Eşim beni çok üzdü nasıl davranmam lazım

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
178
Merhaba hanımlar
Eşimle 5 aylık evliyiz 3 gün öncesine kadar sürekli evdeydim 3 gündür çalışıyorum şükürler olsun ki. Eşim vardiyalı çalıştığı için bu hafta hiç görüşemeyeceğiz ben uyurken eşim işten geliyor ben giderken uyuyor oluyor. Isten çıktığım zamanda çoktan işe gitmiş durumda.

Çalışma durumum geçen hafta belli oldu görüşmeye geldim hemen kabul edildim aradım söyledim sadece hayırlı olsun dedi o kadar.
Sonra pazar günü sabah kalktik temizlik yapmaya başladı hemde söylenerek evi bk götürüyor böyle ev mi olur diye.

Oysa evim temizdir evde olduğum için zaten yapacak başka isim yok sürekli temizlik yapıyorum ama eşim aşırı titiz hiç birseyi beğenmiyor (beni nasıl beğendi bilmiyorum) o bi yandan ben bir yandan pazar günü bütün gün temiz olan evi temizledik dip köşe. Sürekli söylenince bende surat astım hiç konuşmadık yemek de yemedi. Sonra da bi daha gorusemedik ama gün içinde hiç arayip sormuyor hiç birşey söylemiyor ben arayinca isim var kosturuyorum diyor.

Ve en kötüsü gece 3 buçuk gibi işten gelmiş ve gidip misafir odasında yatmış bende 6 da kalktım bi baktım yanımda yok evi aradım orda buldum yatağı da mı ayırdın dedim uyku sersemi cevap vermedi yattı devam etti uyumaya. Bende sinir oldum işe geldim hemen. Hiç aramadı hâlâ. Ne yapcam ben bu adama nasıl davranmaliyim. ???
Çok doldum uzun oldu affedin

bence iş saatlerinizden dolayı olmuş böyle, imkan olsa da aynı saatlerde çalışsaydınız keşke :/

canım acaba senin çalışmanımı kıskandı ? anlamadım yediremedi herhalde kendine veya çabuk iş bulacağını düşünmedi birden buluncada şaşırdı.acaba çalışmanımı istemiyor ?

Derdi falan mi var acaba
Kafasina takilan birşeyler
Konustunuz mu sorunu falan vardie belki

çok şaşırdım daha yeni evlisiniz.
ben olsam zamana bırakırdım.
yeni evliyken böyle olmak çok garip
çok yormayın kafanızı. olacağına varır her şey

siz işe başladığınızdan sonra oluşan gelişmeler bunlar, zaten işe alım aşamanızda da çok bir tepki vermemiş. günümüz erkekleri ne kadar modernim zart zurtum dese de hala eşlerinin dışarıda kendileri gibi iş peşinde koşturmalarına onay vermiyorlar, dile getirmiyorlar belki ama tecrübelerime göre inanın hepsi evlerinde sıcak yemek, temiz ev, çocuklara bakan şevkat gösteren, takım elbisesi asılmış, cillop ütülü:=))) kadın istiyorlar.... zamanla iş hayatınıza alışacaktır, tek tavsiyem yılmayın ve sakın olaki işinizi gücünüzü bırakmayın

canım acaba senin çalışmanımı kıskandı ? anlamadım yediremedi herhalde kendine veya çabuk iş bulacağını düşünmedi birden buluncada şaşırdı.acaba çalışmanımı istemiyor ?
Tam aksine çok borcumuz var çalışmam gerekiyor en çok da eşim istiyordu çalışmamı. Evlendigimden beri is bakıyorum anca buldum 5 ayda.

İlgisiz kalan çocuklar gibi dikkati üstüne çekmeye calisiyor..

Sorunlarimizi konuşarak çözebiliriz ege çözmek istersen diyin ve anlatmasini isteyin.

Eğer ise ona danismadan hemen kabul ettiyseniz bozulmuş olablr

Tatil gününüz ne zamansa alin kocanizi karşınıza derdinizi anlatin istediğiniz evlilik nasil ona bundan bahsedin daha yeni oldugunuzu böyle olmamasi gerektiğini anlatin.. iliskilerde seffaf olunmasi gerektiğini düşünüyorum insallah halledersiniz sorunlarınızı

Vardiyalı olarak babasıyla birliktemi çalışıyor. Ne iş yapıyor eşiniz.
Siz işe giderken o geliyor.. eee yatıyodur.. uyurken sizi nasıl arasın
Onun gündüzü gece olmuş.. gecede siz uyuyorsunuzdur.
Ben pek anlayamadım. Vardiyalı gece ise banka işleri ne alaka

çok şaşırdım daha yeni evlisiniz.
ben olsam zamana bırakırdım.
yeni evliyken böyle olmak çok garip
çok yormayın kafanızı. olacağına varır her şey
Ben ona sürekli diyordum küs bile olsak ayrı yatmayalim diye bu konu da hassas olduğumu biliyor. Inadina yapıyor gibi sanki. Çok inattir zaten ama neye inat ediyor anlamıyorum temiz eve laf atıp hem kendini sinirlendirdi hemde beni rencide edip üzdü. Ama hala haklı gibi davranıyor

Inşallah

Aranızda konuşmadan çözülmeyecek bir problem var. Hafta sonunu bekleyin yüzyüze konuşup derdini anlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…