Eşim beni çok üzdü nasıl davranmam lazım

Eşin senin işe baslamani basbaya kıskanmiş!! Garibim moduna falanda girme cok iyi niyetli oldugun belli ama karsindaki insan esinin ise baslamasini kiskanacak kadar tuhaf Allah sabir versin boyle adamla omur geçermi ya sana basta destek vermis ama is buluncada kiskanmis pasta borek yapmiomussunda vs vs boktan bahaneler canim bunlra inanma dicem ama cok iyi oldgn icin beni dinlemiceksin daha onceki konularini biliyorumda hep sen canim cicm modunda olma evi terkedermis birdaha donmezmis boyle boktan nedenden evi terkedecekse zaten hiç dönmesin yazik degilmi sana ya canim herseyi de alttan almaa hem o bilerek yatak ayirmistir garibim die dusunme cunku inanmadim esine...Allah kolaylik versin yuregini ferahlatsn

Işe baslamani kiskandigi o kadar belli ki okur okuma anladim Allah demek herkesin sabrina gore es verio benimde esimle sorunlarm vardi ama bolesini gormedim yani ne insanlar var işin zor senin omrumden omur alir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…