Bilemedim ki. Sen sonuçta o sitede onun nickini falan biliyorsun. Yazan kişinin sen veya senin bir tanıdığın olma ihtimali var. O ise kimdir neyin nesidir diye araştırmadan, üstelik adamın üzerine yürümesinden hiç şüphelenmeden, hemen birşeylere balıklama atlıyorsa, ya gerçekten azmış, ya da hiper cahil cesareti. Keşke hemen renk vermeyip buluşmaya bir arkadaşını gönderseydin.
dayanamadım konuşmamız boyunca bir kere bile evliyim demedi çok adi bir adamış. Ben inanmıyorum benim olduğumu anladığına
Eşim i meşhur bir sosyal paylaşım sitesinde bir kulübün admini. Geçen hafta bir hesap aldım ve eşimin çektiği fotoğraflara yazdığı paylaşımlara beğenilerde bulunup yorumlar yazdım. Eşim ilgime kayıtsız kalmadı bana msj attı kulübün hesabından. İlginize Teşekkürler vs. Sonra kendi kişisel hesabından benim yorumlarımı beğendi. Ben de onun hesabına arkadaşlık attım. Anında kabul etti .Mesajlaşmaya başladım. Gayet samimi bir şekilde mesajlaştık. Bu süre zarfında asla evliyim demedi telefon numarasi nı verdi ve randevulaştık. Kendi üyesi olduğu spor kulübünde buluşmak üzere. Ama dayanamadım ve herşeyi yüzüne vurdum o da sen olduğunu anladım zaten falan diye kıvırdı. Şimdi ben ne yapmalıyım akıl verin....
Yasak mı bilmiyorum ama siteyi belirteyim facebook. face üzerinden arkadaşlık attım önce kulüp hesabına sonra kendi kişisel hesabına arkadaşlık yolladım. Başka adminlerde kulüp başkanı da var ama bu kendi tel numarasını yolladı vs. Neden yaptığım gelince içime kurt düştü Bu sitede de benzer bir olay yaşayan hanım vardı biraz da o olay beni etkilediadminligi ne duzeyde? ip nizi ogrendiyse gercekten siz oldugunuzu anlamıs olabilir. ya da mail adresiniz...?
ayrıca buradaki kazenden ornekle şöyle düsünebilirsiniz, bircok kadın onu ekliyor yorumlarını begeniyor vs.
hatta yetkileri oldugu icin insanlar sırf mesaj atması gerektigi durumlarda dahi arkadas olarak eklemek zorunda kalabiliyor.
kimse medeni durumunu da paylasmak zorunda degil. hatta cinsiyet konusu bile kesin degil ki, sanal ortam.
randevulasma kısmı, ip.nizi bilmeden yaptıysa biraz kafa karıstırıcı...
fakat fake uyelik alarak mesajlastıgınızda eşiniz o tanımadıgı kadınla gorusur ise ayrılırım gibi bir dusunceniz var mıydı bu onemli.
eger yok ise niye boyle işlere kalkısıyor evliliginize artan guvensizlikle devam etmek icin maceralara atılıyorsunuz bu benim anlayabilecegim birsey degil.
Yasak mı bilmiyorum ama siteyi belirteyim facebook. face üzerinden arkadaşlık attım önce kulüp hesabına sonra kendi kişisel hesabına arkadaşlık yolladım. Başka adminlerde kulüp başkanı da var ama bu kendi tel numarasını yolladı vs. Neden yaptığım gelince içime kurt düştü Bu sitede de benzer bir olay yaşayan hanım vardı biraz da o olay beni etkiledi
konunuzla ilgili örnek vereyim....
şuanda beni aldatarak boşandığım koca taaa yıllar önce biz çıkarken ozaman face mace yoktu massenger vardı oda beni aynı sana olduğu gibi beni benimle aldatma girişiminde bulunmuşdu taa ki camerayı açana kadar...ama daha 19 luk toyuz yalvar yakar etti affettim..sonuç mu? Mesajımın başında dediğim gibi 'beni aldatarak boşandığım adam'Bağlantıyı sen kur
Daha fazlasını yüreğim dayanamadım. Çok zor bir durum anlatamam
Sanırım canınız sıkılıyormuş, oyalanacak bişi aramışsınız.
İmf'nin bankalara stres testi yapması gibi eşinizi simülasyonda test etmişsiniz. Erkeklerin potansiyel olarak %90'ı gibi (Buralarda "Kocam bir tanedir" olarak bahsedilenler de dahil) kendine hakim olamaış.
Hep derim, cevabını hazmedemeyeceğin sorular sorma; sonucunu kaldıramayacağın işlere girme.
Şimdi ayıkla pirincin taşını.
valla çok zor durumdasınız
yani sizi kandırmaya çalışmış
sen oldugunu anlasa evliyim ben diye basbas bagırması lazım
araya güvensizlık girince işin rengi degişiyor
Dayanamadım konuşmamız boyunca bir kere bile evliyim demedi çok adi bir adamış. Ben inanmıyorum benim olduğumu anladığına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?