Eşim beni bunaltiyor

Biz kadınlar ne istedigimizi bilmiyoruz valla :) bacım ben hamileyim ama hiç hamile gibi yazamıyorum. Koltuk cekerim perde asarım tüm yük benim omzumda resmen. Benim eşim de keske biraz pimpirikli olsa sükredin gerçekten. Kv görümce nasıl bir hamilelik yasamıssa benim de öyle olmamı bekliyor. Onların anlattıkları ile paralel gitsin istiyor. Şükredin eşinize

Ne güzel Allah bagislasin sağlıkla kucağınıza almayı eşiniz abartıyor gibi gorunsede bence bunda hic bir sıkıntı yok sizde tadını çıkarın bir şeye el surmeyin
Kizim bebekken bir düşüğüm oldu çok yorucu bir gündü kizim kucağımdan inince ağlamaya başlıyordu
Gurbetteyiz aileler de yok eşim de işteydi cocuk ağlıyor diye de cagiramazdim kucağımda kizim evin içinde dolanirkan birden belimde ağrıyla düşük yaptım .
Benzer nedenle olduğunu düşündüğüm biraz erken doğumum oldu son ana kadar kizimla yine kucak kucagaydik çok sukur ki sağlıkla geldi güçlu geldi oglum
Dikkat etmekte fayda var ben hamileyken çocuğumla ilgilenmekten başka hicbir is yapmadim eşinizinde sizden beklentisi oldugunu dusunumuyorum

Ayy inanmiyorum gercekten mi nasil uykuya kalmış çok korkunc(Eşim sizin eşiniz kadar çalışkan deil maalesef yemek yapmayı bırakın sofra bile hazirlamaz)

Ayy inanmiyorum gercekten mi nasil uykuya kalmış çok korkunc(Eşim sizin eşiniz kadar çalışkan deil maalesef yemek yapmayı bırakın sofra bile hazirlamaz)
Ah sormayın çok sarhoş bi şekilde hırsızlığa girmiş halımı kenara toplamış bir güzel kızımın odası ütü odasıydı o zaman mobilya yoktu ufo halı ütü masası vardı bir güzel ütülediğim pikeyi yere sermiş ufoyu yakmış kendi evi gibi yerde uyumuş nasıl bi kafaysa artık koltuğumda yatmamış.heralde ben biraz şurda görünmeden uyuyayım dedi pis

Sende iş yapma yemegi temizligi o yapsin bakalim nolucak
Ahhh kabul etmez kiiii temizlik deilde yemeksiz nasıl olsun hiç hayatta yapmamış yemek evlenmeden kahvaltı falan hazırlarmış kendinede şimdi desem güler geçer yapamam der

Şaka gibi

adetlerin düzenlimiydi peki?

O ök.z benim ki olabilir mesela.

paylaşabilir misin ne bitkisi acaba?
Hayit otu diye bir bitki iyice araştırın ben şöyle kullandım bir yemek kaşığı kadar havanda ezdin ezile bildiği kadar bir ay boyunca düzenli sabah akşam içtim ben pko için kullandim

çok teşekkür ederimbir yakınım için..

Dün iş yapıyordum normal temizlik eşim eve geldi çocukları yatırdım ve devam ediyorum eşim dedik ki dikkat et fazla eğilip kalkıyorsun, bende dedim ki ağır bi şey kaldırmıyorum ki mecbur temizlik yapicam.ve bana dedi ki yapma demiyorum yap ama dikkat et senin icin deil karninda ki bebek icin soyluyorum dedi(aramız biraz limoni bu aralar da böyle mi söylenir yaniii

Bence garip bir durum yok ne güzel işte, yapma dediği şeylerde sana destek olduğu sürece bana çok fa dert gibi gelmedi. Tadını çıkarmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…