önemli olan evlendiğiniz erkeğin aklı başında yol yordam bilmesi gerekiyor.....
( evlendiğimiz günden beri hep aynısın diyeceğine )
benim için şöyle bir değişiklik yaparsan çok hoşuma gider sevgilim dese daha doğru ve kalp kırmadan olurdu.....
ama eğer taş kafalıysa o taşı kırmak gerekiyor.....o sana nasıl davranıyorsa sende ona aynı şekilde karşılık ver....
beğenilmemek neymiş görsün........
zaten en sinir olduğum şey bir erkeğin bir zaman sonra karısını beğenmemesi......
madem öyle neden evlendin ger........... gözün yenimi açıldı...... sanki kendileri buldumcuk.....
evet bazen ben bile dışarı çıktığımda ağzım açık kalıyor ben bile bazı bayanlara bakabiliyorum düşünün...
öyle alımlı ve öyle can alıcı giyiniyorlarki erkeklerde eve gelince bizi beğenmiyorlar....
eeeee çoğunluğumuz evde yemek yap çamaşırları as ütü yap bulaşıkları yerleştir cam si halı sil koltuk sil çocuklara bak
varsa para sıkıntısı kaynana sıkıntısı akşama giyinmeye mecalmi kalıyor
o ay.. düşüncesiz eşlerimizde bizim bu halimizi anlamayıp akşam
sahneye çıkacakmış edasıyla hazırlanmamızı makyajlı olup işve cilve yapmamızı istiyorlar
ulan diyeceksin halmi kaldı kör anlamıyormusun mecalim yokkkk
haklısın canım.......sonuna kadar.......:lepi:
gercekten bazı kadınlarda var.....hoşlar bakımlılar ama bazılarıda......pis bakımsız oluyor bırakın eşlerinin demesını nerdeyse bizlerin diyesi geliyor.....
bıraz derli toplu ol dıye..........
bızım komşumuz var.......allahım evi öyle piski......inanın bır bardak su içesiniz gelmez......
o cocuklar sıcakta sogukta yalın ayak dısardalar.......
elıne bır orgu alır......:hulya:
kendınden gecer örgu yapıcam ..:hulya:.dıye corabı yırtık etegı yerlerde........
darma dagın....sacında .........corapların lastıklerı olur ya öyle bır toka at kuyrugu yapar oda haftada topluyor bır dahada düzeltmıyor sanırım....-tatlicadiarzu-.
pis bır şey hayır veresınız gelır.......akannehirakannehirakannehir
oysa esıde elleri hiç boş gelmez eve.......
işte böyle kadın olunca ve eşlerde temızlerı görünce akıllarımı kalıyor nekafamçokkarıştı
aman sakın yanlış anlasılmasın ben örnek verdım herkes böle demedım......
sadece gördügüm bir durumu anlattım.........:lepi:
Bende her zaman Insanin (kadin erkek olarak ayirmiyorum) bakimli olmasini isterim....kendin icin bunu yapmalisin zaten....hem sagligin icin hem piskolojin icin....
Lakin insanin bana göre her günü birbirine uymuyor....hasta olabiliyorsun, yorgun olabiliyorsun, uykusuz olabiliyorsun yada en basiti o gün canin esofmanlari giymek sacini kafandan topuz yapip oturmak istiyor....gayet normal ve insani.....
Uc noktalara gitmeye gerek yok...hicbir normal erkek bence karisindan her allahin günü assolist gibi süslü püslü olmasini beklemez hicbir kadinda esinden her gün beni deliler gibi sevdigni ne kadar güzel oldugmu söylesin diye beklemez....:hulya:
Hersey kararinda güzeldir....ne sürekli degisilik yapayim diye kendimi paralarim nede rutin ve monoton bir evliligi isterim.....
Degisilik heyecan katar......Alisilmisliklarda Huzur verir.....
Ikisindende az bucuk olacak......
ya kızlar benim eşimde çok bakımlı oldugum için şikayet ediyor
bu ne iş anlamadım hergün evdede olsa şık giyinirim saçıma başıma özen gösteririm sırf eşimi memnun etmek için ama bizimki bundan şikayetçi benim dogal olmamı istiyormuş sanırım annesi gibi olmamı istiyor dur bide karşısına pasaklı çıkıyım o zaman ne yapacak bakalım...
Arkadasim dogal olmak baska pasakli olmak baska.....belki esin ben seni her halinle seviyorum kendini kasmana gerek yok diye düsündügü icin böyle söylüyordur....
Bakimli olayim diye abartiyor olabilirmisin???CADIARZU
Dedigim gibi hersey kararinda güzeldir.....:hulya:
yok canım ya abartmıyorum normal giyiniyorum benimki aslında birazda kapalı giyinmemi istiyor evdede başımı örtmemi istiyor pantolan giymemi istemiyor etek yada eşorfmen giymemi istiyor benim annesi gibi giyinmemi istiyor hatta kapalı oldugum halde ve pardesü giydiğim halde dışarı kıyafetlerimin dikkat çektiğini söylüyor daha neler varda saymakla bitmez eşarbımdaki boneme kadar diyim bende şaştım kaldım ne yapacagımı şaşırdım...
