- 2 Aralık 2007
- 1.626
- 1.709
- 398
- 57
- Konu Sahibi modamodamoda
-
merhaba arkadaslar paylasmak istedim fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim.esimle ilk zamanlarda tartismalarimizda bana hep soyle soyledi"hic bir seyin guzel degil ne gogus ve ne popo`" evet dogru minyonum..sonra ablasinin ve yegenin gogus ve popolari tam yerindeymis ve ben onlari kiskaniyormusum.bir keresinde onlarin yerinde cok guzeller dediginde bence degil gibi benzeri seyler soyledim kiskandigim zannediyor ve boyle sanmasina sinirleniyorum cunku kiskanmiyorum o bunlari soyleyene dek fark etmemistim bile..bunlarin bu kadar onemli oldugunu o soyleyene dek bilmiyordum yani ben onemsemiyordum ki kiskanayim..iyi oldugumuz zamanlarda da surekli soyledikleri aklima geliyor ve benim de agzim zehir saciyor ben de onu cok kirletiyorum cok hakaret ediyorum cunku bir turlu anlatamadim kendimi kiskanmadigimi..
cok sikiliyorum artik hep aklimda soyledikleri benimde soylediklerim onun aklinda muhtemelen sanki aramiz iyi iken bile sadece sikiyoruz kendimiz icimizdeki kirginligi bastiriyoruz ilk tartismada da yeniden cikiyor cirkin benzetmeler asagilamalar hakaretler...
Canim senin ne kadar guzel oldugunu bilemeyiz fakat sakin yazacaklarimi ustune alinma simdi... Maalesef erkekler cikarken gezerken cok guzel bir bayanla olmak isterler ama pek azi evlenirken cok guzel bir bayanla olmayi kaldirabilirler. Elbette bunu kladirabilecek esim guzel olsun tarzinda dusunen erkeklerde vardir. Fakat bazen niyese sirf bakire diye, elinden is gelir diye veya sirf annesi begendi diye bir kadinla begenmeselerde evlenebiliyorlar. Sonrada pisman oluyorlar. Her erkek sevdigi veya begendigi kadinla evlenmiyor ne yazik ki. Boyle abuk akillilarda var yada kadinin beceriklisi ev hanimi olur, cocuklara baksin dikkat cekmesi cocuklari buyutsun ben disarda nelerini bulurum diyede dsuunuyor olablirler...Ah iste ahlaksiz erkekler. benim bir eski ciktigimda oyle yapmisti...hatta 2 tanesi diyim. Biri gitti benden once gorustugu kiza dondu .. bir gorsen kizin kardesi var oyle benziyolarki kardesiyle sanki kiz erkek kardesinin peruk takmis hali...o kadar kotu yani hangisi kiz hangisi erkek belli degil. Digeride bir kizla evlenmis sorma gitsin beni birakip ev hanimi olur diye aldigi kiz burnu cengel seklinde acayip bakisli birsey... iste boyle... aldiklari kizlarda biseye benzese bari ama ikiside disarda vur patlasin cal oynasin yapiyolar. Amaclari buymus demekki
Katılıyorum bunu ben de çevremde gördüm özellikle bekarken böyle güzel alımlı bayanlarla beraber olan erkeklerin nedense evlendikleri kadınlar gayet sıradan hatta çirkin denilecek tipler. Genel konuşmayayım ama o kadar alımlı güzel kadınlara alışmış biri evdeki sıradan bir kadınla yetinmez gibi.
Canim senin ne kadar guzel oldugunu bilemeyiz fakat sakin yazacaklarimi ustune alinma simdi... Maalesef erkekler cikarken gezerken cok guzel bir bayanla olmak isterler ama pek azi evlenirken cok guzel bir bayanla olmayi kaldirabilirler. Elbette bunu kladirabilecek esim guzel olsun tarzinda dusunen erkeklerde vardir. Fakat bazen niyese sirf bakire diye, elinden is gelir diye veya sirf annesi begendi diye bir kadinla begenmeselerde evlenebiliyorlar. Sonrada pisman oluyorlar. Her erkek sevdigi veya begendigi kadinla evlenmiyor ne yazik ki. Boyle abuk akillilarda var yada kadinin beceriklisi ev hanimi olur, cocuklara baksin dikkat cekmesi cocuklari buyutsun ben disarda nelerini bulurum diyede dsuunuyor olablirler...Ah iste ahlaksiz erkekler. benim bir eski ciktigimda oyle yapmisti...hatta 2 tanesi diyim. Biri gitti benden once gorustugu kiza dondu .. bir gorsen kizin kardesi var oyle benziyolarki kardesiyle sanki kiz erkek kardesinin peruk takmis hali...o kadar kotu yani hangisi kiz hangisi erkek belli degil. Digeride bir kizla evlenmis sorma gitsin beni birakip ev hanimi olur diye aldigi kiz burnu cengel seklinde acayip bakisli birsey... iste boyle... aldiklari kizlarda biseye benzese bari ama ikiside disarda vur patlasin cal oynasin yapiyolar. Amaclari buymus demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?