Eşim beni çok üzdü nasıl davranmam lazım

Otomotiv sektöründe eşim. Bu hafta gece çalışıyor sabah erkenden kayinpederim ile buluşup işleri varmış onları hallediyorlarmıs.

Tam aksine çok borcumuz var çalışmam gerekiyor en çok da eşim istiyordu çalışmamı. Evlendigimden beri is bakıyorum anca buldum 5 ayda.

acaba kendini yanlız mı hissetti olabilir yani daha yeni evlisin sen ..bişeyler var kendi kendine küsüyorsa vardır sıkıntısı canım,yani tripleride göz önünde bulundurursak tek çare konuşmak sen gene alttan al bakalım ne olacak belki işi ile sıkıntıları olabilir gibi gibi gibi....

Aranızda konuşmadan çözülmeyecek bir problem var. Hafta sonunu bekleyin yüzyüze konuşup derdini anlarsınız.
Konusamiyoruz ki iletişim problemimiz var sanırım. Evlenmeden önce konuşurken söylediği şeyleri şimdi hiç yapmıyor. Güya çok titiz çıkardığı kıyafet çıkardığı yerde kalır sürekli onun arkasını topluyorum 2 günde bir evi silip supuruyorum her gün en az 2 çeşit yemek yapıyorum ama pazar günü söylenirken bu evin haline bak bi de evlenmeden önce herseyi biliyorum dedin yemek yapıyorum dedin nerdeee diyor iyice deli oldum ama sesimi cikarmadim

Alttan ala ala bu hale geldik zaten ne zaman ufacık bir tartışma yasasak büyütür de büyütür. Yaptıklarıma laf söyler ama iyiken çok iyidir şimdi yalan demiyim.

siz de haklı gibi davranın. bazen erkekler tatlı dil , güler yü zden zerre anlamaz . hele bi kabalaşın , deli deli konuşun. nasıl yola gelir. deli deliyi görünce sopasını saklarmış. bunu unutmayın. bende çok tuttu bu yöntem.

çalışmana karşı..resmen çalışma da diyemiyor bunu davranışlarıyla laf sokmalarla gösteriyor..

İlgisiz kalan çocuklar gibi dikkati üstüne çekmeye calisiyor..

Sorunlarimizi konuşarak çözebiliriz ege çözmek istersen diyin ve anlatmasini isteyin.

Eğer ise ona danismadan hemen kabul ettiyseniz bozulmuş olablr
Ise girmemi benden çok o istiyordu ve zaten inşaatciyim ben çalışacağım ortamlar belli hazırlıklıydı yani her ortama isimle ilgili her işe

Ben bundan korkuyorum eşimin tersi pistir ben sinirlenince daha çok sinirlenir ve inattir ben adım atana kadar barışmaz

Aferim neden sesinizi çıkarmadınız? Bağırın çağırın kavga edin demiyorum ama hakkınızı da savunun ezdirmeyin kendinizi. Yoksa iyice tepenize çıkar hiç suçunuz yokken bir de yatak ayırır.

Ben bundan korkuyorum eşimin tersi pistir ben sinirlenince daha çok sinirlenir ve inattir ben adım atana kadar barışmaz
sinirlenmeyeceksiniz ki.
hiç umursamayacaksınız .kavga zaten hiç işe yaramıyor.
üste çıkmayı biliyorlar çünkü , ya da sağı solu yumrukluyorlar.

çok boşvermiş davranacaksın. en sinir oldukları şey.
bi şey derse de çok ciddi ciddi açıklayıcı cümleler kurmayacaksın.
o zaman bi şey oldu sanıyorlar kendilerini.

Aferim neden sesinizi çıkarmadınız? Bağırın çağırın kavga edin demiyorum ama hakkınızı da savunun ezdirmeyin kendinizi. Yoksa iyice tepenize çıkar hiç suçunuz yokken bir de yatak ayırır.
O kadar çok seviyorum ki ne kadar kızgın olsam da onu görünce unutuyorum hemen. Kalmıyor sinir falan. Sabah o kadar sinirli çıktım evden ama şimdi karşıma gelse unuturum

sanırım ne istediğini bilmeyen bir kocanız var.. halen sizin işe girip girmemeniz konusunda kendi içinde çelişiyor sizede bunu söyleyemediği için herşeyi bahane ediyor...
çok çocukça davranıyor.. erkekler zor olgunlaşır Allah yarımcınız olsun ..

Görüsmedigimiz için bu hafta pek işe yaramaz zaten ne görüşüyoruz ne konuşuyoruz. Hatta ayrı yattığını görünce alyans takmadim bugün yüzüğü evde gördüyse sinir olmuştur

Ise girmemi benden çok o istiyordu ve zaten inşaatciyim ben çalışacağım ortamlar belli hazırlıklıydı yani her ortama isimle ilgili her işe
benim eşim ara ara der . ben bulaşık makinasını boşalt ya da evi sen süpürceksin dediğimde.
ama yapıyor. çünkü artık ben eski ben değilim.
yok öyle her şeyi kafasına takan kadın karşısında.
yaptı yaptı. yapmazsa kendi bilir. oturur karışıklığın içinde. herşeye biz yetişemeyiz. yok öyle bi hayat. saçını süpürge et yine yaranamazsın.

O kadar çok seviyorum ki ne kadar kızgın olsam da onu görünce unutuyorum hemen. Kalmıyor sinir falan. Sabah o kadar sinirli çıktım evden ama şimdi karşıma gelse unuturum

Ama siz kendinizi ifade etmezseniz bu sevgiyi de tüketecek olaylar yaşanır. Ortada hiç bir şey yokken, sizin de hassas olduğunuzu bilerek ne demek yatak ayırmak. Sakince konuşun ve de işinize yemeğinize laf söyletmeyin rica ediyorum. O da size aynı muhabbetle davranmak zorunda.

Alttan ala ala bu hale geldik zaten ne zaman ufacık bir tartışma yasasak büyütür de büyütür. Yaptıklarıma laf söyler ama iyiken çok iyidir şimdi yalan demiyim.

tamam da canım evlilik demek her an mutlu mesut demek değil ki yani tabi problemler yaşanır ama aşılırsa güzel tadı tuzu olur..bak sende kabul ediyorsun iyi halleride var kimse 4 dörtlük değil yani tek çözüm tekrar tekrar konuşmak kırmadan sertleşmeden bazı adamlar öyle olabiliyor hele ki sen daha 5 aylık evlisin evliliğin bir yerine oturacak alışma süreciniz derken öyle öyle ev içindeki halleriniz ilede birbirinizi tanımaya başlıcaksınız,zamanla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…