esim beni begenmiyor

Yok ya, bu kadarı da olamaz.
Sana söyledikleri zaten akıl alır gibi değil ama

Eşin gibi birinin ablası ya da yeğeni olmak istemezdim doğrusu

Korkunç olan yiğenin poposu ve göğsünümü incelemiş beyfendi şaşırtıcı böyle bir adama öfke bile beslemem ben ..

Bosuna dememisler: Malina güvenme bir kivilcim yeter,güzelligine güvenme bir sivilce yeter..

Yazik,sanki mükemmel olsan ama karekterin olmasa insanliktan nasibini almis olmasan,adam olan adam o güzellige der hadi canim insan ol önce ama iste sirf et parcasi veeeee etin görünüsüne önem veren adam sirf gözünün gördügüyle yetinir...ne yazik...ama olacak,devran dönecek ve her insan yaslanacak ve degisecek,ve o zaman sadece yaninda oturan vicdanli bir es isteyecek.....o zaman sasmamali gecmise bakmali.

YUH yani ablasinin memesinimi gozetleyip incelemis tiksindirici.bu erkklerde popo meme meraki son bulmaz hep daha fazlasini isterler allah gozlerini doyursun ne diyim

ne kadar iğrenç bişey ya nasıl bi erkek ablasnını yeğeninin göğüslerine ve poposuna güzel mi değil mi diye bakar ki...
kusura bakmayın ama bu adamın yarın bigün kızı olsa ona da farklı bakmayacağına kimse garanti edemez.
ablaya yeğene bakan kendi kızında bakacak mideye sahiptir bence.

iğrenç ötesi bişey bu ya Allahım böyle sapıklardan koru..resmen sapıklık bu..
başkalarıyla kıyaslasa bi nevi anlarım.ozamanda siz sorarsınız zaten onun poposuna göğsüne mi bakıyosun diye..

ne diyeyim Allah yardım etsin...

ınsanlar kardeşlerini güzel bulurlar dünya güzeli ablam/kardeşim var derler çok sevdikleri için güzel görmek isterler bu normal tabiki ama sizin eşiniz nedense kardeşinin göğüs ve poposuyla ilgilenmiş. bu nasıl sapıkca bi yaklasım ya. ablası ve yegenı için bu gözle bakan biri cevredeki kadınları kim bilir ne kadar süzüyodur. dikkat edin bence

Canim senin ne kadar guzel oldugunu bilemeyiz fakat sakin yazacaklarimi ustune alinma simdi... Maalesef erkekler cikarken gezerken cok guzel bir bayanla olmak isterler ama pek azi evlenirken cok guzel bir bayanla olmayi kaldirabilirler. Elbette bunu kladirabilecek esim guzel olsun tarzinda dusunen erkeklerde vardir. Fakat bazen niyese sirf bakire diye, elinden is gelir diye veya sirf annesi begendi diye bir kadinla begenmeselerde evlenebiliyorlar. Sonrada pisman oluyorlar. Her erkek sevdigi veya begendigi kadinla evlenmiyor ne yazik ki. Boyle abuk akillilarda var yada kadinin beceriklisi ev hanimi olur, cocuklara baksin dikkat cekmesi cocuklari buyutsun ben disarda nelerini bulurum diyede dsuunuyor olablirler...Ah iste ahlaksiz erkekler. benim bir eski ciktigimda oyle yapmisti...hatta 2 tanesi diyim. Biri gitti benden once gorustugu kiza dondu .. bir gorsen kizin kardesi var oyle benziyolarki kardesiyle sanki kiz erkek kardesinin peruk takmis hali...o kadar kotu yani hangisi kiz hangisi erkek belli degil. Digeride bir kizla evlenmis sorma gitsin beni birakip ev hanimi olur diye aldigi kiz burnu cengel seklinde acayip bakisli birsey... iste boyle... aldiklari kizlarda biseye benzese bari ama ikiside disarda vur patlasin cal oynasin yapiyolar. Amaclari buymus demekki

Senin kocanda şerefs.z olan kocalardan sanırım
Nasıl bakar bi insan ablasının,yeğeninin poposuna ve göğsüne
İşte böyle sapıklar yüzünden ailede nice genç kızların dünyası kararıyor
Senle evlenirken gözü görmemiş mi mal mıdır nedir
Kanı bozuk sanırım , sende desene nasıl bakıyorsun o gözle
Gerçi böyleleri utanmaz ki zeytinyağ gibi üste çıkar eminim

Yeğenine ve ablasına bu gözle nasıl bakabilir ya?
Onu alıp derhal bir psikoloğa götürmelisiniz!
İnsani özellikleri körelmiş çünkü.

