Eşim beni beğenmiyormuş .....


Aynen katılıyorum.
Noktasına,virgülüne kadar hemde.
Ve diyorumki,insan bütün bunları önce kendi için yapmalı.
 
her erkek bişeyler bekler karısından ama söleyişten söleyişe de fark war yaa..

yaptığı çok ayıp, biraz kendine getirin onu bence, ama hafif dağıtarak getirin kendine

biraz bakımlı olmaya çalışın derim ben, we birazda naz işwe cilwe, ewlenmedim henüz ama şuana kadar gözlemlediğim kadarıyla erkekler bu üçlüye bayılıo: bakımlı ol, geceleri sexi we nazlı ol, aynı zamandada anaç ol :1ninca:

bigün bi tw programı izliorum, bi kadın arıo we eşinden şikayet edio kendisini beğenmediğinden başka kadınları örnek gösterdiğinden bahsedio,uzman kişinin werdiği cwp : size şöle bi örnekle cwp wermek istiorum hanımefedi, bir insan düşünün çok lüx bir otelin açık büfesinde hergün yemek yeme hakkı war, öle güzel seçenekler warki dilediğinden istediği kadar alıo tabağına bigün bi yemekten doyasıo yio, we doyuncada yarında bundan yerim artık dio, çünkü seçenekler çok we sunumlar çok şık.. doyduktan sonra memnun bişekilde ordan ayrılıo we yolda gördüğü köfteci-pideci-dönerci witrinine kafasını dahi çewirmeden yoluna dewam edio..

enteresan bi cwptı
 
Son düzenleyen: Moderatör:
 
magiclowe gercekten guzel bi yanıt bende duymustum HERGUNDE BULGUR PILAVI YENMEZKı sozunu oyuzden biraz renkkk
 

çok erkeksi bir cevap. biz burda insandan bahsediyoruz insandan. bir yemek çeşidiyle, bir malla kıyaslanamaz insan. tüketim malına benzer bi halimiz mi var?

yanlış anlamayın kızdığım siz değilsiniz, o uzman kılığındaki müsvedde. pabucumun uzmanı.
 

cwplayan erkektii gerçekten kaydirigubbakcemile3

ben beğendm aslında anlatım tarzını, tabi bunu olduğu gibi algılamamak gerekio biraz şekillendirmek lazım insan ilişkilerine karı-koca ilişkilerine göre yerimseniben
 

elbette güzellikle söylemek en dogrusu kirmadan üzmeden.. ama bazilari anlamiyorsa o dilden ozaman onunlaa anlayacagi dilden konusmak lazim:hulya:
o erkek düsünmeden kadini incitiyorsa kabalik ediyosa bence kadinda ozaman hic düsünmeden aynisini yapsin derim,.. erkekler sanirim anca böyle anlarlar hatalarini.. hani derler ya igneyi önce kendine batirda öyle anlarsin diye.. bunlardada igneyi sana batirdiktan sonra snde ona batirki anlasin anyayi konyayi..klava:
 

Elbette...vereliniortak
 
erkek için ne kadar kolay bunları söylemek . şimdi yatıp uyuyordur mışıl mışıl. öyle sinirlendimki oturdum yarım saattir yorumları okuyorum. bu ne biçim erkeklik ne biçim kocalık ne biçim insanlık . Allah yardımcın olsun
 

harikasınız
 

yok canım kusurluk bişi yok haklı olan sensinnn.bu arada memur deil muhasebeciyimmm profilde yanlışdııı kaldı öleee.haklısınn çok haklısınn.ona ve evliligime son şansı veriyorum annem ve babamda konuştu onunla bu son şansını kullanamazsannn kızımın yüzünü göremezsn diyeee.oyüzde n halaaaa onunyanındayım.
 
bende bakımlı ve şıkır şıkır olmak istiyorum.

