eşinle aran , ilişkinizin kalitesi nedir _? bunlarda önemli. hem öyle sitelerde ne işi var_? bende ınanmadım pek..... bence çocuğun yokken mesleğin falan yerınde sanırım profılıne baktım cnm ayrılık dünyanın sonu değil..
Dershanede öğretmenlik yapıyorum maddi olarak kaygılı değilim sonuçta çok zorda kalırsam merdiven siler yine kimseye muhtaç olmam allah helal ekmek nasip etsin. Eşim macera peşindeydi bu aşikar. Ona zaten inanamadım. Kpss sınavından sonra hakkını avucuna koyacağım inşallah.
ben olsam ne yapardım diye düşündüm.. ne kadar onur kırıcı bir durum Allahım esirgesin(( bikaç gündür burada aldatma ile ilgili konulara denk geldim ağzım açık kaldı ( üstteki yorumda arkadaşın da dediği gibi eğer susup oturursan yüzsüzleşir ve devam edebilir.. tabii ki son karar senin kimsenin yuvası bozulsun istemeyiz. ama yanlış bir evlililti diyerek sen zaten kararını bir bakıma vermişsin. şimdi ise biraz cesaret gerek. hakkında hayırlısı olsun..
Erken söylediğin için inkar etmiş her aldatan erkek gibi. Keşke dişini sıkıp karşısına dikilseydin..
hatta birini ayarlayıp onu gönderseydin bizden aklı önceden isteyecektin
eşinle aran , ilişkinizin kalitesi nedir _? bunlarda önemli. hem öyle sitelerde ne işi var_? bende ınanmadım pek..... bence çocuğun yokken mesleğin falan yerınde sanırım profılıne baktım cnm ayrılık dünyanın sonu değil..
Yuva bozmak kolay değildir. Allah yaşatmasın ama artık güvenim kalmadı böyle evlilik yürümez
anladım tabıkı öyle.. peki ilişkinizin kalitesi nedir_? aranızdaki bağ size olan tutumu bunlarda önemli, sizce neden yoneldi_?
Anlamadım ahh anlayamıyorum. Eş olarak bütün görevlerimi yerine getirdiğimi düşünüyorum. Cinsel açıdanda sorunumuz yok. Yani ben öyle zannediyordum. Annesi ile anlayamıyorum. Ve eşimin ikinci evliliği. Bundan kaynaklanan sorunlarımız vardı.
aynı evde kalarak ayrılmak çok zor..buna ınanın. ve eşiniz sadece sen oldugunu bılıyordum dıyerek bu şekilde haklıymış gbı davranıyor. pişmanlık yada nblym başka tepkisi yokmu_? ikinci evliliği eşinizin sanırım daha özenli olması lazım aslında
hatta birini ayarlayıp onu gönderseydin bizden aklı önceden isteyecektin
sebatiye bazen hiç fena fikirler çıkmıyor ha senden de
Eşim i meşhur bir sosyal paylaşım sitesinde bir kulübün admini. Geçen hafta bir hesap aldım ve eşimin çektiği fotoğraflara yazdığı paylaşımlara beğenilerde bulunup yorumlar yazdım. Eşim ilgime kayıtsız kalmadı bana msj attı kulübün hesabından. İlginize Teşekkürler vs. Sonra kendi kişisel hesabından benim yorumlarımı beğendi. Ben de onun hesabına arkadaşlık attım. Anında kabul etti .Mesajlaşmaya başladım. Gayet samimi bir şekilde mesajlaştık. Bu süre zarfında asla evliyim demedi telefon numarasi nı verdi ve randevulaştık. Kendi üyesi olduğu spor kulübünde buluşmak üzere. Ama dayanamadım ve herşeyi yüzüne vurdum o da sen olduğunu anladım zaten falan diye kıvırdı. Şimdi ben ne yapmalıyım akıl verin....
Arkadaşım kaç yıldır evlisiniz? Ben eşimi konuşma şeklinden, kullandığı kelimerden tanırdım diye düşünüyorum. O da seni gerçekten tanımış olabilir. Oyununa aynı şekil karşılık vermiştir. Hem bir sitede admin ise IP'ni falan da görüyordur zaten.
Bir senedir evliyiz. Yalan ya tanıdım falan ... mümkünmü beyimiz macera aradı ve bildiğin abazan çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?