eşim beni benimle aldattı

Eşimin ikinci evliliği adapte sorunu değil arayış macera ders verdiğimi düşünüyorum zaten eşime güvenmiyorum bir kaç kere de ..... izlerken yakaladım şu kpss bir geçsin gününü göstereceğim şu an kendisi tam bir paronaya halinde

zor bir durum ama acele karar verme derim sonuçta insanlar hata yapar evet bu affedilmesi zor bir durum gerçekten ikinci bir şansı hak edip haketmediğini anlamak senin işin ve zor bi karar olacak Allah yardımcın olsun
Görünüşte şans verdim ama tabiki vermedim doğru zamanı bekliyorum sadece bu arada ne söylese ona inanamadığımı ne yapsa güvenmediğimi hissettiriyorum ona tam bir yalancı ve zampara muamelesi yapıyorum

Benim bir yılım öyle geçti, arkadaşlık siteleri telefon şifreleri içine şeytan kaçmış senin diyordum. Sürekli yeni bir heyecan içine girmek istiyordu, her gün eve gece yarıları giriyordu. Allahıma binlerce şükür, atlattım, bitti o kara günler.

Beni kaybetti, dava açtım sonra aklı başına geldi, tabii çok büyük bir olaydı herkes duydu yaptıklarını. Şimdi elimde kayıtlar var, en ufacık yanlışını affetmem o da iyi biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…