Eşim Beni Çok Şaşırttı.

Ne zaman anlaşmazlık yaşasak eşim bağırmaya başlar, eskiden susardım bende artık o sesini yükselttiğinde yükseltmeye başladım.huyundan vazgeçmiyor yinede ama ben bağırınca bağırma bizi herkese rezil ettin diyor.kendi bağırınca rezil olunmuyor sanki.

20 gün falan konuşmayın yatakları ayırın...
O yokmuş gibi davranın..
Bayağı zoruna gider ve yapmaz o şekilde bişi bir daha diye düşünüyorum...

Vurmasa bile elini kaldırmakta çok çok haksız.Boşanın diyemem ama yerinizde olsam ben de eşimden korkardım.

Fakat eşinizin sizi neden avmye götürdüğünü anlayamadım kendiniz gidemiyor musunuz?Bana biraz eşinizi bezdirmişsiniz gibi geldi.Ikinizde anormal yükselmişsiniz normalde kibar biri diyorsunuz çünkü adam çileden çıkmış.Konuşarak halletmek yerine bağırmayı sen kim oluyorsun diyerek hakaret etmeyi seçmişsiniz,siz de hatasız değilsiniz bu tartışma açısından yani.

Belki terapi almayı sorunları konuşarak halletmeyi öğrenmeyi deneyebilirsiniz evliliği bitirmek yerine,bilemiyorum zor karar tabiki

küçücük bir sebep de olsa insanın gururuna dokununca sevgi, aşk, evlilik, çocuk vs gözü görmüyor. sinirle ben her şeyi yaparım, pire için yorgan yakar, bana sesini yükselttiği için ömür boyu onu cezalandırır boşanırım diyebiliyorsun... ama sadece biraz zaman lazım. bazen küçücük bir zaman bile yeterli oluyor, gönlünü alması için ona şans ver. kırıldığını bilsin, umarım çok uzamaz.

normalde anlayslı kibar bı ınsansa ters bı anına gelmıssınız demekkı
bu sebepten boşanılmaz
yaptıgı doğru değil ama siz de ustune gitmişsiniz
biraz sessiz kalın ayrı yatmaya falan o kadar takılmayın dunyanın sonu değil yani.
siniğr anında yapılmıs bırsey bır sonrakı aşamasında vuracak dıye bırsey yok
burdakı gazlara da gelmeyın

normalde hep boyle bırı olsa okey haklısınız ama , olan olmus artık ve eşim kibar anlayıslı demıssınız.
kısa sürede duzelır aranız .

Yarin cuma. Ozrunu diler belki avm ye birakir sizi aşarsiniz. Butun soylediklerinize katiliyorum. Herkesin sınırları farklidir. Ayni durumu ben yasasam bende ayni sekilde dusunur ve davranirdim. Yine de bosanin diyemem tabi ki ama oyle bir burnu surcmeli ki bir daha degil elini kaldirmak sesini bile yukseltememeli. Cok net olarak tavrinizi ve hislerinizi gostermelisiniz bence.

Benimde kocama bagirdigim gunler oluyor. Esim hakliyken veya haksizken.. Kapı dışarı edilmiyorum allahtan.. Bir kac gun soguk ruzgarlar esiyor aramizdan.. Sonra barışıyoruz..

Herkes bağırmış çağırmış içini boşaltmış daha boşanma lafı etmek bunu düşünmek niye. evet hatalı eşiniz bi fırsat verin hatasını telafi etmesi için. sürekli bu bağırma olayından problem yaşamışsınız sende patlamışsın belki bu patlama onu kendine getirir.

Tepkin çok iyi olmuş.

Boşanmasan bile bir daha sana bağırmaya cesaret edemez.

Boşanma işini geç,gerçekçi olalım. Eşin çok terbiyesizmiş,avm'de insanların içinde yuhh ya görgüsüz.

zaten en basında yaptıgı saygısızlık 10 15 dkkalık bir magazaya girmek neden dert oldu sonra cumada getirmiyorum demesi insanın sinirini oynatır bide milletin ortasında bagırması sonuna kadar haksız el kaldırması cok kotu ne kdr sinirlenirse sinirlesin yapmaması lazımdı herkesin sınırı var dogrudur kimi kabul etmez kimisi es gecer umarım kendiniz icin dogru kararı verirsiniz

Çocuk gibi azarlamış üstüne birde yumruk yapmış pess yani ama boşan diyemem şiddetde benim için boşanma sebebidir 10 yıldır birlikteyim eşimle hiç başıma bu tarz birşey gelmedi, bilir çünkü affetmiyeceğim birşey olduğunu

koca olur-olmaz bağıramaz arkadaş.. ben bu konuda pozitif ayrımcılığa inanıyorum, bağıramaz.. hele hele yumruk yaptığı elini kaldıracak, yiyorsa vursun bir de.. biz kadınların gel-gitleri var diyoruz erkeklerinde çıktı şimdi.. şuradan kamu spotu da yapayım; erkek anneleri çocuklarınıza kadınlara bağırılmayacağını tembihleyin.. hassas olurlar, kırılgan olurlar deyin ama asla bağırmasınlar saçma-sapan sebeplerden..

konu sahibi boşan-boşanma diyemem.. ama senin yerinde olsam hayatı fitil fitil getiririm burnundan.. gelecek sefere ya vurur olayı komple bitirir, ya da hiç kaldıramaz.. oh artık ya, bu ne..

Babamin oglu degil guvenemem dedigin adamla evlisin bu evlilik kararlarini alirken neyin kafasini yasiyorsunuz merak ediyorum

sanki biraz da sen kışkırtmışsın gibi geldi...

Bir şey olmaz. Artistlik yapmış yoksa vuracağından değil. Dersini de almış, bir daha yapacağını sanmıyorum.
Saçma sapan yumruğu kaldırıp indirmeler filan. Vuracak insan vurur, öyle yumruğu havada kalmaz. Korkutup sindirmek için yapmış ama olmamış.

Belki gün sonu stressi, belki kafasında olan bir lerce iş yükü, mutlaka bişi vardır sinirlerini zedeleyen.
Belki ses tonunu kontrol edememiştir, haklısınız sizde fakat bir tarafın anlayış göstermesi gerek.
Sakince, yaptığının sizi yaraladığını, böyle şeyler yaşamak istemediğinizi dile getirin. Daha temkinli yaklaşacaktır, aksi olursa o zaman boşanmayı tekrar düşünürsünüz.
Şimdilerde yazık etmeyin kendinize..

Güvenemem demissiniz ama eşinize güvenmeyip kime guveneceksiniz bu hayatta demekki esinizde sizi komaya sokacak potansiyel var ki siz bunu ondan bekliyorsunuz ben meselâ böyle bişeyi hiç aklıma getirmem. Ayrıca bosanicak kadar vahim bi konuda değil her tartışmada boşanma lafı olunca lackalasiyo ciddiyet kalmiyo eve gitmemek çok çirkin olur bence büyük bi mesele degil sizde azıcık alttan alabilirdiniz

Ohooo o yumruk kac kere kalkip inecek daha.. kac yillik evlisin.. tartismalarda bazen oluyo bazen kadinlarda yumruk yada bes parmagi gosteriyo sinir aninda.. onemli olan o yumrugu yememek. insallah yemessin yemeyiz.
Yersende..ayni yumrugu geri iade edip arkana bakmadan git derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…