Ne güzel Allah bagislasin sağlıkla kucağınıza almayı eşiniz abartıyor gibi gorunsede bence bunda hic bir sıkıntı yok sizde tadını çıkarın bir şeye el surmeyinMrb hanımlar bi sorunum var lütfen bana yardım edin !1.5 aylık hamileyim daha önce ikiz bebeklerim vardı tüp bebek yapmıştık bende pko eşimde de o dönem baz-ı rahatsızlıklar olmuştu olmadi en son tüp bebek yaptık ve ikizlerimiz oldu.Ben normal yollardan bebeğimiz nasıl olsa olmaz diye gayet rahat davranıyordum korunma falan olmadan geçen hafta çok rahatsızlandın bulantı falan derken bi sağlık ocağında test yaptım ihtimal dahi vermezken hamileymişim, neyse asıl konuya gireyim eşim ilk gebeligimdede aynı tepkileri göstermişti yine aynı tepkiler şöyleki sanki bebeğe bi zarar gelicek çocukları kucağıma alma onlarla oynama ben iş yaparken bile çok rahatsız oluyor ilk hamileliğinde o kadar tedirgindi ki yollada yürürken bile aman dikkat et biri çarpmasın birinin eli değer kolu değer diye yani sanki nasıl desem bi şey olacakmış gibi devamlı beni uyarması falan artık bunaltıyor beni zaten iç güdüsel olarak zaten ben kontrollü davranıyorum ,diyo sen çok rahatsın falan yani mecburen çocukların ile ilgilenicem onların bana benim onlara ihtiyacım var offf ne yapabilirim lütfen yarim edin
Ayy inanmiyorum gercekten mi nasil uykuya kalmış çok korkunc(Eşim sizin eşiniz kadar çalışkan deil maalesef yemek yapmayı bırakın sofra bile hazirlamaz)Öff benim eşimde böyleydi ve hamilelik hormonlarıyla marketin ortasında sinirden oturup ağladığımı biliyorum neymiş fayanslar kayganmış küçük adım atacakmışım neymiş onun bir adım arkasından elinden tutarak yürücekmişim kalabalıkta birinin kolu çarparmış gece tuvalete kalkarım kapalı gözleriyle kapıda bekler uyku sersemi ya düşersem diye sanki kendi çok ayık ayakta uyuyor. Tek iyi yanı evde yemek bulaşık çamaşır her işi yapardı sonuna kadar kullan tadına bak boşver şimdi gülüyorum aklıma geldikçe ama o zaman hayattan soğutmuştu beni ha adam bu kadar üstüme titredi korudu ne oldu biliyo musunuz 7. Ayımda bi sabah gene tuvalete kalktım bi baktım bi adam çocuk odasında yere iki seksen yatmış uyuyor. Hırsızlığa girdiği evde uyuyakalmış eşimin benle kalktığına tek dua ettiğim gün o gündür tek başıma karşılaşsaydım ölürdüm herhalde
Ah sormayın çok sarhoş bi şekilde hırsızlığa girmiş halımı kenara toplamış bir güzel kızımın odası ütü odasıydı o zaman mobilya yoktu ufo halı ütü masası vardı bir güzel ütülediğim pikeyi yere sermiş ufoyu yakmış kendi evi gibi yerde uyumuş nasıl bi kafaysa artık koltuğumda yatmamış.heralde ben biraz şurda görünmeden uyuyayım dedi pisAyy inanmiyorum gercekten mi nasil uykuya kalmış çok korkunc(Eşim sizin eşiniz kadar çalışkan deil maalesef yemek yapmayı bırakın sofra bile hazirlamaz)
Ahhh kabul etmez kiiii temizlik deilde yemeksiz nasıl olsun hiç hayatta yapmamış yemek evlenmeden kahvaltı falan hazırlarmış kendinede şimdi desem güler geçer yapamam derSende iş yapma yemegi temizligi o yapsin bakalim nolucak
Şaka gibiAh sormayın çok sarhoş bi şekilde hırsızlığa girmiş halımı kenara toplamış bir güzel kızımın odası ütü odasıydı o zaman mobilya yoktu ufo halı ütü masası vardı bir güzel ütülediğim pikeyi yere sermiş ufoyu yakmış kendi evi gibi yerde uyumuş nasıl bi kafaysa artık koltuğumda yatmamış.heralde ben biraz şurda görünmeden uyuyayım dedi pis
adetlerin düzenlimiydi peki?Mrb hanımlar bi sorunum var lütfen bana yardım edin !1.5 aylık hamileyim daha önce ikiz bebeklerim vardı tüp bebek yapmıştık bende pko eşimde de o dönem baz-ı rahatsızlıklar olmuştu olmadi en son tüp bebek yaptık ve ikizlerimiz oldu.Ben normal yollardan bebeğimiz nasıl olsa olmaz diye gayet rahat davranıyordum korunma falan olmadan geçen hafta çok rahatsızlandın bulantı falan derken bi sağlık ocağında test yaptım ihtimal dahi vermezken hamileymişim, neyse asıl konuya gireyim eşim ilk gebeligimdede aynı tepkileri göstermişti yine aynı tepkiler şöyleki sanki bebeğe bi zarar gelicek çocukları kucağıma alma onlarla oynama ben iş yaparken bile çok rahatsız oluyor ilk hamileliğinde o kadar tedirgindi ki yollada yürürken bile aman dikkat et biri çarpmasın birinin eli değer kolu değer diye yani sanki nasıl desem bi şey olacakmış gibi devamlı beni uyarması falan artık bunaltıyor beni zaten iç güdüsel olarak zaten ben kontrollü davranıyorum ,diyo sen çok rahatsın falan yani mecburen çocukların ile ilgilenicem onların bana benim onlara ihtiyacım var offf ne yapabilirim lütfen yarim edin
O ök.z benim ki olabilir mesela.ya buraları okuyunca iki uçlu duygu bozukluğu yaşıyorum
biri karısı hamile mi deilmi umursamaz bile öküzlükte sürekli kendini yeniler
diğeri eşi hamile diye doğaya meydan okur
uleynnn karım hamile
ay vala bilemedim :)))
Hayır o dönem bir bitki kullandım ona bağlıyorumadetlerin düzenlimiydi peki?
paylaşabilir misin ne bitkisi acaba?Hayır o dönem bir bitki kullandım ona bağlıyorum
Hayit otu diye bir bitki iyice araştırın ben şöyle kullandım bir yemek kaşığı kadar havanda ezdin ezile bildiği kadar bir ay boyunca düzenli sabah akşam içtim ben pko için kullandimpaylaşabilir misin ne bitkisi acaba?
çok teşekkür ederimHayit otu diye bir bitki iyice araştırın ben şöyle kullandım bir yemek kaşığı kadar havanda ezdin ezile bildiği kadar bir ay boyunca düzenli sabah akşam içtim ben pko için kullandim
Valla olsa ilk isim o olurduver bebegi de ki al sen taşı madem.. dicem de nasil olcak bilemedim
Yapma demiyor yap ama dikkat et diyorBence garip bir durum yok ne güzel işte, yapma dediği şeylerde sana destek olduğu sürece bana çok fa dert gibi gelmedi. Tadını çıkarmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?