Normal olan da gelip konu açmaz zaten. :)ya buraları okuyunca iki uçlu duygu bozukluğu yaşıyorum
biri karısı hamile mi deilmi umursamaz bile öküzlükte sürekli kendini yeniler
diğeri eşi hamile diye doğaya meydan okur
uleynnn karım hamile
ay vala bilemedim :)))
Peki şöyle söyliyeyim sizce ben düşünemiyormuyum karnimda ki bebegi ha soyler belki uyarir tatli dille falan resmen azarliyor bazen....Eşiniz sanki geçerli konularda doğru söylemlerde bulunmuş geldi bana
Peki şöyle söyliyeyim sizce ben düşünemiyormuyum karnimda ki bebegi ha soyler belki uyarir tatli dille falan resmen azarliyor bazen....
Okuzlukte kendini yenilemek :) süper yaklaşım :)ya buraları okuyunca iki uçlu duygu bozukluğu yaşıyorum
biri karısı hamile mi deilmi umursamaz bile öküzlükte sürekli kendini yeniler
diğeri eşi hamile diye doğaya meydan okur
uleynnn karım hamile
ay vala bilemedim :)))
Normal olan da gelip konu açmaz zaten. :)
Bence normal davransalar hem bize hem onlara iyi olur aslında kendilerinize strese sokmazlar en azından bizde yıpranmayız her şeyin fazlası zarar ilgisizliginde ilgininde fazlası zarar9 ay buna bende katlandım malesef. Gezmeye gitsek aman gitmeyelim araba sarsar.Pazara gitsek aman eğilme aman sen gelme ben alırım diye diye bunalmıştım. Hastaneye gidecez adam bin tane senaryo yazıyordu. Merdiven çıkma düşersin biri çarpar karnına gelir bebeğe birşey olur. Şimdi hastaneye nasıl gitcez ya araba sarsılırsa birşey olursa diye diye başımın etini yedi.Şükür doğurdum kurtuldum demiştim ama şimdide aman oğlum düşmesin aman oğlum aglamasın ya hasta olursa ya emmezse diye diye diye bende beyin kalmadı. Eve gelir yatana kadar onla oynar hayır pabucumda iyice dama atıldı.
Ah ah bizde bir garibiz umursamasa neden umursamadi deriz, biraz ustümüze düşseler aman ne abartiyon deriz erkek olmakta zor :)
Kesinlikle katılıyorum. Fazla ilgi boğuyor. Gerçekten bağıra çağıra ağladığım dönemler olmuştu eşimde ilgilenmesem daha mi iyi derdi. Evet ilgilenmeseler daha iyi boğmasınlar yeter :)Bence normal davransalar hem bize hem onlara iyi olur aslında kendilerinize strese sokmazlar en azından bizde yıpranmayız her şeyin fazlası zarar ilgisizliginde ilgininde fazlası zarar
Aaa tek yol var. Alıyorsun eline kumanda yastık çocuğa birşey olur ben uzancam deyip ; evde terör estiriyorsun. Ya birşey olursa ah birşey oldu galiba ağrı girdi temizlik yapmıcam. Ama ya toz ve mikroptan hasta olup cocuga birşey olursa. Sen yap hayatım olmaz ; toz hapsirtti beni galiba . Gibi gibi Fırsat firsat ya ; en sonunda bikacak . Ya da en kotu sen kraliceliginı ilan edip , bütün işlere karısını yardım eden erkek ureteceksin. İki şekilde de işine gelirMrb hanımlar bi sorunum var lütfen bana yardım edin !1.5 aylık hamileyim daha önce ikiz bebeklerim vardı tüp bebek yapmıştık bende pko eşimde de o dönem baz-ı rahatsızlıklar olmuştu olmadi en son tüp bebek yaptık ve ikizlerimiz oldu.Ben normal yollardan bebeğimiz nasıl olsa olmaz diye gayet rahat davranıyordum korunma falan olmadan geçen hafta çok rahatsızlandın bulantı falan derken bi sağlık ocağında test yaptım ihtimal dahi vermezken hamileymişim, neyse asıl konuya gireyim eşim ilk gebeligimdede aynı tepkileri göstermişti yine aynı tepkiler şöyleki sanki bebeğe bi zarar