eşim beni benimle aldattı

keşke yüzüne vurmadan bekleyip gitseydiniz görüşmeye.
çünkü erkekler bu durumda ya sen olduğunu biliyordum ya da kuzenim yazmış der.

Keske bulusmaya gitseydin bi yer soyleyip sok olsaydi. yalan ya nerden anlamis erkekler o konularda dahada saflar ayrica kadin gorunce direk yavsadiklari icin anlamaya vakti bile kalmamistir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Daha fazlasını yüreğim dayanamadım. Çok zor bir durum anlatamam

Hıımmm kesin anlamıştır siz olduğunuzu, külahımı yolluyorum oraya ona anlatsın.

Erkek kişisi eğer anlasaydı, eşine deli gibi sadık rollerine bürünürdü..Bariz aldatılmışsınız evet.
Ve aldatma olayının "ne yapmalıyım" sorunun bendeki cevabı "boşanın" dır..

Son düzenleme:
mahvoldum şuan.elim ayagim titredi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende mahvoldum. Eşime güveniyordum hatta tek güvendiğim konu sadakatti ama geldiğimiz nokta bu. Üstelik şu an gebelik şüphesi taşıyorum. Inşallah hamile değilimdir.

Bende mahvoldum. Eşime güveniyordum hatta tek güvendiğim konu sadakatti ama geldiğimiz nokta bu. Üstelik şu an gebelik şüphesi taşıyorum. Inşallah hamile değilimdir.

Ben burnundan getirirdim .. Yaptigindan utanmayip birde beni salak yerine koyup hala yalan söylüyorsun diye bagirir cagirirdim valla ne buluyorsam atardim kafasına gözüne gerçeği kabul edene kadar yapmadigimi birakmazdim..

Cunku gerçeği kabul etmezse sizi kandirdgi sanip devam edecek ve bir özür dilerim bile duyamayacaksiniz....

Bende öyle yaptım ama hala diyor ki sen olduğunu hissettim beni sen kandırdın tuzağına düşündün vs gibi saçma sapan sözler

mahvoldum şuan.elim ayagim titredi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de öyle düşünüyorum sanırım yolun sonuna geldik. Zaten yanlış bir evlilikti. ..

'' sen olduğunu biliyordum'' , tipik yalan nerden bilmiş sen olduğunu....

Bu hareketi yaparken bastan hazirlikli olacaktin. Bosanma evresine geldiysen son bir sinav olarak bu yapilir. Bosanmak icin yapilir bu. Su an ya kurcalamadan hicbiseyi susup oturucan ya da kalkip gidicen. Hem boyle yapip hem bosanmazsan adam iyice yuzduzlesir. Iliskiniz lackalasir..

Bende öyle yapacağım bu siteden bi kadın eşine aynı şeyi yapmış hikayesini okuyunca bende eşimi sınamak istedim ama hiç böyle bir durum la karşılaşacağımı düşünmezdim susup tabiki oturmayacağım

ben olsam ne yapardım diye düşündüm.. ne kadar onur kırıcı bir durum Allahım esirgesin (( bikaç gündür burada aldatma ile ilgili konulara denk geldim ağzım açık kaldı ( üstteki yorumda arkadaşın da dediği gibi eğer susup oturursan yüzsüzleşir ve devam edebilir.. tabii ki son karar senin kimsenin yuvası bozulsun istemeyiz. ama yanlış bir evlililti diyerek sen zaten kararını bir bakıma vermişsin. şimdi ise biraz cesaret gerek. hakkında hayırlısı olsun..

Konu sahibi daha önce de böyle bir şey yapmış mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum? Sanki buna benzer başka bir konusu daha vardı.

Konu sahibi daha önce de böyle bir şey yapmış mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum? Sanki buna benzer başka bir konusu daha vardı.

Hayır böyle bir durumu ilk kez yaşadım. Evet daha öncede bir konu açtım eşimle alakalı ama o çok farklı bir durum

Hayır böyle bir durumu ilk kez yaşadım. Evet daha öncede bir konu açtım eşimle alakalı ama o çok farklı bir durum

şu an yapacağın bir şey yok. O zaman sonuna kadar bekleyecektin.
Şimdi gerçekten içinden bir ses "gerçekten anladı mı?" der, diğer ses " yok canım yalan der"
ben de ikinci sesten yanayım da şu an ispatı kesin yok.

eşinle aran , ilişkinizin kalitesi nedir _? bunlarda önemli. hem öyle sitelerde ne işi var_? bende ınanmadım pek..... bence çocuğun yokken mesleğin falan yerınde sanırım profılıne baktım cnm ayrılık dünyanın sonu değil..

eşinle aran , ilişkinizin kalitesi nedir _? bunlarda önemli. hem öyle sitelerde ne işi var_? bende ınanmadım pek..... bence çocuğun yokken mesleğin falan yerınde sanırım profılıne baktım cnm ayrılık dünyanın sonu değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…