Eşim beni çok üzdü nasıl davranmam lazım

Limonsarisi bence senin eşin çok bencil ve sadece kendine odaklı yaşamayı alışkanlık haline getirmiş canım, sen eşin için okadar fedakarlık yapıp özveride bulunurken o hala ben diyor ve herşeyde seni suçlu buluyorsa kusura bakma ama evliliğin BEN değil BİZZZ olduğu bilincini malesef ki taşımıyor,böyle biri düzelirmi dersen psikolik destek alırsa belki ama onuda kabul etmiyeceği muhakkak olduğu için işin çok zor canım umarım herşey yoluna girer ve bu yaşadıklarınız ileride sadece gülerek anlatabileceğiniz bir anı olarak kalır.

Anne baba ayrı büyüdüğü için aile kavramı pek yok oturtur diye düşünüyorum bakalım

Haberdar edersin yarn :)
3 te geldi akşam bende kalktım oturduk süt içtik
Listen hazır mı dedi evet dedim senin hazır mı dedim yok hepsi kafamda dedi.

Iyi başla o zaman dedim. Mutfakta çok fazla şey hazirlamiyorsun dedi. Her gün 2 çeşit yemek yapıyorum bu arada. Ama adamın derdi kek pasta börek falanmis. Yapıyorum ya dedim az yapiyormuşum. Dedim zaten 5 kilo aldık ikimizde 5 aylık evlilikte bir de her gün kek pasta falan yapsam 100 kilo oluruz sanırım dedim.

Temizlik yapmıyor muyum dedim yapıyorsun ama en ufak bir eksiklik görsem sinirleniyorum dedi. Sinirlenmek yerine yardım et eline yapismaz dedim. Çöpleri de sen at dedim. Koy kapının önüne atayım yoksa unuturum dedi.

Sonra benim şikayetlere geçtik. Daha çok ilgi göster dedim sürekli hata arama sukret dedim. Bir de sinirliyken diline hakim ol çok ağır konuşuyorsun dedim. Hak verdi. 1 saatten fazla konuştuk sonra sarıldı. Ayrılık lafı asla gecmesin aramızda daha sakın olalım ve hayata hep pozitif bakalım bunları daha çok ben yapayım dedi. Barıştık

Ayrı yatma olayına gelince garibim uyuyamamis bile diğer yatakta. Ilk ayrı yattığı akşam ben yatakta baya yayilmisim uyurken rahatsız etmek istememis ondan içerde yatmış 2. De ise bir türlü konuşmadık bir de ayrı yattı diye kızdım ben ona. Önyargılı davrandım diye kızmış :)

Çok sevindim senin adına tatlıya bağlamışsınız :) Oturup konuşmak en iyisi gerçekten iletişimsizlik yüzünden oluyor bütün tartışmalar. İkinizde isteklerinizi dile getirmişsiniz ve hak da vermişsiniz umarım bu şekilde devam edersiniz hep mutlu olursunuz :)

Bazen evlilik hayalleri Külkedisi'nin arabası gibi kabağa dönüştürüyor. Tılsımını alıp götürüyor. Anlattıklarından çok iç açıcı bir tablo göremedim ben. Her şeyi geçtim de işten gelip de yatağına yatmaması hem de yeni evliyken..
Biraz zamana bırakmak zorundasın. Ama bu zaman içinde de olabildiğince birlikte zaman geçirin.
İlk yıl biraz sıkıntılı geçer ancak yine de olabilidğince pozitif olmalısın.

Ay inşallah teşekkür ederim :) sizde hep mutlu olun :)

Son gelişmeleri yazdım hallettik :)

Limonsarisi çok sevindim senin adına ALLAH bir daha aynısını yaşatmasın :) ne güzel tatlıya bağlanmış ohh :)

Limonsarisi çok sevindim senin adına ALLAH bir daha aynısını yaşatmasın :) ne güzel tatlıya bağlanmış ohh :)
Amiiin inşallah :) çok teşekkürler güzel dilegin için :) bu aksam da eşim benim kalkmami bekleyecekmis bana sabah kahvaltısı da hazirlayacakmis bakalım çok heyecanlı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…