Eşim beni çok üzdü nasıl davranmam lazım

Görüsmedigimiz için bu hafta pek işe yaramaz zaten ne görüşüyoruz ne konuşuyoruz. Hatta ayrı yattığını görünce alyans takmadim bugün yüzüğü evde gördüyse sinir olmuştur
oh valla iyi yapmışsın.
yatmazsa yatmasın.
ben eşimi attım yataktan mesela bir kaç aydır. ya sigarayı bırak ya da git salonda yat diye
salonda yatmayı çok sever ama bi zaman sonra sağı solu tutuluyor.
yatağa gelmek istiyor.
yok diyorum. koca yatakta yayıla yayıla yatmaya alıştım. hadiii salona

30 yaşında adam hala olgun olamadiysa ben ne yapayım bu saatten sonra

Ben çok hassasim yatak konusunda bunu biliyor küs bile olsak hep beraber yattik bu sefer küs bile değiliz anlamadım neyiz

Bir kere daha böyle yapmıştı nişanlıyken o zaman bu soruyu ona sordum kötü birsey olsa hissederim gibi saçma bir cevap aldım

uuuw 6. hissi epey kuvvetli anlaşılan.
işin zor canım Allah kolaylık versin.
Üzerine düşme, biraz kendini geri çek bakalım. Eşin farkedecek mi bu durumu.

Ben çok hassasim yatak konusunda bunu biliyor küs bile olsak hep beraber yattik bu sefer küs bile değiliz anlamadım neyiz
ben de hassastım da. Adam bu hassaslığımı kullandı bana karşı. daha çok gelmedi yatağa
ben de çözümü böyle buldum

acaba kafasına taktığı başka derdi falan mı var?bir çok kişi bu şekilde çalışıyor bence işten dolayı deil bu tavrı..alın karşınıza iyice bir konuşun..

Biliyorum ama pazar günkü sözleri çok incitti ve ilk defa aglamadim o ne zaman söylenmeye başlasa aglardim bu sefer şaşırdı ama çok ağır geldi söyledikleri. 5 aydır onun düzenini ögrenememişim ev tozluymus daha dün toz aldım dedim hadi ordan diyor iyi dedim yap yarın gel bak nasıl oluyor anlarsın dedim

sadece yatak ayırdı diye ayrılsan yeri
gıcık oluoyrum böyle hemen başka yere tüneyenlere

acaba kafasına taktığı başka derdi falan mı var?bir çok kişi bu şekilde çalışıyor bence işten dolayı deil bu tavrı..alın karşınıza iyice bir konuşun..
Borcumuz var ondan gergin ama bu eve ve bana laf soylemesine sonra bi de arayip sormamasina engel değil

sadece yatak ayırdı diye ayrılsan yeri
gıcık oluoyrum böyle hemen başka yere tüneyenlere
Bende çok gıcık oluyorum eşim de bunu biliyor inat işte ondan böyle yapıyor o da alyans konusunda hassas bugün takmadim evde gördüyse yüzüğü sinir olmuştur

gerilmiştir siz işe başlayınca bazı şeyleri eksik gördüyse
bide işi hemen bulduğunuzu kıskanmış olabilir :)
bu kadar kısa sürede beklemiyodu belki de
bence gitme üstüne arama.. yeteri kadar aramışsın..
akışına bırak..

yalnız yatmak sinir yapmıyor mu sende? sigarayı bırakıp bi an önce seni bu yalnızlıktan kurtarması gerektiğini düşünüp sinir olmuyor muusn kendini yemiyor musun

yalnız yatmak sinir yapmıyor mu sende? sigarayı bırakıp bi an önce seni bu yalnızlıktan kurtarması gerektiğini düşünüp sinir olmuyor muusn kendini yemiyor musun
canım 12 yıllık evliyim. o dediğin ilk başlarda oldu. ama boşa üzmüşüm kendimi.
sigara yüzünden aşırı horluyor.
bir dönem bıraktı. horlama kesildi. yeniden başlayınca ben de yolladım. horultusundan uyuyamıyorum sabaha kadar inan
bu ay sonu bırakıyormuş sözde sigarayı
ama bazı durumlarda alıyorum tabi yatağa. hepten de olmaz demi

oooooooo. hadi ordan mı diyor.
sen de eve gidince mesaj çek evi mok götürüyor. gel temizle diye. bi şey yazarsa hadi ordan diye cevap ver bakalım nasıl oluyor

walla benmkide kilodan aşırı horluyor baştan beri böyle kafayı yicem bne, hep kalkıp salona gidiyourm ya da o baştan gelmiyor, ama artık dayanamz oldum sanki, koca niye vardırki,?
e beraber yatmayınca da o bazı durumlar da azalıyor haliyle, çok kızıyorum hala zayıflamadı ben her gece uyanık ve yalnızım bölük pörçük uykular, sizde de baştan beri böyle mi

Eksik birseyler var evde ama yapılacak tadilatlar kapı kolu falan değişecek inşaatçı olduğum için onu da benden bekliyor çöp dökmek markete gitmek temizlik ütü bulasik çamaşır hepsi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…