Eşim beni bunaltiyor

Normal olan da gelip konu açmaz zaten. :)

Eşiniz sanki geçerli konularda doğru söylemlerde bulunmuş geldi bana
Peki şöyle söyliyeyim sizce ben düşünemiyormuyum karnimda ki bebegi ha soyler belki uyarir tatli dille falan resmen azarliyor bazen....

Azarlaması kötü tabi ama sanmayın ki hamilelik bir tek kadınları etkiliyor, erkeklerde duygusal oalrak etkilenip değişik tepkiler verebiliyor.
Peki şöyle söyliyeyim sizce ben düşünemiyormuyum karnimda ki bebegi ha soyler belki uyarir tatli dille falan resmen azarliyor bazen....

Okuzlukte kendini yenilemek :) süper yaklaşım :)

9 ay buna bende katlandım malesef. Gezmeye gitsek aman gitmeyelim araba sarsar.Pazara gitsek aman eğilme aman sen gelme ben alırım diye diye bunalmıştım. Hastaneye gidecez adam bin tane senaryo yazıyordu. Merdiven çıkma düşersin biri çarpar karnına gelir bebeğe birşey olur. Şimdi hastaneye nasıl gitcez ya araba sarsılırsa birşey olursa diye diye başımın etini yedi.Şükür doğurdum kurtuldum demiştim ama şimdide aman oğlum düşmesin aman oğlum aglamasın ya hasta olursa ya emmezse diye diye diye bende beyin kalmadı. Eve gelir yatana kadar onla oynar hayır pabucumda iyice dama atıldı.

Ah ah bizde bir garibiz umursamasa neden umursamadi deriz, biraz ustümüze düşseler aman ne abartiyon deriz erkek olmakta zor :)

Bence normal davransalar hem bize hem onlara iyi olur aslında kendilerinize strese sokmazlar en azından bizde yıpranmayız her şeyin fazlası zarar ilgisizliginde ilgininde fazlası zarar

Bence normal davransalar hem bize hem onlara iyi olur aslında kendilerinize strese sokmazlar en azından bizde yıpranmayız her şeyin fazlası zarar ilgisizliginde ilgininde fazlası zarar
Kesinlikle katılıyorum. Fazla ilgi boğuyor. Gerçekten bağıra çağıra ağladığım dönemler olmuştu eşimde ilgilenmesem daha mi iyi derdi. Evet ilgilenmeseler daha iyi boğmasınlar yeter :)

Öff benim eşimde böyleydi ve hamilelik hormonlarıyla marketin ortasında sinirden oturup ağladığımı biliyorum neymiş fayanslar kayganmış küçük adım atacakmışım neymiş onun bir adım arkasından elinden tutarak yürücekmişim kalabalıkta birinin kolu çarparmış gece tuvalete kalkarım kapalı gözleriyle kapıda bekler uyku sersemi ya düşersem diye sanki kendi çok ayık ayakta uyuyor. Tek iyi yanı evde yemek bulaşık çamaşır her işi yapardı sonuna kadar kullan tadına bak boşver şimdi gülüyorum aklıma geldikçe ama o zaman hayattan soğutmuştu beni ha adam bu kadar üstüme titredi korudu ne oldu biliyo musunuz 7. Ayımda bi sabah gene tuvalete kalktım bi baktım bi adam çocuk odasında yere iki seksen yatmış uyuyor. Hırsızlığa girdiği evde uyuyakalmış eşimin benle kalktığına tek dua ettiğim gün o gündür tek başıma karşılaşsaydım ölürdüm herhalde

Aaa tek yol var. Alıyorsun eline kumanda yastık çocuğa birşey olur ben uzancam deyip ; evde terör estiriyorsun. Ya birşey olursa ah birşey oldu galiba ağrı girdi temizlik yapmıcam. Ama ya toz ve mikroptan hasta olup cocuga birşey olursa. Sen yap hayatım olmaz ; toz hapsirtti beni galiba . Gibi gibi Fırsat firsat ya ; en sonunda bikacak . Ya da en kotu sen kraliceliginı ilan edip , bütün işlere karısını yardım eden erkek ureteceksin. İki şekilde de işine gelir. Bence kralliceligini ilan etkeske benimki de böyle deseydi. Birşey olursa sorumlusu sensin ben sana bilirim o zaman der krallık taslardi. Eğilme derdi çorap elbise ne varsa yere çıkarır almazdı . Dengesiz bunlar dengesiz.

bisey olmaz allahin izniyle bende hamileyim v3 tane daha afacanim var onlari kucagima aliyorum bunaltilardan dolayi yemek yiyemiyorm kimyassalarla hasir nesir eger yiyeck ekmegi varsa rabbim koruyo oda ne yapsin neticede. baba

Şöyle ki gerçek ten bunaltıyor gece oğlu ağladı yanımıza gelmek istedi aldım yanıma diyor arkanı dön tekme falan atar yani coooook abartıyor cooookkkk
Bence abartmıyor, gayet de haklı. Evet çocuk tekme atabilir, dizi çarpabilir. Dikkat etmeniz gerek.

Aman Allahımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…