eşim beni bıraktı annesine koştu

eğer gitmesini gereksiz görüyosanız, (bakış açısı tabi) yine de endişesini anlamaya çalışıp empati kurabilirsiniz. eninde sonunda gidecekse en azından destek olur eşimle aramı bozmazdım şahsen.

benim bir tanıdığım,geçen hafta annesiyle kardeşi küçük bir kaza geçirdiği için batıdan doğunun en ücra köşesine gitti.gitmeyecek miydi:26:

ne yaptı ben bu olana çok üzüldüm yanlız değilim bu konuda değil mi belki önceki olanları içimden atamadım

neler yapmadı ki..en basiti düğünümüzü terk etti..bu en basiti!

tabii ki yalnız değilsin,bak bir çoğumuz yaşadık böyle şeyler.ama eşini annesi konusunda kısıtlama.buna hakkın yok.eğer sen kısıtlarsan o daha çok abartır.büyüklük sende kalsın..

benim bir tanıdığım,geçen hafta annesiyle kardeşi küçük bir kaza geçirdiği için batıdan doğunun en ücra köşesine gitti.gitmeyecek miydi:26:

benim babam rahatsızlandı abim aradı herşey iyi hastanedeyiz falan dedi doktorla konuşturttu yine içim rahat olmadı
ben gidiyorum dedim hiçkimse birşey demedi
patronada söyledim ister gönderirsin ister göndermezsin ama ben gidicem babama dedim
patron maaşımdan kesti ve gittim
babamda yurtdışında yaşıyor.

Son düzenleme:

peki sen nasıl başa çıkıyorsun bir türlü benim aklımdam çıkmıyor yaşadıklarım benim gitmek istememde biraz ondan

eşime de kesinlikle gitme demedim ama ben gelmicem diyede açık aaçık diyemedim oyaladım derken onu kastediyorum.
sen de gelecek misin diye sorması beni kırdı.
ne istersen komşuya sor ondan iste demesi kırdı
giderken de kavga falan etmedik

üüüffffff bukadarıda fazla adam annesini unutsun o zaman .nevar kolu kırılmış yanına gitmiş .bunca sene büyütmüş bakmıs oglunun gitmesi cokmu .sende gitseydin ya

senin yüzünden geç gitti işte...
baştan söyleseydin hemen giderdi
oyalamaman lazım herşeyi açık açık söylicen herzaman

ben aldırmıyorum artık..Allah'a havala ettim.eşim ve çocuklarımla mutluyum.diğer kişiler huzurumuzu bozamaz..yazın gideriz bi 20 gün,kışında 10-15 gün o bize gelir..saygısızlık yapmam ama asla anne-kız değiliz..mecburiyetten görüşüyorum.o hatasını anladı aslında ama çok geç artık.

eşime ailesi ile ilgili kötü birşey demiyorum asla.o arıyor,görüşüyor.

senin yüzünden geç gitti işte...
baştan söyleseydin hemen giderdi
oyalamaman lazım herşeyi açık açık söylicen herzaman

eşim dedi ki 3 saat vaktin var düşün o sırada kendi biletini almıştı zaten ben de gelseydim cuma değil cumartesi beraber gidecektik bileti değiştirecek ti

hepimiz az yada çok bir şeyler yaşıyoruz
sen kendi adına yaşadıklarının faturasını eşine kesme
anne baba ne kadarda kötü olursa olsun can dır..
belli ki içi rahat etmemiş, gitmiş..
karıma zamanında bunları yaptınız hastada olsanız gelmiyorum mu demesi gerekiyor...
geçmiş gitmiş olayları gündemde tutmayın,
bazen unutmak en iyisi

bir şey sorabilirmiyim

sabaqh konuyu açınca neden yazılanlara cevap vermedin de başka konuları okudun:26:

ben de demem kesinlikle kardeşlerimi aşağılıyor bazen o zaman sen kendi ablana bak diyorum o kadar
ailesiyle ilgili kesinlikle şöyle böyle demem ama aramak gelmiyor içimden eşim zorla aratıyor yaptıkları gözümğn önünden gitmiyor aklıma gelince üzülüyorum.giderken de ben gitme demedim.

Ben sizin yerinizde olsam eşimle birlikte giderdim:26:Eşim nasıl ailemin başına böyle birşey geldiğinde beni yolluyor hatta kendi benimle geliyorsa benimde onunla gitmem gerekiyor:26:
Sağlık herzaman önce gelir

eşim dedi ki 3 saat vaktin var düşün o sırada kendi biletini almıştı zaten ben de gelseydim cuma değil cumartesi beraber gidecektik bileti değiştirecek ti
bileti degiştirecekti ama seninde onun annesini merak etdiyini düşünecekti sana karşı saygısı birazda artacaktı bu olaydan sonra eşin geri döndügünde soguk davransa şaşırma yada gitdi bana karşı doldurdular diye düşünme .biraz akkıllı davransaydın kazanan sen olurdun

pardonda sagliktan bahsediyoruz..ayni sey senin annenin basina gelse bu kadar rahat olacakmiydin acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…