Eşim beni bunaltiyor

Uzat ayaklarini yat uyu örgü yap bence tadini cikar :))) mesela camisirlari o yikasin falan :))) yemek yapsrken ay midem bulandi de :))) disaridan ismarlasin yada yapa biliyorsa o yapsin hahahahaha

Zaten böyle bir şey mümkün olsa bana bırakmazdı eminin kii....hiç şüphem yok yani ona gore ben hamile olduğumun bile farkında deilim
Canim is yapma dedigi zaman bu kadar dusunuyon madem al sen yap cenen degil ellerin calissin de... elinden alip temizligi yapiyorsa sende idare et biraz... ama yapmiyorsa yardim etmiyorsan cene de yapma de... bu arada rabbim saglikla kavustursun yavruna ins..

Uzat ayaklarini yat uyu örgü yap bence tadini cikar :))) mesela camisirlari o yikasin falan :))) yemek yapsrken ay midem bulandi de :))) disaridan ismarlasin yada yapa biliyorsa o yapsin hahahahaha
Keşke yapabilsem küçük çocuklarım var birde bu kadar naz kaldıramaz kendide bir şey beceremez....

Saol tsk ederim elimden almaz böyle dediğimde küser oturur sürat asar

Saol tsk ederim elimden almaz böyle dediğimde küser oturur sürat asar
O zaman konusma diyeceksin... demek ki lafta dusunuyor gorunen o yani.. gercekten dusunen insan ver ben yapayim sen yorulma der... hic dusunmeyen de sesini cikarmaz laf yapmaz

O zaman konusma diyeceksin... demek ki lafta dusunuyor gorunen o yani.. gercekten dusunen insan ver ben yapayim sen yorulma der... hic dusunmeyen de sesini cikarmaz laf yapmaz
Bu konuda çok tartıştık zaten dinçel bundan sonra bi şey diyip söylüyor zaten açıkça söyledi dün senin için söylemiyorum bebek icin söylüyorum bende değerimi anlamış oldum

Bende gercekten bebegi dusunen lafla soylemez yardimci da olur diyorum canim... yardimci olmuyorsa da soyle laf yapmasin... kuserse de kussun.. de ki senin laflarin yaptigim isten daha cok yoruyo beni... beni strese sokuyorsun bu bebek icin daha zararli de belki anlar

Zaten küs başka sebeplerde var.... ona bazen laf yetistiremiyorum...susmak tercihim

Aman boşver ilgisiz olmasından iyidir
He de geç

Umursamasaydi da umrunda degilim derdin. Yillarca cocugunuz olmamis adam da olmusken panikliyor istte bir sey okacak. Kirkusuna.

Benim eşim de öyleydi çok pipirikliydi. Halen o ilgi alaka çocuklara devam ediyor hasta oldular mı karalar bağlıyor. Sizin eşiniz de öyle mi ikizler doğduktan sonra bu hassasiyeti devam etti mi?

Valla bazen erkeklere hak veriyorum.bazi kadınlara ne yapsan yaranamıyorsun.adam sakınıyor işte daha ne.yapmasa da öyle konu açardınız.firsattan istifade yaptırın her istediğinizi ne güzel işte.
Benim yontulmamış odun gibi olsa daha mı iyi.iki hamileligimde de hiç sakınmadı.hiç yardımcı olmadı.bir kere canım trileçe istemişti 2 gün sonra almıştı yememistim tabi canımın istemesi geçmişti çoktan.

Umursamasaydi da umrunda degilim derdin. Yillarca cocugunuz olmamis adam da olmusken panikliyor istte bir sey okacak. Kirkusuna.
Yıllarca deil aslında 2014 evlendim 2016 çocuklarım oldu bu bize bir supriz yaptı yani bana göre bi mucize ama keşke beni kısıtlamak sorgulamak yerini pozitif enerji verse hem o mutlu olur hem ben deil mi buna ihtiyacın var birazda....

Benim eşim de öyleydi çok pipirikliydi. Halen o ilgi alaka çocuklara devam ediyor hasta oldular mı karalar bağlıyor. Sizin eşiniz de öyle mi ikizler doğduktan sonra bu hassasiyeti devam etti mi?
Yoo devam etmedi yani şöyle hastalandıklarında çok sorun etmedi ama normal bi koruma içgüdüsü bi vardi dışarıya çıkmayalım soyle olur böyle olmasın gibisine ama abartılı deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…