Allah yardimciniz olsun ins saglikla kucaginiza alirsiniz
Gecmis olsun oncelikle ins saglikli bi bebeginiz olur.iste aynen beni anlatmışsınız sanki ben dusunemiyorumBen sizi cok iyi anliyorum.birebir ayni benim esim.ilk düsüğumde eşim burnumdan getirmisti oraya gitme oraya uzanma sunu icme.cok hareket etme.yemin ederim bikmistim bu ne ya dedim hep böylemi gececk demeye kalmadi düstu yani kimyasal gebelikti.sonrada beni sucladi senin yüzünden düstu diye.anlatamadim bi türlu bu tur sagliksiz gebeliklerin dusukle sonuclandigini.simdi 1 senedir gebelik dusunuyorum.yumurtlama günunden adete kadarnolan dönemde yine ayni seyi yapiyo.agir kaldirma ilac icme.herseye karisiyo.Allah bize sabir versin
Ikiz bebeklerim var 2.5 yasindaÇocuklar dediniz galiba iki tane var çocuğunuz üçüncü yolda inş. Diğerleri kaç yaşında :)
Tşk bende aynı şekilde düşünüyorum yani zaten ben de farkındayım hamile olduğumun hareketlerime dikkat ediyorum ama eşim aynı görüşte deil zarar gelir diye fazlası ile tedirgin"Karnımda ki ne kadar evldınsa, kucağımdaki de o kadar evladın" de.
Böyle bişey olabilir mi? Hamileyim diye diğer çocuklardan el ayak çekilir mi?
O kuzucuklarımın ne kadar ihtiyacı var senin tek bi dokunuşuna bile, zaten ikizler ve rekabete doğmuşlar bi de hamileyim diye fiziksel temasa geçmesen tamamen afallayacak bıldırcınlar, kıyamam.
Ayrıca çok ani hareketler yapmadıkça kucağına almaktan da çekinme, ben oğlum 1 yaşındayken ikinciye hamile kaldım ve doğurana kadar hareketlerimi hiç kısıtlamadım. Çok şükür bi sorun da yaşamadım, sen de içini ferah tut.
Desemde bu sefer benle tartışmaya başlıyor hani nasıl desem....yani sanki ben umursamıyorum normal devam ediyorum bazen resmen azalıyor..yeme içmeye dahil karışıyorAbartmayın yahu duymuyormuş gibi yapın "sen merak etme" deyin.
Benim eşim de hamileyken çok pimpiriklendi. Arabayı bile çok yavaş kullanırdı. "Bir şey olmaz o çok güvenli yerde. Plasentadaki su hareketi dağıtıyor" desem de nafileydi..
Doğum yaptım çocuğa karşı hala pimpirikli. Genzine su kaçsa yerinden fırlıyor
Hehe deyip geçin ilgisiz olsa daha mı iyi? Bir ortaları yok işte. Panik ataklı gibiler..
Naz yapın iş kitleyin diz çocuklarınızla ilgilenin o da bi baba ne isteseniz yapar biraz abartmis durumu ama benim eşim de ona yakın şuan hamileyim 6+6 o yanımızda değil görevde sürekli arayıp bugün ne yedin şunu da ye vs vs yanımızda olsa baya sıkacak belli ama benim hoşuma gidiyor ona bunları yaptıran baba olma duygusu ve bana verdiği değer diye düşünüyorum .ilgisiz olsa daha çok üzülürümMrb hanımlar bi sorunum var lütfen bana yardım edin !1.5 aylık hamileyim daha önce ikiz bebeklerim vardı tüp bebek yapmıştık bende pko eşimde de o dönem baz-ı rahatsızlıklar olmuştu olmadi en son tüp bebek yaptık ve ikizlerimiz oldu.Ben normal yollardan bebeğimiz nasıl olsa olmaz diye gayet rahat davranıyordum korunma falan olmadan geçen hafta çok rahatsızlandın bulantı falan derken bi sağlık ocağında test yaptım ihtimal dahi vermezken hamileymişim, neyse asıl konuya gireyim eşim ilk gebeligimdede aynı tepkileri göstermişti yine aynı tepkiler şöyleki sanki bebeğe bi zarar gelicek çocukları kucağıma alma onlarla oynama ben iş yaparken bile çok rahatsız oluyor ilk hamileliğinde o kadar tedirgindi ki yollada yürürken bile aman dikkat et biri çarpmasın birinin eli değer kolu değer diye yani sanki nasıl desem bi şey olacakmış gibi devamlı beni uyarması falan artık bunaltıyor beni zaten iç güdüsel olarak zaten ben kontrollü davranıyorum ,diyo sen çok rahatsın falan yani mecburen çocukların ile ilgilenicem onların bana benim onlara ihtiyacım var offf ne yapabilirim lütfen yarim edin
Allah bağışlasın... Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş doğacak bebeğinizi.Ikiz bebeklerim var 2.5 yasinda
Benim eşim de öyleydi hatta bir seferinde tam yürüyen merdivene adımı atacağım dur dedi birden çekti beni düşüyordum onun yüzünden. Neymiş önümdeki teyze çok yaşlıymış o düşermiş biz de düşermişiz o inene kadar bekleyecekmişiz. Sonra orada bayağı kızdım sen yanımda olmadan ben yolda yürümeyi bilmiyor muyum diye. Alışverişe gideriz eli kolu devamlı önümdedir kimse çarpmasın diye. Ben de özgür teke olduğum için boğuluyordum
Ben bana deilde bebeğime değer veriyor diye dusunuyorum.esim birde çok üşengeç bir her istediğimi yapmaz yani yapsada oylar poflar bende bunlara gelememNaz yapın iş kitleyin diz çocuklarınızla ilgilenin o da bi baba ne isteseniz yapar biraz abartmis durumu ama benim eşim de ona yakın şuan hamileyim 6+6 o yanımızda değil görevde sürekli arayıp bugün ne yedin şunu da ye vs vs yanımızda olsa baya sıkacak belli ama benim hoşuma gidiyor ona bunları yaptıran baba olma duygusu ve bana verdiği değer diye düşünüyorum .ilgisiz olsa daha çok üzülürüm
yaşlı teyze çok işi çok komikmiş yalnız
Olsun oflasin istedi kadar siz o haldeyken mecbur yapar siz de duymayı verim .hayatin her alanını güzelleştiren tek taktik her şeyi kafaya takmamakBen bana deilde bebeğime değer veriyor diye dusunuyorum.esim birde çok üşengeç bir her istediğimi yapmaz yani yapsada oylar poflar bende bunlara gelemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?