eşim beni benimle aldattı

Dayanamadım konuşmamız boyunca bir kere bile evliyim demedi çok adi bir adamış. Ben inanmıyorum benim olduğumu anladığına

Ben de kesinlikle inanmıyorum sen olduğunu anladığna. KEndinizi tutsaydınız (ki zor gerçekten) görecektiniz zaten .Bir kere göz yumarsanız devamı muhakkak gelir , bir ömür şüpheyle yaşanmaz . Hasta olur insan .

adminligi ne duzeyde? ip nizi ogrendiyse gercekten siz oldugunuzu anlamıs olabilir. ya da mail adresiniz...?
ayrıca buradaki kazenden ornekle şöyle düsünebilirsiniz, bircok kadın onu ekliyor yorumlarını begeniyor vs.
hatta yetkileri oldugu icin insanlar sırf mesaj atması gerektigi durumlarda dahi arkadas olarak eklemek zorunda kalabiliyor.
kimse medeni durumunu da paylasmak zorunda degil. hatta cinsiyet konusu bile kesin degil ki, sanal ortam.

randevulasma kısmı, ip.nizi bilmeden yaptıysa biraz kafa karıstırıcı...
fakat fake uyelik alarak mesajlastıgınızda eşiniz o tanımadıgı kadınla gorusur ise ayrılırım gibi bir dusunceniz var mıydı bu onemli.
eger yok ise niye boyle işlere kalkısıyor evliliginize artan guvensizlikle devam etmek icin maceralara atılıyorsunuz bu benim anlayabilecegim birsey degil.

Son düzenleme:
Yasak mı bilmiyorum ama siteyi belirteyim facebook. face üzerinden arkadaşlık attım önce kulüp hesabına sonra kendi kişisel hesabına arkadaşlık yolladım. Başka adminlerde kulüp başkanı da var ama bu kendi tel numarasını yolladı vs. Neden yaptığım gelince içime kurt düştü Bu sitede de benzer bir olay yaşayan hanım vardı biraz da o olay beni etkiledi

arkadaslık teklifini kabul etmesi, evli oldugunu soyleme geregi gormemesi hatta tel yollaması yine de neyse,
fakat siz oldugunu anlaması yalan geliyor bana ve tanımadıgı biriyle randevulasması aldatmaya meyledecek biri oldugunu gosteriyor maalesef.
benzer seyleri yasayanları gorup eşinizi test etmişsiniz, sonuc ortada. bundan sonrası size kalmıs...
evliliginize devam edecekseniz de iyice pisman oldugunu gorun, hicbir konuda taviz vermeyin.

Son düzenleme:
Konunuzla ilgili örnek vereyim....
Şuanda beni aldatarak boşandığım koca taaa yıllar önce biz çıkarken ozaman face mace yoktu massenger vardı oda beni aynı sana olduğu gibi beni benimle aldatma girişiminde bulunmuşdu taa ki camerayı açana kadar...Ama daha 19 luk toyuz yalvar yakar etti affettim..Sonuç mu? Mesajımın başında dediğim gibi 'beni aldatarak boşandığım adam' Bağlantıyı sen kur

Facebook'da IP göremezsiniz. Muhtemelen bir grup yöneticisidir oradan benim bildiğim IP felan görünmez.

Ayrıca facebook'da aldığınız kişinin bilgilerini de grup admini olsanız da göremezsiniz.

Her neyse,

ben başka bir konuya odaklanacağım.

Bu elbette "kabul edilemez" bir şey değil. Ancak güven kırıcı bir durum.

Bence fevri hareket etmeyin derim.

Hemen "yıkılmışım ben" demeyin.

Biraz süre verin. Sözleriyle, davranışlarıyla nasıl kendini affettirecek ona bakın. Elbette hayatlarınızı zindan etmeden.

İçinizdeki fırtınaları çok iyi anlıyorum. Ancak her bireyin, ilişkilerde KENDİ ÖZEL alanları olduğunu unutmayın.

Biraz oluruna bırakın.

Sahiplenmeyin eşinizi. O sizin bir malınız değil. Tabii siz de onun değilsiniz.

Ortak paydalarda buluşun bence.

