Sayınmanası var bir bayan aynı zamanda kadındır öyle derin anlamlara girmeyiniz
Anlamanız kıt galiba herşey güzel gidiyordu ne olduysa hamile olduktan sonra oldu babalık sendromu geçirdiği hakkında şüphelerim var
Ben ne yaptımsa herşeyi piskoloğumun gözetimi ve desteği altında yaptım sorgulama yeri değil burası nedenlere boğmayın teselli bulalım diye geldik belki benim konumumda olan teselli edecek birilerini arıyordum hamilelik piskolojisi iste sizde çok destekk oldunuzz
Bi bitmediniz oğlum bile bile lades diyenmişmiş herşey güzeldi diyorum lütfen yazımı okumadan anlamadan saçma sapan sırp yorum olsun diye yazılar yazmayın!
Eşimle evli olduğumun 10cu ayı beraber yasadığımın yani şuanki sonradan tanımam bu yönde olduBakın güzel arkadaşım, önce eşimin karakteri böyle dediniz. Karakteri böyle olan adam ya da en azından karakteri böyle denen adam sadece babalıktan sonra böyle olmaz. Öyle olsa konu "melek gibi bir adamdı sonra ne oldu anlamadım" diye açılır. Yukarda kırmızı ile işaretlediğim yerlerde melek gibi sonradan değişen bir adamdan değil tanıştığınız günden beri türlü agresiflikleri ve duygusal sıkıntıları olan bir adamdan bahsetmişsiniz. İnsanlar da haliyle bir çocuk yaparken bunları keşke düşünseydiniz demiş. Çünkü baba bir çocuğun hayatındaki önemli bir figürdür. Rol modeldir. Eşinizin küfretmesii sevgisini belli edememesi, negatif olması gibi durumlarda nasıl bir baba olur bunu keşke sorgulasaydınız demiş anlaması kıt dediğiniz arkadaş.
Burda istediğiniz insana anlaması kıt diyin, istediğiniz insana kızın. Günün sonunda hepimiz kendi hayatımıza dönüyoruz. Burda yorum yapan arkadaşları etkileyen bir şey yok.
Umarım eşinizin durumu geçicidir. Umarım zamanlar düzelir. Allah yardımcınız olsun. En çok da bebeğinizin.
Tam olarak buradan. Surda hic tanimadiginiz bize bile oglumlu konusmalar yapiyorsaniz esinize demek ki neler yapiyorsunuz.Neden anlaşılmış söylermisin bayan çok bilmiş?
Eşimle evli olduğumun 10cu ayı beraber yasadığımın yani şuanki sonradan tanımam bu yönde oldu
İstatiğinize bayıldım sizi google çıkarmalı hatta köşe yazarı danışman yöl gösterici bilge abla falan olmalısınız siz buralarda harcanıyomussunuz baya yaTam olarak buradan. Surda hic tanimadiginiz bize bile oglumlu konusmalar yapiyorsaniz esinize demek ki neler yapiyorsunuz.
Çok ince ayrıntılara giriyorsunuz onu düşünmemiştim sonradan böyle olduBu cümlenizden cidden bir şey anlamadım. Yani 10 aydır evliyiz ve aynı evin içinde daha değişik bir adam mı tanıdım diyorsunuz? İşte zaten bu yüzden evlenir evlenmez çocuk yapılmamalı, çiftler bir kendilerini sonra evliliği tanımalı diyorlar. Bu yüzden insanlar biraz durumu tartsaydınız diyor. Bakın cümleniz aynen şu:
"Eşim yapı itibariyle sevgisini belli etmez herzaman bağıran çağıran sorun olmayan şeyleri sorun yapıp söylenen biri"
Yani eşiniz "her zaman" mı, "evlendikten sonra" mı, yoksa "siz hamile kaldıktan sonra" mı böyle oldu. Önemli olan bu. Ve ben mesajlarınızın hiç birinde (bu sabahki hariç) eşim iyi biriydi ama bebek haberinden sonra değişti izlenimi almadım. Kimse de almamış.
Ha yani arkadaşlar sizin veridiğiniz tavsiye adı altında sitemkâr sözler iğneli laflar ve klasik yapmasaydın etmeseydin evlenmeseydin gibi sözler ve kınamalar çok mu hoş lütfen dönün birde kendi yorumlarınıza bakın olmuş olan birseye yapmasaydın etmeseydın diye bir teselli yada bir çare olamaz moral bozmaktan başkaaa?
Harcanan ben degilim dikkat ederseniz.benim sikayetim yok.sikayeti olan sizsinizİstatiğinize bayıldım sizi google çıkarmalı hatta köşe yazarı danışman yöl gösterici bilge abla falan olmalısınız siz buralarda harcanıyomussunuz baya ya
ZsteÖncelikle daha bebeginize nasıl bir baba olacağından dahi şüphe duyduğunuz biriyle bebek yapma cesaretinde bulunmussunuz.
Bu yüzden bu şikayetler şuan için çözüm bulamaz.. Tartısma yaratmayin, ne dese tamam deyin geçin..
Sen çok öğernmişsin düzgün konuşmayı çok açık görüyorum hakim olmadığın konuya yorum yapma zahmetinde bulunma o zaman! Sende duy beniiii.....Sen ne diyosun kızım????
Ben butun alıntıları okumadım.
Sadece açtığın konuyu okudum öyle yorum yaptım.
Senin her yazdığın cevabını ve burdakilerin cewaplarını okumadan yazdım sizee..
Bi ilk önce düzgün konuşmayı öğrennn sennn duydun mu beniii...................................
Öncelikle Nazik uyarın için sağol herkes sizin gibi akilane yorumlar yapsa cevabım onlara da akilane olacak güzel güzel geçinecez ama gelin görünki eleştiri oku mu atmayan kınayıp moral mi bozmaya doluştu hepsi biaraya sinirlerimi oynattılar haliyle kusura bakmayın anneme genelde birsey demiyorum çunku annem yeterınce hasta bırı onun uzulmemesı ıcın söylemiyorumKonu sahibesi önce bir sakin ol, burada konu açtığın zaman her gelen yoruma açık olmalısın.Sana yorum yapanlara karşı "bi bitmediniz,anlayışın kıt" gibi Cümleler kurarsan kimse sana SAYGI çerçevesinde yorum yapmaya devam etmez.Patafix arkadasım sana aslında çok güzel anlatmaya çalışmış, küfür ediyorsa edersen ters de tepebilir gibi, ben de diyorum bu Tür hakarete hakaretle Karşılık vermeye hiç kalkışma çünkü ne yapacağı belli olmaz eşinin.Şu an en başta Bebeğini düşünmek zorundasın, ailem de arkamda değil diyorsun ama durumundan hiç bahsettin mi annene en azından?
Güzel bir laf sokma plaket veriyorum neden burda bulunduğunuzu sorabilir miyimmm???Şu hazır cevaplılığınızı eşinize de uygulasaydınız bu konuyu açmamış olurdunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?