- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Iste mumkun degil... tavayla vurcan kafaya madem...beni rahat birak diyecen...Valla olsa ilk isim o olurdu
Zaten böyle bir şey mümkün olsa bana bırakmazdı eminin kii....ver bebegi de ki al sen taşı madem.. dicem de nasil olcak bilemedim
Canim is yapma dedigi zaman bu kadar dusunuyon madem al sen yap cenen degil ellerin calissin de... elinden alip temizligi yapiyorsa sende idare et biraz... ama yapmiyorsa yardim etmiyorsan cene de yapma de... bu arada rabbim saglikla kavustursun yavruna ins..Zaten böyle bir şey mümkün olsa bana bırakmazdı eminin kii....hiç şüphem yok yani ona gore ben hamile olduğumun bile farkında deilim
Keşke yapabilsem küçük çocuklarım var birde bu kadar naz kaldıramaz kendide bir şey beceremez....Uzat ayaklarini yat uyu örgü yap bence tadini cikar :))) mesela camisirlari o yikasin falan :))) yemek yapsrken ay midem bulandi de :))) disaridan ismarlasin yada yapa biliyorsa o yapsin hahahahaha
Keşke yapabilsem küçük çocuklarım var birde bu kadar naz kaldıramaz kendide bir şey beceremez....
Saol tsk ederim elimden almaz böyle dediğimde küser oturur sürat asarCanim is yapma dedigi zaman bu kadar dusunuyon madem al sen yap cenen degil ellerin calissin de... elinden alip temizligi yapiyorsa sende idare et biraz... ama yapmiyorsa yardim etmiyorsan cene de yapma de... bu arada rabbim saglikla kavustursun yavruna ins..
Güzel fikirSen böyle konuşunca sancılanıyorum bebeğe bişey olcak lütfen sus de
O zaman konusma diyeceksin... demek ki lafta dusunuyor gorunen o yani.. gercekten dusunen insan ver ben yapayim sen yorulma der... hic dusunmeyen de sesini cikarmaz laf yapmazSaol tsk ederim elimden almaz böyle dediğimde küser oturur sürat asar
Bu konuda çok tartıştık zaten dinçel bundan sonra bi şey diyip söylüyor zaten açıkça söyledi dün senin için söylemiyorum bebek icin söylüyorum bende değerimi anlamış oldumO zaman konusma diyeceksin... demek ki lafta dusunuyor gorunen o yani.. gercekten dusunen insan ver ben yapayim sen yorulma der... hic dusunmeyen de sesini cikarmaz laf yapmaz
Bu konuda çok tartıştık zaten bundan sonra bi şey soylemicem diyip söylüyor zaten açıkça söyledi dün senin için söylemiyorum bebek icin söylüyorum bende değerimi anlamış oldum
Bende gercekten bebegi dusunen lafla soylemez yardimci da olur diyorum canim... yardimci olmuyorsa da soyle laf yapmasin... kuserse de kussun.. de ki senin laflarin yaptigim isten daha cok yoruyo beni... beni strese sokuyorsun bu bebek icin daha zararli de belki anlarBu konuda çok tartıştık zaten dinçel bundan sonra bi şey diyip söylüyor zaten açıkça söyledi dün senin için söylemiyorum bebek icin söylüyorum bende değerimi anlamış oldum
Zaten küs başka sebeplerde var.... ona bazen laf yetistiremiyorum...susmak tercihimBende gercekten bebegi dusunen lafla soylemez yardimci da olur diyorum canim... yardimci olmuyorsa da soyle laf yapmasin... kuserse de kussun.. de ki senin laflarin yaptigim isten daha cok yoruyo beni... beni strese sokuyorsun bu bebek icin daha zararli de belki anlar
Umursamasaydi da umrunda degilim derdin. Yillarca cocugunuz olmamis adam da olmusken panikliyor istte bir sey okacak. Kirkusuna.Mrb hanımlar bi sorunum var lütfen bana yardım edin !1.5 aylık hamileyim daha önce ikiz bebeklerim vardı tüp bebek yapmıştık bende pko eşimde de o dönem baz-ı rahatsızlıklar olmuştu olmadi en son tüp bebek yaptık ve ikizlerimiz oldu.Ben normal yollardan bebeğimiz nasıl olsa olmaz diye gayet rahat davranıyordum korunma falan olmadan geçen hafta çok rahatsızlandın bulantı falan derken bi sağlık ocağında test yaptım ihtimal dahi vermezken hamileymişim, neyse asıl konuya gireyim eşim ilk gebeligimdede aynı tepkileri göstermişti yine aynı tepkiler şöyleki sanki bebeğe bi zarar gelicek çocukları kucağıma alma onlarla oynama ben iş yaparken bile çok rahatsız oluyor ilk hamileliğinde o kadar tedirgindi ki yollada yürürken bile aman dikkat et biri çarpmasın birinin eli değer kolu değer diye yani sanki nasıl desem bi şey olacakmış gibi devamlı beni uyarması falan artık bunaltıyor beni zaten iç güdüsel olarak zaten ben kontrollü davranıyorum ,diyo sen çok rahatsın falan yani mecburen çocukların ile ilgilenicem onların bana benim onlara ihtiyacım var offf ne yapabilirim lütfen yarim edin
Yine de bi sakınca yok canım bence eşine şükretmelisin bunalmak yerine burda neler neler var okuyorsundur.Yapma demiyor yap ama dikkat et diyor
Yıllarca deil aslında 2014 evlendim 2016 çocuklarım oldu bu bize bir supriz yaptı yani bana göre bi mucize ama keşke beni kısıtlamak sorgulamak yerini pozitif enerji verse hem o mutlu olur hem ben deil mi buna ihtiyacın var birazda....Umursamasaydi da umrunda degilim derdin. Yillarca cocugunuz olmamis adam da olmusken panikliyor istte bir sey okacak. Kirkusuna.
Yoo devam etmedi yani şöyle hastalandıklarında çok sorun etmedi ama normal bi koruma içgüdüsü bi vardi dışarıya çıkmayalım soyle olur böyle olmasın gibisine ama abartılı deilBenim eşim de öyleydi çok pipirikliydi. Halen o ilgi alaka çocuklara devam ediyor hasta oldular mı karalar bağlıyor. Sizin eşiniz de öyle mi ikizler doğduktan sonra bu hassasiyeti devam etti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?