gelicek çocukları kucağıma alma onlarla oynama ben iş yaparken bile çok rahatsız oluyor ilk hamileliğinde o kadar tedirgindi ki yollada yürürken bile aman dikkat et biri çarpmasın birinin eli değer kolu değer diye yani sanki nasıl desem bi şey olacakmış gibi devamlı beni uyarması falan artık bunaltıyor beni zaten iç güdüsel olarak zaten ben kontrollü davranıyorum ,diyo sen çok rahatsın falan yani mecburen çocukların ile ilgilenicem onların bana benim onlara ihtiyacım var offf ne yapabilirim lütfen yarim edin
bisey olmaz allahin izniyle bende hamileyim v3 tane daha afacanim var onlari kucagima aliyorum bunaltilardan dolayi yemek yiyemiyorm kimyassalarla hasir nesir eger yiyeck ekmegi varsa rabbim koruyo oda ne yapsin neticede. babaMrb hanımlar bi sorunum var lütfen bana yardım edin !1.5 aylık hamileyim daha önce ikiz bebeklerim vardı tüp bebek yapmıştık bende pko eşimde de o dönem baz-ı rahatsızlıklar olmuştu olmadi en son tüp bebek yaptık ve ikizlerimiz oldu.Ben normal yollardan bebeğimiz nasıl olsa olmaz diye gayet rahat davranıyordum korunma falan olmadan geçen hafta çok rahatsızlandın bulantı falan derken bi sağlık ocağında test yaptım ihtimal dahi vermezken hamileymişim, neyse asıl konuya gireyim eşim ilk gebeligimdede aynı tepkileri göstermişti yine aynı tepkiler şöyleki sanki bebeğe bi zarar gelicek çocukları kucağıma alma onlarla oynama ben iş yaparken bile çok rahatsız oluyor ilk hamileliğinde o kadar tedirgindi ki yollada yürürken bile aman dikkat et biri çarpmasın birinin eli değer kolu değer diye yani sanki nasıl desem bi şey olacakmış gibi devamlı beni uyarması falan artık bunaltıyor beni zaten iç güdüsel olarak zaten ben kontrollü davranıyorum ,diyo sen çok rahatsın falan yani mecburen çocukların ile ilgilenicem onların bana benim onlara ihtiyacım var offf ne yapabilirim lütfen yarim edin
yok yok oyle degil gorunen koy uzakta sayilmaz:)Kiminin ekmegi bayat, kiminin tektasi ufak miydi:))
Oyle miydi: )yok yok oyle degil gorunen koy uzakta sayilmaz:)
aynen unlu filozof kemal sunalin sozu bu herkes bilemez:)Oyle miydi: )
Bence abartmıyor, gayet de haklı. Evet çocuk tekme atabilir, dizi çarpabilir. Dikkat etmeniz gerek.Şöyle ki gerçek ten bunaltıyor gece oğlu ağladı yanımıza gelmek istedi aldım yanıma diyor arkanı dön tekme falan atar yani coooook abartıyor cooookkkk
Aman AllahımmmmÖff benim eşimde böyleydi ve hamilelik hormonlarıyla marketin ortasında sinirden oturup ağladığımı biliyorum neymiş fayanslar kayganmış küçük adım atacakmışım neymiş onun bir adım arkasından elinden tutarak yürücekmişim kalabalıkta birinin kolu çarparmış gece tuvalete kalkarım kapalı gözleriyle kapıda bekler uyku sersemi ya düşersem diye sanki kendi çok ayık ayakta uyuyor. Tek iyi yanı evde yemek bulaşık çamaşır her işi yapardı sonuna kadar kullan tadına bak boşver şimdi gülüyorum aklıma geldikçe ama o zaman hayattan soğutmuştu beni ha adam bu kadar üstüme titredi korudu ne oldu biliyo musunuz 7. Ayımda bi sabah gene tuvalete kalktım bi baktım bi adam çocuk odasında yere iki seksen yatmış uyuyor. Hırsızlığa girdiği evde uyuyakalmış eşimin benle kalktığına tek dua ettiğim gün o gündür tek başıma karşılaşsaydım ölürdüm herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?