacma gibi gorunsede gercek maalesef..beni de sikiyor bunaltiyor dusundugumde sacma farkindayim,evlenirken daha farkli basliyor hersey baslarda begenmis olsa gerek ama simdi icindekileri soyluyor,boyle sacma ama gercek

canim benim, baslarda begenen simdi neden begenmesin? naptinki kendine?? minyonmussun...ee bende minyonum, kocam hala tapar bana( oyle der kendileri,) cokmu bozdun fizigini ,noldu ??? yok yok, bence seni kizdirmak hosuna gidiyor,, ne bilim...oyle dusunuyorum,

bence bu yorumu aynen ilet kocana!

sen ablanın ve yeğeninin poposuna kalçasına nasıl o gözle bakabiliyosun de

sapık mısın de hatta!

aynen onu soyledim ben,daha fazlasini da soyledim ama degismiyor evet o gozle bakiyor yada soyle o gozle bakmadigini bunun anormal olmadigini boyle dusundugum icin benim sapik oldugumu soyledi..ben de inanmak istiyorum o gozle bakmadigina

canım senın esın senı bu hale getırmıs sen aynı sensın degısey bısey yok gene kendını guzel bu salak kocanada senı assalamasına ızın verme.alana kadar gulum prensesım kopruyu gecınce bı begenmemeler yok bırılerıyle kıyaslamalar doyumsuz erkek mılletı nefret edıyorum bole erkeklerden boynu altında kalsın bole tıplerın.karının kalbını kır bunalıma sok assalık komplesı yarat sonrada ben erkegım dıye seyını sallaya sallaya yuru

aynen onu soyledim ben,daha fazlasini da soyledim ama degismiyor evet o gozle bakiyor yada soyle o gozle bakmadigini bunun anormal olmadigini boyle dusundugum icin benim sapik oldugumu soyledi..ben de inanmak istiyorum o gozle bakmadigina

bu da her konuda popüler bi taktikdir, ben değil demekki sen öylesin

lamı cimi var mı o gözle bakıyosun işte, yoksa niye dillendirip bi de karınla kıyaslarsın

forum dolmuş taşmışş:)

üzücü bir durum.ama bize düsen görev kilomuza ,cilt bakımımıza,giyimimize özen göstermek.

eger bunlar yerindeyse,kişi maymun iştahlı demektir.şu son zamanlarda eşlerimiz ebru şallı hayranı olmaya basladılar
onun gibi olmamızı bekleyebilirler.çok beklerler tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…