Aynen öyle ama dediklerini denedim konuştumda söz veriyor yine aynı annemin evine gittim kaç kere ama hemen ardımdan geldi bana yalvardı kaç sefer ama bir süre düzeliyor sonra yine aynıCanım ne diyecegimi bilemedim senin durumun söyle olmış,
ASAGI TÜKÜRSEM SAKAL, YUKARI TÜKERSEM BIYIK ...
Bide hamilesin bilmiyorum konusmayı dene olmadıysa göz dagı ver ailene git bir haftalıgına ailemde kabul etmez diyorsun bende şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim inan allah yardımcı olsun ...
Canım sineye cek takma boşver o söylenirken sarkı mırıldan ben eşimde sacma sacma konuşmaya baslayınca kulak takıp müzik dinliyorum sinirleri yatışınca geliyor yanımda oturuyor bişi yokmuş gibi birde bunu dene..Aynen öyle ama dediklerini denedim konuştumda söz veriyor yine aynı annemin evine gittim kaç kere ama hemen ardımdan geldi bana yalvardı kaç sefer ama bir süre düzeliyor sonra yine aynı
O gururumu çok incitti işte ben çok duygusal bir insanım o da öyle ama yapısı çok farklı sanki maske takıyor ve rol yapıyor kızarken laf söylerken oysa o kadar duygusal ki filmlerde ağlayan biri çok tuhaf ama öyleBu hırbolar hıc bıtnıcek mı? ınsan karısına kufur ederr mı? Helekı evladını. Tasıyorsa hem ayıp hem gunah
Canım söylediklerin bana çok iyi geliyor bende genelde odayı terkederim ki tartışmayalım ama ben odadan çıktığım zaman daha kötü oluyor daha çok sinirlenip laf söylüyor ve hamileyim hormonlardan dolayı daha çok duygusal ve hassasım çok zor günler yaşıyorumm senin durumun söyle olmış,
ASAGI TÜKÜRSEM SAKAL, YUKARI TÜKERSEM BIYIK ...
Bide hamilesin bilmiyorum konusmayı dene olmadıysa göz dagı ver ailene git bir haftalıgına ailemde kabul etmez diyorsun bende şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim inan allah yardımcı olsun ...
Canım sineye cek takma boşver o söylenirken sarkı mırıldan ben eşimde sacma sacma konuşmaya baslayınca kulak takıp müzik dinliyorum sinirleri yatışınca geliyor yanımda oturuyor bişi yokmuş gibi birde bunu dene..
7sinde neyse 70inde de o olacak malesef.. Anladigim kadariyla meslegin yok, ailenin de arkanda olmadigini soylemissin. Cok uzuldum gercekten. Ama unutma, belli bir meslegin olmasa bile calismak isteyene is her zaman bulunur. Sen de ama az ama cok, gecinecek kadar para kazanabilirsin, bebegini bile buyutursun. Bunlari sadece ihtimaller olarak soyluyorum. Eger olur da "artik dayanamiyorum" dedigin bir an gelirse, gitmeyi de becerebilmelisin.
Eğer takıntılı sorunlu biriyse? Bağırış çağırış için onu o raddeye getirmeye gerek yok normal sakin konuşmalarımda dahi kızarak cevap veren biriMadem yapacak birsey yok, o zaman onu kufredecek raddeye getirmemeye calisin.
Sizin durumunuz icin baska tavsiye gelmiyor benim aklima.
Ona belli etmemeye çalışıyorum tabi ne kadar tehdit etsem evi terkedip gitsem de birsüreliğine pişman oluyor vee yine aynıBoşanmayı düşünmek bile istemiyorsunuz ya bunu o kadar belli etmişsiniz ki Nasılsa kale boş deyip sürekli gol atacak eşiniz. Iktidar kimdeyse hayat ona güzel.
Canım kac aylık hamilesin bende hamileyim ..Canım söylediklerin bana çok iyi geliyor bende genelde odayı terkederim ki tartışmayalım ama ben odadan çıktığım zaman daha kötü oluyor daha çok sinirlenip laf söylüyor ve hamileyim hormonlardan dolayı daha çok duygusal ve hassasım çok zor günler yaşıyorum
Ben herzaman hayatım diye hitab eden sorunlara çözüm sunmaya çalışan herşeye pozitif yaklaşmaya çalışan biriyim çünkü öyle olmak zorundayım çünkü eşim tam tersi bende onun gibi olsam hayat yasanmaz ama nereye kadar gidecek bilemiyorumTabi asla eşinizi haklı kılmaz ama küfre yönelmesinde hiçbir katkınız olmadığına emin misiniz? Mesela ben tartışma anlarında hakaret veya argo kullanmamaya çok çok Özen gösteririm. Diğer zamanlarda enseye tokat ...... gibi olmamıza rağmen. Tartışma üslubunuz nasıl?
26+1 günlük hamileyim bazen çok üzülüyorum ya bebeğime de bu şekilde olursa diye davranışları o kadar tuhafki annesinin elini 15 yıl öpmemiş ailesiyle yasamamış arkadas ortamıyla buyumus kımseye sevgisini belli edemiyor ama annesinden bana bahsettıgınde hep aglıyor çok tuhaf bebeğim içinde onu heycanlandırmaya çalışıyorum yani bi nevi baba olmaya hazırlık babında ama sürekli kaçıyor karnıma dokun hisset diyorum kzıyor üzülüyorum yapacak bişey yok ama bebeğime böyle olmasında yeter banaCanım kac aylık hamilesin bende hamileyim ..
Ayyy ne güzel canım bebişin sana yeter annesi böyle düşünüp üzme onu o şimdi seni hissediyor. Seninle aglayıp seninle gülüyor ...aldatma, şiddet yoksa bunları sineye cek küfür ediyorsa sende et.merve 37387455 .!.:26+1 günlük hamileyim bazen çok üzülüyorum ya bebeğime de bu şekilde olursa diye davranışları o kadar tuhafki annesinin elini 15 yıl öpmemiş ailesiyle yasamamış arkadas ortamıyla buyumus kımseye sevgisini belli edemiyor ama annesinden bana bahsettıgınde hep aglıyor çok tuhaf bebeğim içinde onu heycanlandırmaya çalışıyorum yani bi nevi baba olmaya hazırlık babında ama sürekli kaçıyor karnıma dokun hisset diyorum kzıyor üzülüyorum yapacak bişey yok ama bebeğime böyle olmasında yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?