1,5 yıllık evliyim bilenler vardır içinizde çocuk düşürdüm eşimle ayrılma noktasına geldimm gibi gibi biçok sorun yaşadım evliligimdee..eşim benimle ilgilenmiyorr önceligi başkalarıııııı resmennn benden sogumuş gibiii......laf arasında agzından kaçırdı dün akşam...... Evlendigimizden beriiiiiii hep aynısınnnn hep aynııııııı giyimmm tarzıııııı aynıııııı şekil......saçımı kestane rengine boyatmıştımm güzel mi diye sorudmm saçını deiştirecegineee tarzını ve beni diger anlamdaa(anlarsınızz) mutlu etmekle ugraş bence dediiii.çok yıkıldımmmmm dağıldım resmennnn.ben onun en paspal halini bile canımdan çok severkennnn........size ne yapmalıyım?halbuki herkes gibi normal bi kadınım.spor giyinirim..eşimle birlikte olurum her normal evli kadın gibi........eksik neee.??.....
ben senin yerinde olsaydim onun dedigini yapardim.. ve hatta birazda abart..
ondan sonrada sen ona begenmemezlik yap.. "ya bu tisört ne böyle olmamis yakismamis sana" fln diyip onu bozmaya calis.. bakalim ozaman napacak..klava:
sinir oldum yaaa..
ben senin yerinde olsaydim onun dedigini yapardim.. ve hatta birazda abart..
ondan sonrada sen ona begenmemezlik yap.. "ya bu tisört ne böyle olmamis yakismamis sana" fln diyip onu bozmaya calis.. bakalim ozaman napacak..klava:
sinir oldum yaaa..
Çok şeker bir yazı vallahi her satırına katılıyorum :)) 30 yıllık evlilik bana da bunu öğretti kızlar .Maalesef kaçan kovalanır.Bir erkek yaşamının her anında kaybetme korkusunu yaşayacak .Sadece cinsel anlamda değil elbette , herşeyin fazlası erkeği bıktırıyor .Eşinin üstüne çok düşen kadın , aşırı sevgi gösterisi adamları şımartıyor.Ahanda hata bir......yavrum güzelim ne diye her defasinda askla yaklasiyorsunki??lmaz:
O her istediginde ac kollarin ben geldim SIKIDIM yaparsan tabikide adam bir zaman sonra amannn ne zaman istersem oluyor zaten mantiginla bikar......
Öyle yapmicaksin....bir isteyeceksin bir istemeyeceksin....arada bir istesende istemeyeceksin..:umursamaz:....inanki biraz olsun tabiri caizse kendini agira satmakla bu erkek milleti yola geliyor.....
Evlenmeden önce neden bu herifler nerdeyse popomuzdan ayrilmiyor sence? Ehh gazozu acmak var isin ucunda.....Sag gösterip sol vuracaksin..zemuszemus.....istedigim zaman elde edebiliyorum diyemeyecek herif....bak o zaman nasil adam oluyor... :hulya:
eşinizin söyleme şekli çok ama çok kaba.akannehir
ama ne var ki her erkek bakımlı kadın ister bu da gerçek. hatta ben bile arkadaşlarımın bakımlı olmasını isterim yani zemuszemus
evi temizleyerek, her istediğini yaparak, paranızı eşinize vererek yaranamazsınız erkeklere. biraz bencil olmak lazım. kendinizi düşünmeniz, kendinize daha çok önem vermeniz, bakımlı olmanız.
açıkçası sokakta insanları incelediğimde ben de hak veriyorum erkeklere. genelde evlendikten hele doğurduktan sonra kadınlar öyle bakımsızlaşıyor ki. çocuk, ev işi asla bahane olmamalı. ev işi nedir ki, kendinizden değerli mi eşyalarınız? bırakın 1 gün temizlemeyin ölmezsiniz, onun yerine kendinize bakın. çocuk zor olmasına zor, ama bu da bahane değil. 2 tane 3 yaşından küçük bebeği olan arkadaşım var. her gördüğümde pırıl pırıllar, gayet bakımlı hatta süslü görünüyorlar zemuszemus çocukları haftada bikaç kez anneanneye bırakıyorlar yatıya :jeyyar: evlenmeden önce de tanıyordum kendilerini, nasıllarsa hala öyleler. hala kendilerine bakıyorlar, hala yaklaşık aynı kiloda görünüyorlar, salmadılar kendilerini. yani insan bakımlı olduktan sonra nolursa olsun dikkat eder kendine. Allah aşkına nedir ki, banyo 15 dk, fönü evde de yapabilirsiniz, saçınıza şekil verebilirsiniz, 15dk. makyaj yapmak max. 15 dk, giyinmek,takıp takıştırmak 3 5 dk, yatmadan önce makyajınızı temizlemek, tonik ya da maden suyu sürmek, yüz ve gözaltı kremleri sürmek, vucut kremi sürmek, hepsi max 15 dk. 24 saat içinde sadece 1 saat kendinize ayıramayacaksanız hayatın ne anlamı kaldı zaten, sadece temizlik yapmak, yemek yapmak, eşinize çocuğunuza bakmak için mi yaşıyorsunuz laelaelaelaelae kadınların en büyük hataları çok fedakar olmaları, erkekler saçını süpürge eden kadınlara değil, bakımlı görünen, kendi beğendikleri ve başkaları tarafından da beğenilen, her denileni yapmayan, nazlanan kadınlara daha çok değer verirler, daha el üstünde tutarlar :lepi: çevrede de dikkat ederseniz hep böyle kadınlar erkekleri peşinde koştururlar lülülülülülü kendi kazandığın parayı kendine harca biraz da, çık alışverişe, ne güzel heryere yeni sezon ürünler de geldi :lepi:güzel 1 alışveriş yap, şık ol, bakımlı ol zemuszemus sen bir eşsin ama ondan da önce sen bir KADINSIN. kadın da bakımlı olmalıdır, kocası için onun bunun için de değil, kendi için, yaşasınn süslülük :lepi::lepi:
buarada konu kadın bakımı olduğu için böyle konuştum, erkekler kendilerine ne kadar bakıyorlar bu da var. adam da evde geğirerek dolaşan, koca göbekli , ter kokan 1 tipse konuşmaya hakkı yok orası kesinlmaz: erkekler de bakımlı olmalı zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?