- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi siyahanemon
-
sonuçta sokakta bırakmadı ya seni..
ne yaptı ben bu olana çok üzüldüm yanlız değilim bu konuda değil mi belki önceki olanları içimden atamadım
benim bir tanıdığım,geçen hafta annesiyle kardeşi küçük bir kaza geçirdiği için batıdan doğunun en ücra köşesine gitti.gitmeyecek miydi:26:
neler yapmadı ki..en basiti düğünümüzü terk etti..bu en basiti!
tabii ki yalnız değilsin,bak bir çoğumuz yaşadık böyle şeyler.ama eşini annesi konusunda kısıtlama.buna hakkın yok.eğer sen kısıtlarsan o daha çok abartır.büyüklük sende kalsın..
peki sen nasıl başa çıkıyorsun bir türlü benim aklımdam çıkmıyor yaşadıklarım benim gitmek istememde biraz ondan
eşime de kesinlikle gitme demedim ama ben gelmicem diyede açık aaçık diyemedim oyaladım derken onu kastediyorum.
sen de gelecek misin diye sorması beni kırdı.
ne istersen komşuya sor ondan iste demesi kırdı
giderken de kavga falan etmedik
peki sen nasıl başa çıkıyorsun bir türlü benim aklımdam çıkmıyor yaşadıklarım benim gitmek istememde biraz ondan
eşime de kesinlikle gitme demedim ama ben gelmicem diyede açık aaçık diyemedim oyaladım derken onu kastediyorum.
sen de gelecek misin diye sorması beni kırdı.
ne istersen komşuya sor ondan iste demesi kırdı
giderken de kavga falan etmedik
senin yüzünden geç gitti işte...
baştan söyleseydin hemen giderdi
oyalamaman lazım herşeyi açık açık söylicen herzaman
ben aldırmıyorum artık..Allah'a havala ettim.eşim ve çocuklarımla mutluyum.diğer kişiler huzurumuzu bozamaz..yazın gideriz bi 20 gün,kışında 10-15 gün o bize gelir..saygısızlık yapmam ama asla anne-kız değiliz..mecburiyetten görüşüyorum.o hatasını anladı aslında ama çok geç artık.
eşime ailesi ile ilgili kötü birşey demiyorum asla.o arıyor,görüşüyor.
bileti degiştirecekti ama seninde onun annesini merak etdiyini düşünecekti sana karşı saygısı birazda artacaktı bu olaydan sonra eşin geri döndügünde soguk davransa şaşırma yada gitdi bana karşı doldurdular diye düşünme .biraz akkıllı davransaydın kazanan sen olurduneşim dedi ki 3 saat vaktin var düşün o sırada kendi biletini almıştı zaten ben de gelseydim cuma değil cumartesi beraber gidecektik bileti değiştirecek ti
merhaba hanımlar
gerçenten bir derdim var.dün eşimin abisi aradı annem düştü kolunda 3 yerden kırık var dedi.bulunduğumuz yer de memelekete 20 saat uzaklıkta.ben gidicem sen de gelecek misin dedi.düşünüm falan filan derken bunu biraz oyaladım.ben gelmicem dedim.dün çekti gitti annesinin kocası var yanında bekar kızı var diğer oğlu yakın ben burda tek başımayım beni bıraktı gitti.
az önce aradım annesini yine aynı doktrora götürmüş falan yani gitmesinin hiç bir manası yok.5 aylık evliyiz çok borcumuz da var buna rağmen hiçbir şeye aldırmadan gitti ailesi söz konusu olunca hiç mantıklı değil.ben ne yapıcam bana akıl verin
LÜTFEN
bir şey sorabilirmiyim
sabaqh konuyu açınca neden yazılanlara cevap vermedin de başka konuları okudun:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?