Katılıyorum bunu ben de çevremde gördüm özellikle bekarken böyle güzel alımlı bayanlarla beraber olan erkeklerin nedense evlendikleri kadınlar gayet sıradan hatta çirkin denilecek tipler. Genel konuşmayayım ama o kadar alımlı güzel kadınlara alışmış biri evdeki sıradan bir kadınla yetinmez gibi.

yeğenine ablasına o gözle bakıp inceleyen adama neler neler derdim ama şimdi ortam müsait değil

evlenmeseymiş o zaman seninle.arızaya bak ya.resmen hakaret ediyor.çok sinirlendim

Bence bir daha bu konuyu acmayın ne kadar kızgın olsanızda laf verırsede duymezlıktan gelin canım yanı yok boyle bı sorun aranızda bu hakaretler şimdi kızgınlıkla soylense deyarın birbirinizden sogumanıza neden olacak ve evlılığiniz basit ucuz bir sebep ugruna basıtleşecek... Duymayın aldırmayın kımse hakkında yorum yapmayın kendınıze bakın temiz ve bakımlı olun yeter...

Zaten ozellikle guzel alimli kadin almaz boyleleri, kendilerine guvenleri yoktur cunku... Bunlardan biride ah iste kuzenim benim gitti gitti aynen tarif ettigin gibi bir kiz aldi onuda ezer, dover eziyet eder... aldatiyomu bilmiyorum belkide yapiyodur. Evlenilcek kadin eglenilcek kadin mantigiyla hareket ettikleri icin sonrada mutsuz oluyorlar. Madem oyle esine versin 10 bin ytl... o kiz goguste yaptirir popoda.. ama isine gelmez eminim konu sahibinin kocasinin

Son düzenleme:
[LIST]
[*]burdaki herkes eşinizin normal olmadığını düşünüyor ki değil bende ilk okuduğumda''ablasinin ve yegenin gogus ve popolari (tam yerindeymis)''cümlesine takıldım.sizi çirkin bulması bile bu kadar insanı kötü hissettirmez yani.
[*]
[*]Kaldıki bu devirde çirkinliğin çaresi var sapıklığın yok Allah iyi yapsın ne diyelim.
[/LIST
]

söyledıklerin dogru katılıyorum..pekı erkekler annelerı gıbı kadın arıyorsa ..bizde BABA larımız gibi adam istıyoruz....

saçmasapan yaşıyorlar işte.her evlılık gercek evlılık degıl etrafta herkes evlı ama kımısının kağıt uzerınde evlılıgı bunu ıkı kısı bılır bız bılemeyız ama hıssederız.boşanamaz gucu yoktur.herkes boşanamıyor mesela herkes okadar guclu degıl.yuzune vurmasıda saçmalık tabı.sende eşine söyle de ne ıstıyorsun pekı boşanmakmı de bakalım ne olcak.bu çırkınlıkler bızı nereye goturcek de.zaten bunun sonu yok hep kavgacıdır böylelerı.bunun senın şeklınle bı ılgısı yok bu molozun kroluguyla gorgusuzluguyle bır ılgısı var.boylesı tıplerın elınde cok guzel olsanda ne fayda bu sefer döver söver.ay Allah saklasın valla.senın koca denılen dıngılde iş yok.

hiç üzülme beni beğenmiyor asıl böyle bir eşe sahip olduğun için üzül bunu kafana tak ne demek ya yeğen ve abla bu şekilde değerlendirilip söylenir mi?? normal olan bu da anormali seni beğenmemesi mi?? anlamadım ,evlenmeden önce silikonluydun da bu adam seni öyel mi tanıdı
sonradan mı sapıklaştı başkalarının popsu,göğüsleriyle kıyaslayacak kadar

ahaaa
ben böyle adama ben de senin poponu ve göğsünü beğenmiyorum

spartacusteki gibi kastan meme, ufak sıkı popo yakışıklı yapar adamı.

aaaa yoksa beğenmiyor musuuun? kıskanıyorsuuuaaan hıhh.

yap yeter. bu kadar canım. sen dünya güzeli değilsin belki, ama o da dünya yakışıklısı değil yani, ne hadle böyle konuşuyormuş

sen de onu biraz moralmen çöker bakalım. erkeklerin azıcık başını eziceksin yoksa havalanmaya başlıyorlar vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…