offf hala spor ayakkabı, kot , tişört dolanıyorum
 
kadın bencede kocası her baktığında içini açmalı bi eşofmanla bile sexsi görünmesini bilmeli

doğrusu ben bile bakımlı kadını güzel kadını görünce içim açılıyo dönüp bida bakıyorum ee adam akşama kadar kaçtane görüyoo eve geldiğinde paspal bi kadınla karşılaşıncada böle sölemesi çok normal ,

biraz daha dikkat yani zemuszemus
 
Evlilikte çiftlerin birbirine olan ilgileri kendilerine bakımlarıyla orantılı mıdır?
Yani kilo alan, kendine bakmayan birisi eşi tarafından yargılanmalı tü kaka mı olmalıdır?
Yakında 20 yıllık evliliğim olacak, bakımlı bir kadın değilim, kiloluyun, açıkcası kendime de vakit ayıramıyorum. Ama eşimden bu güne kadar dış görünüşümle ilgili yargılayıcı tek bir kelime duymadığım gibi, eşiminin dış görünüşüyle ilgili de tek kelime etmedim.
Dün bu konuyu okudum ama yorum yazmadım, akşam eşime bir arkadaşımın başına gelmiş gibi anlattım ve benim hakkındaki görüşlerini sorduğumda bana, "ben dış görünüşünle evlenmedim seninle evlendim, kendine bakan ama saygısı ve sevgisi olmayan bir kadınla evli kalmazdım. Ben seni bakımlı bakımsız, zayıf şişman her halinle seviyorum daha doğrusu seni seviyorum" dedi.
Yani 20 yılın sonunda söyledi bunları.
Kendime bakamadım diye beni yargılayan bir insanın yanında durmayacağım gibi, sırf kocamı elimde tutmak adına da kendime bakmam.
Tabiki temiz, düzenli ve şık insanlar dikkati çeker ve tabi ki böyle olmak en güzelidir, ama malesef her zaman bu durum olamayabilir. Olamadığı zaman da yargılanmak ve eleştirilmek benim ağırıma gider. Herkes bu konuda farklı düşünebilir ki bu da benim düşüncemdir.
 
Arkadaşın eşi talihsiz ve kırıcı bir konuşma yapmış ve ne garip ki daha yeni evliler hani desem ki 10 sene geçmiş diyeceğim ki belli bir birikim oluşmuştur ama daha dün 1, bugün 2 zamanlarında iken kalkıpta bu kadar kırıcı bir konuşmanın üstüne arkadaşın kocasını mutlu etmek için süs böceği gibi görünmesini beklemiyorum açıkçası.

Düşünün ki bir insana kırgınsınız ama onu mutlu etmek için kendi özünüzden bir şeyler vermeye çalışıyorsunuz içinde bu kırgınlık var olduğu sürece kendisi mutlu olabilir mi? veya bu çabanın altında ne kadar içtenlik beklenebilir?

Tabi ki herkes için yorumu farklıdır ama kendim için yorumlarsam eşim böyle talihsiz bir açılımla bana yaklaşıp beni kırdıktan sonra kalkıpta adam akıllı benimle konuşup ne demek istediğini açık açık ve ufaktan da olsa özür mahiyetli bir konuşma yapmadıktan sonra değil onun onun istediği şekle girmek, kılımı bile kımıldatmak gelmez içimden.

Bence herşeyden önce konuşsunlar. Önce kırgınlıklar hallolsun da diğer sorunlara çözümler muhakak gelir.
 
Ben bakım isterim arkadaş. Nasılsa evlendim, amaaaan salla gitsin muhabbeti bana uymaz. Gerek kadın gerek erkek tarafından bakıyorum. Ara sıra herifim salar kendini hemen bir ayar veririm, noluyoruz hoooop derim, anında çekidüzen verir. İstemem öyle bakımsız erkek:dilcikar:, erkek olsaydım bakımsız kadın bana deeee fizan kadar uzak olurdu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…