- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Bugün dediğini yapacakmısın peki ?Göreceğiz bakalım :) bi de tam 5. Ayımız bugün
2 sayfa dolusu liste yaptım vermezsem catlarim sabaha karşı 5 te gelcek bugün bende 6 da kalkiyorum zaten 1 saat erken kalkarimBugün dediğini yapacakmısın peki ?
Anne baba ayrı büyüdüğü için aile kavramı pek yok oturtur diye düşünüyorum bakalımLimonsarisi bence senin eşin çok bencil ve sadece kendine odaklı yaşamayı alışkanlık haline getirmiş canım, sen eşin için okadar fedakarlık yapıp özveride bulunurken o hala ben diyor ve herşeyde seni suçlu buluyorsa kusura bakma ama evliliğin BEN değil BİZZZ olduğu bilincini malesef ki taşımıyor,böyle biri düzelirmi dersen psikolik destek alırsa belki ama onuda kabul etmiyeceği muhakkak olduğu için işin çok zor canım umarım herşey yoluna girer ve bu yaşadıklarınız ileride sadece gülerek anlatabileceğiniz bir anı olarak kalır.
Evet iyi düşünmüşsün yazarak anlatmak iyidir genelde )2 sayfa dolusu liste yaptım vermezsem catlarim sabaha karşı 5 te gelcek bugün bende 6 da kalkiyorum zaten 1 saat erken kalkarim
Bakalim nasıl olacak :)Evet iyi düşünmüşsün yazarak anlatmak iyidir genelde )
Haberdar edersin yarn :)Bakalim nasıl olacak :)
Mutlaka :)Haberdar edersin yarn :)
3 te geldi akşam bende kalktım oturduk süt içtikHaberdar edersin yarn :)
Çok sevindim senin adına tatlıya bağlamışsınız :) Oturup konuşmak en iyisi gerçekten iletişimsizlik yüzünden oluyor bütün tartışmalar. İkinizde isteklerinizi dile getirmişsiniz ve hak da vermişsiniz umarım bu şekilde devam edersiniz hep mutlu olursunuz :)3 te geldi akşam bende kalktım oturduk süt içtik
Listen hazır mı dedi evet dedim senin hazır mı dedim yok hepsi kafamda dedi.
Iyi başla o zaman dedim. Mutfakta çok fazla şey hazirlamiyorsun dedi. Her gün 2 çeşit yemek yapıyorum bu arada. Ama adamın derdi kek pasta börek falanmis. Yapıyorum ya dedim az yapiyormuşum. Dedim zaten 5 kilo aldık ikimizde 5 aylık evlilikte bir de her gün kek pasta falan yapsam 100 kilo oluruz sanırım dedim.
Temizlik yapmıyor muyum dedim yapıyorsun ama en ufak bir eksiklik görsem sinirleniyorum dedi. Sinirlenmek yerine yardım et eline yapismaz dedim. Çöpleri de sen at dedim. Koy kapının önüne atayım yoksa unuturum dedi.
Sonra benim şikayetlere geçtik. Daha çok ilgi göster dedim sürekli hata arama sukret dedim. Bir de sinirliyken diline hakim ol çok ağır konuşuyorsun dedim. Hak verdi. 1 saatten fazla konuştuk sonra sarıldı. Ayrılık lafı asla gecmesin aramızda daha sakın olalım ve hayata hep pozitif bakalım bunları daha çok ben yapayım dedi. Barıştık
Ayrı yatma olayına gelince garibim uyuyamamis bile diğer yatakta. Ilk ayrı yattığı akşam ben yatakta baya yayilmisim uyurken rahatsız etmek istememis ondan içerde yatmış 2. De ise bir türlü konuşmadık bir de ayrı yattı diye kızdım ben ona. Önyargılı davrandım diye kızmış :)
Bazen evlilik hayalleri Külkedisi'nin arabası gibi kabağa dönüştürüyor. Tılsımını alıp götürüyor. Anlattıklarından çok iç açıcı bir tablo göremedim ben. Her şeyi geçtim de işten gelip de yatağına yatmaması hem de yeni evliyken..Merhaba hanımlar
Eşimle 5 aylık evliyiz 3 gün öncesine kadar sürekli evdeydim 3 gündür çalışıyorum şükürler olsun ki. Eşim vardiyalı çalıştığı için bu hafta hiç görüşemeyeceğiz ben uyurken eşim işten geliyor ben giderken uyuyor oluyor. Isten çıktığım zamanda çoktan işe gitmiş durumda.
Çalışma durumum geçen hafta belli oldu görüşmeye geldim hemen kabul edildim aradım söyledim sadece hayırlı olsun dedi o kadar.
Sonra pazar günü sabah kalktik temizlik yapmaya başladı hemde söylenerek evi bk götürüyor böyle ev mi olur diye.
Oysa evim temizdir evde olduğum için zaten yapacak başka isim yok sürekli temizlik yapıyorum ama eşim aşırı titiz hiç birseyi beğenmiyor (beni nasıl beğendi bilmiyorum) o bi yandan ben bir yandan pazar günü bütün gün temiz olan evi temizledik dip köşe. Sürekli söylenince bende surat astım hiç konuşmadık yemek de yemedi. Sonra da bi daha gorusemedik ama gün içinde hiç arayip sormuyor hiç birşey söylemiyor ben arayinca isim var kosturuyorum diyor.
Ve en kötüsü gece 3 buçuk gibi işten gelmiş ve gidip misafir odasında yatmış bende 6 da kalktım bi baktım yanımda yok evi aradım orda buldum yatağı da mı ayırdın dedim uyku sersemi cevap vermedi yattı devam etti uyumaya. Bende sinir oldum işe geldim hemen. Hiç aramadı hâlâ. Ne yapcam ben bu adama nasıl davranmaliyim. ???
Çok doldum uzun oldu affedin
Ay inşallah teşekkür ederim :) sizde hep mutlu olun :)Çok sevindim senin adına tatlıya bağlamışsınız :) Oturup konuşmak en iyisi gerçekten iletişimsizlik yüzünden oluyor bütün tartışmalar. İkinizde isteklerinizi dile getirmişsiniz ve hak da vermişsiniz umarım bu şekilde devam edersiniz hep mutlu olursunuz :)
Son gelişmeleri yazdım hallettik :)Bazen evlilik hayalleri Külkedisi'nin arabası gibi kabağa dönüştürüyor. Tılsımını alıp götürüyor. Anlattıklarından çok iç açıcı bir tablo göremedim ben. Her şeyi geçtim de işten gelip de yatağına yatmaması hem de yeni evliyken..
Biraz zamana bırakmak zorundasın. Ama bu zaman içinde de olabildiğince birlikte zaman geçirin.
İlk yıl biraz sıkıntılı geçer ancak yine de olabilidğince pozitif olmalısın.
Amin teşekkür ederim :)oh cok sevindim hep böyle mutlu olun
güzel sevindim adınıza.Son gelişmeleri yazdım hallettik :)
Amiiin inşallah :) çok teşekkürler güzel dilegin için :) bu aksam da eşim benim kalkmami bekleyecekmis bana sabah kahvaltısı da hazirlayacakmis bakalım çok heyecanlı :)Limonsarisi çok sevindim senin adına ALLAH bir daha aynısını yaşatmasın :) ne güzel tatlıya bağlanmış ohh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?