- 6 Aralık 2014
- 518
- 236
- 63
- 39
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Çok borcumuz var düğünden kalan. Benim ise baslamam o borclara da iyi gelecek biliyorum
Otomotiv sektöründe eşim. Bu hafta gece çalışıyor sabah erkenden kayinpederim ile buluşup işleri varmış onları hallediyorlarmıs.Vardiyalı olarak babasıyla birliktemi çalışıyor. Ne iş yapıyor eşiniz.
Siz işe giderken o geliyor.. eee yatıyodur.. uyurken sizi nasıl arasın
Onun gündüzü gece olmuş.. gecede siz uyuyorsunuzdur.
Ben pek anlayamadım. Vardiyalı gece ise banka işleri ne alaka
Tam aksine çok borcumuz var çalışmam gerekiyor en çok da eşim istiyordu çalışmamı. Evlendigimden beri is bakıyorum anca buldum 5 ayda.
Konusamiyoruz ki iletişim problemimiz var sanırım. Evlenmeden önce konuşurken söylediği şeyleri şimdi hiç yapmıyor. Güya çok titiz çıkardığı kıyafet çıkardığı yerde kalır sürekli onun arkasını topluyorum 2 günde bir evi silip supuruyorum her gün en az 2 çeşit yemek yapıyorum ama pazar günü söylenirken bu evin haline bak bi de evlenmeden önce herseyi biliyorum dedin yemek yapıyorum dedin nerdeee diyor iyice deli oldum ama sesimi cikarmadimAranızda konuşmadan çözülmeyecek bir problem var. Hafta sonunu bekleyin yüzyüze konuşup derdini anlarsınız.
Alttan ala ala bu hale geldik zaten ne zaman ufacık bir tartışma yasasak büyütür de büyütür. Yaptıklarıma laf söyler ama iyiken çok iyidir şimdi yalan demiyim.acaba kendini yanlız mı hissetti olabilir yani daha yeni evlisin sen ..bişeyler var kendi kendine küsüyorsa vardır sıkıntısı canım,yani tripleride göz önünde bulundurursak tek çare konuşmak sen gene alttan al bakalım ne olacak belki işi ile sıkıntıları olabilir gibi gibi gibi....
siz de haklı gibi davranın. bazen erkekler tatlı dil , güler yü zden zerre anlamaz . hele bi kabalaşın , deli deli konuşun. nasıl yola gelir. deli deliyi görünce sopasını saklarmış. bunu unutmayın. bende çok tuttu bu yöntem.Ben ona sürekli diyordum küs bile olsak ayrı yatmayalim diye bu konu da hassas olduğumu biliyor. Inadina yapıyor gibi sanki. Çok inattir zaten ama neye inat ediyor anlamıyorum temiz eve laf atıp hem kendini sinirlendirdi hemde beni rencide edip üzdü. Ama hala haklı gibi davranıyor
çalışmana karşı..resmen çalışma da diyemiyor bunu davranışlarıyla laf sokmalarla gösteriyor..Merhaba hanımlar
Eşimle 5 aylık evliyiz 3 gün öncesine kadar sürekli evdeydim 3 gündür çalışıyorum şükürler olsun ki. Eşim vardiyalı çalıştığı için bu hafta hiç görüşemeyeceğiz ben uyurken eşim işten geliyor ben giderken uyuyor oluyor. Isten çıktığım zamanda çoktan işe gitmiş durumda.
Çalışma durumum geçen hafta belli oldu görüşmeye geldim hemen kabul edildim aradım söyledim sadece hayırlı olsun dedi o kadar.
Sonra pazar günü sabah kalktik temizlik yapmaya başladı hemde söylenerek evi bk götürüyor böyle ev mi olur diye.
Oysa evim temizdir evde olduğum için zaten yapacak başka isim yok sürekli temizlik yapıyorum ama eşim aşırı titiz hiç birseyi beğenmiyor (beni nasıl beğendi bilmiyorum) o bi yandan ben bir yandan pazar günü bütün gün temiz olan evi temizledik dip köşe. Sürekli söylenince bende surat astım hiç konuşmadık yemek de yemedi. Sonra da bi daha gorusemedik ama gün içinde hiç arayip sormuyor hiç birşey söylemiyor ben arayinca isim var kosturuyorum diyor.
