Eşim beni çok üzdü nasıl davranmam lazım

Evet çok iyi ve yerinde bir cevap vermişsiniz.. Ortada tartışma bile yokken bu söyledikleri akıl alır gibi değil.. Bir yazı okumuştum evlilikte ben onu değiştiririm demek yerine ben onu nasıl mutlu ederim demek gerekirmiş, siz bu şekilde düşünüyorsunuz fakat eşiniz sizi değiştirmeye kendi isteklerini yapmaya çalışıyor..

Bunu bana açık açık söylediğinde iyi bir şekilde daha olgun olmam hakkında konuşuyor sanmıştım. 24 yaşındayım ama çok duygusal bir yapım var eşim 30 yaşında duygusallik yok denecek kadar az. Benim gibi hayalperest değildir daha gerçekçi yaklaşır olaylara o konuda beni degistirecek daha doğrusu gelişmemi sağlayacak zannettim

ama kendini mutlu etmeyi tercih etti. Daha olgun olman için uğraşsa anlayabilirdim inanın ama o mesajda size dair birşey yok hep ben demiş ne yazık ki..

ama kendini mutlu etmeyi tercih etti. Daha olgun olman için uğraşsa anlayabilirdim inanın ama o mesajda size dair birşey yok hep ben demiş ne yazık ki..
Aynen öyle ve ona ayak uydurmaya çalışmaktan yoruluyorum. Annesinden nefret ediyor sinirlenip bir laf söylesem hemen annem gibi davranıyorsun diyor bu en çok yaralayan şey

Aynen öyle ve ona ayak uydurmaya çalışmaktan yoruluyorum. Annesinden nefret ediyor sinirlenip bir laf söylesem hemen annem gibi davranıyorsun diyor bu en çok yaralayan şey
ama aslında alakası yok değil mi o siz ne derseniz deyin ona çekecek çünkü.

ama aslında alakası yok değil mi o siz ne derseniz deyin ona çekecek çünkü.
Kendisi 20 yıldır görmüyor annesini. Nasıl biridir nasıl davranır bilmem. Hiç görmedim fotoğrafını bile görmedim kime benzer bilmem. Kendimi ifade etmeye calistikca ya da bak ben evde boş durmuyorum bunları bunları yaptım diye açıklama yaparken söylüyor. Ama zaten her insan açıklama yaparken benzer cümleler kurar

Demek ki geçmişten gelen bir yarası var ondan bu huysuzluğu ama bunu sana bu kadar yansıtması herşeyi annesine bağlaması çok yanlış..

Demek ki geçmişten gelen bir yarası var ondan bu huysuzluğu ama bunu sana bu kadar yansıtması herşeyi annesine bağlaması çok yanlış..
Bazen korkuyorum beni sürekli annesi gibi düşünüp babası gibi bosanip baskasiyla mı evlenmeyi düşünüyor çünkü hayatta örnek aldığı tek insan babası

Bazen korkuyorum beni sürekli annesi gibi düşünüp babası gibi bosanip baskasiyla mı evlenmeyi düşünüyor çünkü hayatta örnek aldığı tek insan babası
ama bu çok saçma ve hastalıklı bir düşünce bu şekilde düşünmemesi lazım.. Annesinde hata vardır babası ayrılmıştır bunun seninle ilgisi ne..

ama bu çok saçma ve hastalıklı bir düşünce bu şekilde düşünmemesi lazım.. Annesinde hata vardır babası ayrılmıştır bunun seninle ilgisi ne..
Başta onun anlattıklarına göre bende suçlu annesi diyordum ama babasını tanıdıkça ne kadar inat ve huysuz olduğunu gördüm eşimde aynı onun gibi. Sürekli pohpohlayacaksin her dediğine tamam diyeceksin. Hiç birseyi sorun etmeyeceksin. Ev her zaman her dakka her an tertemiz olacak ( ama yemeği mutfak yerine oturma odasında tv karşısında yemek isteyeceksin) sofraya bir türlü oturamayacaksin çünkü istekleri hiiiç bitmeyecek babası da aynı

O zaman senin işin çok çok zor.. Ne kadar sabredebilir ki insan bunlara.

O zaman senin işin çok çok zor.. Ne kadar sabredebilir ki insan bunlara.
Bilmiyorum ama şimdiden yoruldum. Gerçi iyi özellikleri ağır basıyor çok sevdiğim için sanırım. Şimdi gelse bir sarilsa biter hepsini unuturum. Ya da yine düşünceli bir davranışta bulunsa yeter bana

Bilmiyorum ama şimdiden yoruldum. Gerçi iyi özellikleri ağır basıyor çok sevdiğim için sanırım. Şimdi gelse bir sarilsa biter hepsini unuturum. Ya da yine düşünceli bir davranışta bulunsa yeter bana
Evet genelde bayanlar olaylara duygusal bakarlar seni çok iyi anlıyorum :) Ben daha evli değilim nişanlıyım ama tartışmanın en yüksek olduğu an sıcacık bir mesaj atsa ben de unuturum sevgi aşk bizde ağır basıyor genelde ama onlar öyle değil onlarda mantık devrede yada mantıksızlık artık nasıl adlandırırsak :)

Son düzenleme:
Bizim ilişkimiz hep uzaktandi aramızda 800 km mesafe vardı. O zamanlarda aynı şehirde bir kaç gün daha kalayim diye benimle kavga ederdi. Imkan olmadığını bile bile. O zaman derdim evlenince sıkılırsın diye yok olmaz diyordu şimdi sürekli yanında olayım biraz yalnız bırak diyor Nerede mantık

İşte onlara sorarsan mantık bize sorarsan değil bunu demeye çalıştım :) Yalnız aynı şeyleri benim nişanlımda söyler ben de derim sıkılırsın diye inkar eder umarım o da böyle olmaz Biraz duyguları devrede olsa olmaz sanki..

Çalışınca olmuyor canım ben hep evdeydim tanıdığım kimsede yok bütün gün yalnız yalnız patliyordum evde. Eşim gelince ona sariyordum ne yapayım konuşmaya hasret kalıyorsun bütün gün evde. Ondan bunaldim adam. Şimdi işte bir sürü insan var zaten bi de sürekli konuşuyorum eve gelince konuş dese halim yok.

Sen de bu şekilde davran biraz o zaman çek kendini bakalım madem o da bunu istiyor belki o adım atar bu sefer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…