eşim beni çok üzüyor daha 10 aylık evliyiz :(

manası var bir bayan aynı zamanda kadındır öyle derin anlamlara girmeyiniz
Sayın speachact eşinizin hıncını buradaki üyelerden almaya çalışıyorsanız buna kimse müsaade etmez bilgilerinize..canınız sıkılıyor anlıyorum ama BAN ı yedikten sonra buraya da saramazsınız dostane son uyarımdır.Sonra evde çok sıkılırsınız demedi demeyin.

Verdiğiniz cevaplar hoş değil..
Anlamanız kıt galiba herşey güzel gidiyordu ne olduysa hamile olduktan sonra oldu babalık sendromu geçirdiği hakkında şüphelerim var

Bi bitmediniz oğlum bile bile lades diyenmişmiş herşey güzeldi diyorum lütfen yazımı okumadan anlamadan saçma sapan sırp yorum olsun diye yazılar yazmayın!

Eşimle evli olduğumun 10cu ayı beraber yasadığımın yani şuanki sonradan tanımam bu yönde oldu

Öncelikle daha bebeginize nasıl bir baba olacağından dahi şüphe duyduğunuz biriyle bebek yapma cesaretinde bulunmussunuz.

Bu yüzden bu şikayetler şuan için çözüm bulamaz.. Tartısma yaratmayin, ne dese tamam deyin geçin..

Ha yani arkadaşlar sizin veridiğiniz tavsiye adı altında sitemkâr sözler iğneli laflar ve klasik yapmasaydın etmeseydin evlenmeseydin gibi sözler ve kınamalar çok mu hoş lütfen dönün birde kendi yorumlarınıza bakın olmuş olan birseye yapmasaydın etmeseydın diye bir teselli yada bir çare olamaz moral bozmaktan başkaaa?

Eşimle evli olduğumun 10cu ayı beraber yasadığımın yani şuanki sonradan tanımam bu yönde oldu

Bu cümlenizden cidden bir şey anlamadım. Yani 10 aydır evliyiz ve aynı evin içinde daha değişik bir adam mı tanıdım diyorsunuz? İşte zaten bu yüzden evlenir evlenmez çocuk yapılmamalı, çiftler bir kendilerini sonra evliliği tanımalı diyorlar. Bu yüzden insanlar biraz durumu tartsaydınız diyor. Bakın cümleniz aynen şu:

"Eşim yapı itibariyle sevgisini belli etmez herzaman bağıran çağıran sorun olmayan şeyleri sorun yapıp söylenen biri"

Yani eşiniz "her zaman" mı, "evlendikten sonra" mı, yoksa "siz hamile kaldıktan sonra" mı böyle oldu. Önemli olan bu. Ve ben mesajlarınızın hiç birinde (bu sabahki hariç) eşim iyi biriydi ama bebek haberinden sonra değişti izlenimi almadım. Kimse de almamış.

Bakın bir kadın bile isteye sinirli küfürbaz biriyle evlenir buna kimse bir şey diyemez. Ama o kadın bunu göre göre bebek yaparsa bir bebeğin hakkına girmiş olur. Önce artık öfke kontrolü mü, terapi mi, aile terapisi mi neyse babayı düzeltmeli sonra bebek yapmak daha mantıklı ve daha sağlıklı bir çözümdür ve insanlar bunu bebeğin iyiliği için diyor.

Tam olarak buradan. Surda hic tanimadiginiz bize bile oglumlu konusmalar yapiyorsaniz esinize demek ki neler yapiyorsunuz.
İstatiğinize bayıldım sizi google çıkarmalı hatta köşe yazarı danışman yöl gösterici bilge abla falan olmalısınız siz buralarda harcanıyomussunuz baya ya

Esin malesef asla degismicek.
Bosanmayi dusunceye bilirsin, ama bunu esinede bukadar belli etme lutfen.

Eger gerekirse giderim bosarim seni de.
Ve goz dagi var bence esine bir hafta git hic bir sekilde gorusme.

Çok ince ayrıntılara giriyorsunuz onu düşünmemiştim sonradan böyle oldu

O zaman goze alarak yaptiginiz olmuş bitmiş şeyler için ne diyebiliriz..

Konu açarken ne duymayi istiyordunuz. Biz sizi nasil teselli edelim ?

kötü sözler söylediği anda uyarın, bana bunları söyleme, bana böyle davranma diye, kendinizi ezdirmeyin, tepkinizi koyun ortaya

Zste
Sen çok öğernmişsin düzgün konuşmayı çok açık görüyorum hakim olmadığın konuya yorum yapma zahmetinde bulunma o zaman! Sende duy beniiii.....

Konu sahibesi önce bir sakin ol, burada konu açtığın zaman her gelen yoruma açık olmalısın.Sana yorum yapanlara karşı "bi bitmediniz,anlayışın kıt" gibi Cümleler kurarsan kimse sana SAYGI çerçevesinde yorum yapmaya devam etmez.Patafix arkadasım sana aslında çok güzel anlatmaya çalışmış, küfür ediyorsa edersen ters de tepebilir gibi, ben de diyorum bu Tür hakarete hakaretle Karşılık vermeye hiç kalkışma çünkü ne yapacağı belli olmaz eşinin.Şu an en başta Bebeğini düşünmek zorundasın, ailem de arkamda değil diyorsun ama durumundan hiç bahsettin mi annene en azından?

Öncelikle Nazik uyarın için sağol herkes sizin gibi akilane yorumlar yapsa cevabım onlara da akilane olacak güzel güzel geçinecez ama gelin görünki eleştiri oku mu atmayan kınayıp moral mi bozmaya doluştu hepsi biaraya sinirlerimi oynattılar haliyle kusura bakmayın anneme genelde birsey demiyorum çunku annem yeterınce hasta bırı onun uzulmemesı ıcın söylemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…