esim beni begenmiyor

Eşin abla ve yeğeninin poposuna ve göğsüne bakıyor ve senin derdin poponu göğsünü güzel bulmaması mı bence sen eşin çocuğuna ne gözle bakacak ondan kork

sanırım sen gayet fit bir bayansın kg problemin yok
ee abla ile yeğenin koca popo ve memeliyse kilo fazlası var herlde

bence minyonluğunuun kymetini bil mini mini etekleri giy gez hepsini catlat

kocan olcak adamsa kendine baksın..zaten coğunlukla karısının yanına fazla yakısmayan erkekler bu tür davranıslar sergiliyor

Eşin abla ve yeğeninin poposuna ve göğsüne bakıyor ve senin derdin poponu göğsünü güzel bulmaması mı bence sen eşin çocuğuna ne gözle bakacak ondan kork

Evet bencede çok haklısınız.Bazı sapıklar vardır çocukların bile arkasından bakan.Bende bu durumu aynen ona benzettim.Eğer kızdırmak için değilde gerçek düşünceleriyse bunlar bence kendi çocuğundan da etrafındaki yakınlarından da herkesten kork.Onlara bile sarkar.Bence öyle bir adamla yaşanmaz...

iğrenççççlik diorum ve başka bişi demeye gerek bile duymuyorum kusura bakma canım ama eşinin yaptığı hayvanlıktan başka bişi değil a aaaa insan kızkardeşine bacısına ogözle nasıl bakar ya gerçi isterse kardeş olmasada başkasına bakıp senle kıyaslaması normal değil ama bu hiç mi hiç kabul edilebilir bi durum değil allah korusun abimin bana öle baktığını düşünemiyorum midem bulandı. Allah yardımcın olsun nediyim

Eşiniz çok mu yakışıklı? Siz de bu duruma böyle üzüleceğinize onun fiziksel özellikleriyle dalganızı geçin. Beğenmediğiniz yerlerini söyleyin. Vardır elbet kusurları. O zaman susacaktır. Biraz üste çıkmaya çalışın, terbiyesizliği karşısında sessiz kalmayın. Ne haddine onun böyle konuşmak!

yerdebir, kocanızın sizi beğenmemesiyle ilgili yorumları cevaplamışsınız ama kocanızın sapık olduğunu düşünen yorumlar için bir cevabınız olmamış. bizi aydınlatabilir misiniz, siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

canım arkadaş bu konuda yazmıştı, o da kocasın a sapık demiş ve kocasıda ne alakası var, böyle düşündüğüne göre sensin sapık demiş

çünkü canım aslında kocası çok iyi sessiz sakin biri hani hep burda anlatırlar ya-beni gezdirir,yedirir içirir kendi bunları becerebilen bi kadın görmedim ben nedense şimdiye kadar hiç-işte öle sadece bu konuda sorunları var yani bu sapıkça konuşmaları da sadece ve sadece karısı biraz özensin kendine bakımlı olsun diye yapıyor hiçbir art niyeti yok yani töbe ya az gözünüzü açın rica ederim konu sahibi kocanızın zihniyetinin farkında mısınız

Göğüslere silikon popoyada büyütme operasyonu oldu mu işlem tamam ama böyle düşünen bi adam için değmez bence.
Madem sizi beğenmiyo çok yüz göz oldunuz ayrılın bence en sağlıklısı bu
Ben çok mu şirretim acaba eşim bana böyle söylesin offfff ellerimi belime koyup adamı defetmiştim çoktan
Allahım bu mübarek günlerde böyle erkeklere akıl fikir versin ıslah etsin

Bu tür davranıslar özgüven eksikliğinden gelir.kendini eksik hissettiği için,kendne güvenmediği için sürekli etrafına saldırır.ayrıca ablasını,yegenini o sekilde değerlendirilmesi tam anlamıyla basitlik.bence canım sen de ona cvp verip,onu eleştirip,hakaret edip düşürme kendini.sen hanımefendiliğini bozma.cvp verdiğin sürece bu karsılıklı bi atısmaya dönecek ve hiç bitmeyecek.bırak asaletin utandırsın onu

ya nasil bisey bi insan karisini boyle bi konuda nasil yuzune karsi rencide eder anlamiyorum bi kere sana saygi duymali ben 27 yasindayim 2 dogum yaptim sezeryanle haliyle gobegim var kilom iyi ama gobek durdugu yerde duruyo ben takiyorum kafama ama esimden tek kelime duymadim daha tam tersi bu konuda o beni motive eder hep normal iki dogum yaptin sana yakisiyo falan diye espriler yapar azcik anlayis ve saygi olsun yeterki

yuh daha neler duyacagizzzesinin soyledikleri cok basit ve sapikcaa
bir insan begenmedigi biriyle neden evlenir orasi da ayri bir muamma..

Altta niye kaldın ki
Kocanızı bilmiyorum ama seninde vücudun üçgen,sportif değil hiç tarzım değil ama işte evlendim seninle deseydin ya
Ne insanlar var elleri ayakları tutuyor diye şükredicekleri yerde...

Bana : yengemın poposu ve göğsü senınkınden güzel dıyen adama ben
Defol git yengeni al o zaman Derdim ...
Kımse ksr bakmasın ..
Bu ne ahlaksızlıktır ya ..
Bır erkek bacısına , yengesınının nasıl göğsüne , kalçasına bakar !! ne gunlere gıdıyoruz böyle ..

Sizde durup bu adama kendınızımı savunuyorsunuz
Sizede pes ..

yengesi degil canim ablasi yegeni icin soylemis yenge olsa haklisin dahada igrenc bi durum olurdu

yengesi degil canim ablasi yegeni icin soylemis yenge olsa haklisin dahada igrenc bi durum olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…