Aldatma aldatmadir beni seni olmaz. Madem boyle bir sey farkettiniz gerekeni yapin.

inanamıyorum........bilana

valla çok zor durumdasınız
yani sizi kandırmaya çalışmış
sen oldugunu anlasa evliyim ben diye basbas bagırması lazım
araya güvensizlık girince işin rengi degişiyor

Daha fazlasını yüreğim dayanamadım. Çok zor bir durum anlatamam

sen kendine işkence vermekten hoşlanıyomusun neden böyle bişey yapıyosun hangi erkek kayıtsız kalır ilgiye bence kapat gitsin yuvanın huzuru için birdahada kalkışma böyle bişeye zaten adam paranoyaya bağlar ders olmuştur ona tek iyi tarafı bu.....

Sanırım canınız sıkılıyormuş, oyalanacak bişi aramışsınız.

İmf'nin bankalara stres testi yapması gibi eşinizi simülasyonda test etmişsiniz. Erkeklerin potansiyel olarak %90'ı gibi (Buralarda "Kocam bir tanedir" olarak bahsedilenler de dahil) kendine hakim olamaış.

Hep derim, cevabını hazmedemeyeceğin sorular sorma; sonucunu kaldıramayacağın işlere girme.
Şimdi ayıkla pirincin taşını.

Arkadaş hiç mi hırsızın suçu yok hep ev sahibi mi suçlu erkektir yapar ne alaka bana da her türlü testi yapsın bakalım kalıyormuyum geçiyormuyum

valla çok zor durumdasınız
yani sizi kandırmaya çalışmış
sen oldugunu anlasa evliyim ben diye basbas bagırması lazım
araya güvensizlık girince işin rengi degişiyor

Evet hem de çoook allah düşmanımın başına vermesin

Dayanamadım konuşmamız boyunca bir kere bile evliyim demedi çok adi bir adamış. Ben inanmıyorum benim olduğumu anladığına

Cnm oncelikle cok zor bir durum Allah yardimcin olsun ben olsam karsisina cikardim onun dusun bu sen degil ama baska biride olabilirdi demmeki senin esinde aldatma kapasitesi varmis suphelerin varmis ki sende boyle birsey yapmissin cok iyide yaptin bence en azindan gercek yuzunu ogrendin dusunsene esinle omur boyu o beni aldatmaz yapmaz kafasiyla yasasaydin ne olurdu bu dahada kotu karsindaki insanin ne oldugunu bilmeden yasamak !!! benim eski esiminde sadakatsizligini yakaladim aldatma sadece cinsellik degildir bir kadina yan gozle bakmak bile esini aldatmaktir aslinda buna istinaden ornek verdim capkinin tekiydi halada capkin ve ayrildim biraktim onu ve ayrildiktan o kesinlikle yapamaz dedigim her ne varsa yapti daha beterini yapti yoldan cikti adam resmen ki ona adam demeye bile utaniyorum iyiki su an bosanma asamasindayim diyorum deymezmis !!! benim kitabimda aldatilmak = bosanmak
keske sende oraya gitseydin ve gittigin ani kameraya cekseydin ilerde lagzim olabilir ama o yazismalari silme delil olarak dursun bir kosede

O sosyal siteyle bağını kopart eşinin.. Hesabı silmesini iste.. Yoksa ömür boyu şüphe ile yaşarsın cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

zor bir durum ama acele karar verme derim sonuçta insanlar hata yapar evet bu affedilmesi zor bir durum gerçekten ikinci bir şansı hak edip haketmediğini anlamak senin işin ve zor bi karar olacak Allah yardımcın olsun

çok zor bir durum...

Ben daha beterini yaşadım, atlattım şükürler olsun ama kalbim çok kırık tabii. Eşim o canavarı hatırlamak bile istemiyor şuanda bahsini bile açmıyor.

Ben şunu fark ettim. Erkekler; evliliğe başta adapte olamıyorlar, hapis olduklarını, dört duvar arasına sıkıştıklarını sanıp evliliğin ilk yılında özellikle dışarıya normalden daha fazla eğilimli oluyor bu adapte sonunu aştıktan sonra her şey yoluna giriyor. Kimi erkek çabuk adapte olurken, kimisi özellikle özgürlüğüne çok düşkün ve yaş olarak 30 ve üstüyse adapte sorunu daha bir sancılı geçiyor. Benim yaşadığım şey böyle bir şeydi. Sizinkini de buna benzettim. Boşanmayacaksan çok iyi bir ders almalı yaptığını ömür boyu unutmamalı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…