Ve en kötüsü gece 3 buçuk gibi işten gelmiş ve gidip misafir odasında yatmış bende 6 da kalktım bi baktım yanımda yok evi aradım orda buldum yatağı da mı ayırdın dedim uyku sersemi cevap vermedi yattı devam etti uyumaya. Bende sinir oldum işe geldim hemen. Hiç aramadı hâlâ. Ne yapcam ben bu adama nasıl davranmaliyim. ???
Çok doldum uzun oldu affedin
Ise girmemi benden çok o istiyordu ve zaten inşaatciyim ben çalışacağım ortamlar belli hazırlıklıydı yani her ortama isimle ilgili her işeİlgisiz kalan çocuklar gibi dikkati üstüne çekmeye calisiyor..
Sorunlarimizi konuşarak çözebiliriz ege çözmek istersen diyin ve anlatmasini isteyin.
Eğer ise ona danismadan hemen kabul ettiyseniz bozulmuş olablr
Ben bundan korkuyorum eşimin tersi pistir ben sinirlenince daha çok sinirlenir ve inattir ben adım atana kadar barışmazsiz de haklı gibi davranın. bazen erkekler tatlı dil , güler yü zden zerre anlamaz . hele bi kabalaşın , deli deli konuşun. nasıl yola gelir. deli deliyi görünce sopasını saklarmış. bunu unutmayın. bende çok tuttu bu yöntem.
Değil aslında benden daha çok istekliydi çalışmam konusunda ama diyorum 5 aydır evde olmama alıştı zor mu geliyor şimdiçalışmana karşı..resmen çalışma da diyemiyor bunu davranışlarıyla laf sokmalarla gösteriyor..
Konusamiyoruz ki iletişim problemimiz var sanırım. Evlenmeden önce konuşurken söylediği şeyleri şimdi hiç yapmıyor. Güya çok titiz çıkardığı kıyafet çıkardığı yerde kalır sürekli onun arkasını topluyorum 2 günde bir evi silip supuruyorum her gün en az 2 çeşit yemek yapıyorum ama pazar günü söylenirken bu evin haline bak bi de evlenmeden önce herseyi biliyorum dedin yemek yapıyorum dedin nerdeee diyor iyice deli oldum ama sesimi cikarmadim
sinirlenmeyeceksiniz ki.Ben bundan korkuyorum eşimin tersi pistir ben sinirlenince daha çok sinirlenir ve inattir ben adım atana kadar barışmaz
O kadar çok seviyorum ki ne kadar kızgın olsam da onu görünce unutuyorum hemen. Kalmıyor sinir falan. Sabah o kadar sinirli çıktım evden ama şimdi karşıma gelse unuturumAferim neden sesinizi çıkarmadınız? Bağırın çağırın kavga edin demiyorum ama hakkınızı da savunun ezdirmeyin kendinizi. Yoksa iyice tepenize çıkar hiç suçunuz yokken bir de yatak ayırır.
Görüsmedigimiz için bu hafta pek işe yaramaz zaten ne görüşüyoruz ne konuşuyoruz. Hatta ayrı yattığını görünce alyans takmadim bugün yüzüğü evde gördüyse sinir olmuştursinirlenmeyeceksiniz ki.
hiç umursamayacaksınız .kavga zaten hiç işe yaramıyor.
üste çıkmayı biliyorlar çünkü , ya da sağı solu yumrukluyorlar.
çok boşvermiş davranacaksın. en sinir oldukları şey.
bi şey derse de çok ciddi ciddi açıklayıcı cümleler kurmayacaksın.
o zaman bi şey oldu sanıyorlar kendilerini.
benim eşim ara ara der . ben bulaşık makinasını boşalt ya da evi sen süpürceksin dediğimde.Ise girmemi benden çok o istiyordu ve zaten inşaatciyim ben çalışacağım ortamlar belli hazırlıklıydı yani her ortama isimle ilgili her işe
Bir kere daha böyle yapmıştı nişanlıyken o zaman bu soruyu ona sordum kötü birsey olsa hissederim gibi saçma bir cevap aldımOldu da başına bi iş gelse ne olacak?
O kadar çok seviyorum ki ne kadar kızgın olsam da onu görünce unutuyorum hemen. Kalmıyor sinir falan. Sabah o kadar sinirli çıktım evden ama şimdi karşıma gelse unuturum
Alttan ala ala bu hale geldik zaten ne zaman ufacık bir tartışma yasasak büyütür de büyütür. Yaptıklarıma laf söyler ama iyiken çok iyidir şimdi yalan demiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?