bende bakımlı ve şıkır şıkır olmak istiyorum.
offf hala spor ayakkabı, kot , tişört dolanıyorum
hala derken
bayılırım spor ayakkabıya:asigim:
bence şık olmak için illede assolist gibi dolaşmaya gerek yok, hem sportif hem şık olunabilira.s
Evlilikte çiftlerin birbirine olan ilgileri kendilerine bakımlarıyla orantılı mıdır?
Yani kilo alan, kendine bakmayan birisi eşi tarafından yargılanmalı tü kaka mı olmalıdır?
Yakında 20 yıllık evliliğim olacak, bakımlı bir kadın değilim, kiloluyun, açıkcası kendime de vakit ayıramıyorum. Ama eşimden bu güne kadar dış görünüşümle ilgili yargılayıcı tek bir kelime duymadığım gibi, eşiminin dış görünüşüyle ilgili de tek kelime etmedim.
Dün bu konuyu okudum ama yorum yazmadım, akşam eşime bir arkadaşımın başına gelmiş gibi anlattım ve benim hakkındaki görüşlerini sorduğumda bana, "ben dış görünüşünle evlenmedim seninle evlendim, kendine bakan ama saygısı ve sevgisi olmayan bir kadınla evli kalmazdım. Ben seni bakımlı bakımsız, zayıf şişman her halinle seviyorum daha doğrusu seni seviyorum" dedi.
Yani 20 yılın sonunda söyledi bunları.
Kendime bakamadım diye beni yargılayan bir insanın yanında durmayacağım gibi, sırf kocamı elimde tutmak adına da kendime bakmam.
Tabiki temiz, düzenli ve şık insanlar dikkati çeker ve tabi ki böyle olmak en güzelidir, ama malesef her zaman bu durum olamayabilir. Olamadığı zaman da yargılanmak ve eleştirilmek benim ağırıma gider. Herkes bu konuda farklı düşünebilir ki bu da benim düşüncemdir.
hec cocukda yaparım karıyerde dıyen kadınlar nerdee:hulya:evet canim benim agac yasken egilir,bir cocuk 2 yasindan itibaren yataginda ve erken yatirmaya alistirilirsa büyüyüncede ayni düzen devam eder
cocuklar hep bahanedir zaten bakimsizlik icin :umursamaz:
ama strawberry35 ablamm bunu nasilda güzel anlatmis asagidaki yorumunda opuyorumnanaktan
ablacim yorumundan cevremdeki arkadaslarimla ayni kriterleri tasidigini gözlemledim
bende anne adayiyim insallah hem senin anlattiklarini ,hemde arkadaslarimdan gördüklerimi yapmaya calisacagim Şeniz
bende erkek olsam bakımsız bi kadınla aynı yatağa girmekten zevk almazdım....
ama akıllı bi adamda eşine bu şeklde yaklaşmaz bunu güzel bi dille ifade ederek eşini motive eder....
şu an yerinde olsam akşam eşimden aldığım kredi kartıyla lüks bir alışveriş merkezine gider çeşit çeşit kokular elbiseler ve iç çamaşırları alırdım....
eşim akşam eve gelincede o güzel çamaşırlardan giyer kokular sürünür makyaj yapardım eve gelincede onu takmıyormuşcasına davranırdım.....
e balık yeme gelincede ayyy hayatım bu ne hal ter kokmuşsun şu kılık kıyafetinin hali ne der onu yerin dibine sokardım bak o zman noluyo....
öyle kokmuş çoraplarla uyuyuyputa bide karısını beğenmemek nasıl oluyormuş anlasın....
eksik değilde fazlalık onların arsızlığıdır....
bencede
kendileri bakımlı kadın ister,yatakta mutlu etmeni ister ama sormazlar ki kendilerine ,acaba ben mutlu edebiliyormuyum
belki bizimde şikayetlerimiz var ama söylemiyoruz
saç sakal birbirine giriyor,belki zoraki banyı yapıyor ,geğiriyor ,pırtlıyor ve biz kokudan ölüyoruz ,tv karşısında yediği çerezlerin kabuklarını etrafa ve üstüne saçıyor ,kıllı göbeğini kaşıyor ve kilo alıyor vsvs
biz bşi demiyoruz da onlara ne oluyor
senin eşinde mi hoşuna gitmeyen şey yok,değiştirmesini istediğin......
ben olsam söylerim ,o zaman sende bunu bunu yap yada yapma derim
hec cocukda yaparım karıyerde dıyen kadınlar nerdee:hulya:
sımdı kocasına vakıt ayıramıyom cocuk suclu olmus:umursamaz:
en basından guzel bı egıtım alan cocuk emınım duzenlıdırde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?