- Konu Sahibi modamodamoda
-
kesinlile haklisin evlenmeden once kendimle cok barisiktim ama simdi degilim,kucuk gogus popo buyuk burun .....vs duydukca ben de acaba mi demeye basladim ozguveni kayboluyor insanin surekli duyunca
aynen onu soyledim ben,daha fazlasini da soyledim ama degismiyor evet o gozle bakiyor yada soyle o gozle bakmadigini bunun anormal olmadigini boyle dusundugum icin benim sapik oldugumu soyledi..ben de inanmak istiyorum o gozle bakmadigina
forum dolmuş taşmışş:)
üzücü bir durum.ama bize düsen görev kilomuza ,cilt bakımımıza,giyimimize özen göstermek.
eger bunlar yerindeyse,kişi maymun iştahlı demektir.şu son zamanlarda eşlerimiz ebru şallı hayranı olmaya basladılar
onun gibi olmamızı bekleyebilirler.çok beklerler tabiii
biz bunu eşler için değil kendimiz için yapmalıyız, yoksa erkeklerin egoları asla doymaz, hep daha fazlasını isterler, her isteklerine yetişmeye çalış sonunda psikolog koltuğunda, histerik bi kadın olarak bulursun kendini
erkeklerin egosuna cevap vermiceksin kardeşim, iki iki daha dört
nerde kaldı maneviyat, beraber gülmek beraber üzülmek, sohbet edebilmek hayat arkadaşlığı, salon bitkisimiyiz biz
boşa dememişler,,, kadınlar aşık oldukları erkekleri güzel bulurlar,, erkekler ise güzel kadınlara aşık olurlar,,
aslında böyle de değil bence göreceli bi kavram bi arkadaşım vardı baya bi kiloluydu o zayıflamak isterdi eşi hayır zayıflama ben seni böyle seviyorum derdi,,
bence eşiniz sizi sevmiyooo artık üzgünüm,,
Bir de kendisi nasıl siz belki aşık olduğunuz için size yakışıklı gelebilir de şöyle dışarıdan bir göz olarak değerlendirin kocanızı kendisi çok karizmatik ,yakışıklı, fit bakımlı biri mi ?
Bir de kendisi nasıl siz belki aşık olduğunuz için size yakışıklı gelebilir de şöyle dışarıdan bir göz olarak değerlendirin kocanızı kendisi çok karizmatik ,yakışıklı, fit bakımlı biri mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?