Süpersin ya iyimişşAyyy ne güzel canım bebişin sana yeter annesi böyle düşünüp üzme onu o şimdi seni hissediyor. Seninle aglayıp seninle gülüyor ...aldatma, şiddet yoksa bunları sineye cek küfür ediyorsa sende et.
sana yakışmıyot derse senden ögrendim de...yakıştırmıyorsan yanımdada etme diyeceksin ...
Valla hiç güleceğim yoktu sağol enerjin buralara kadar uçtu geldi :) ee hamilenin halinden hamile anlar açılın uleen hırbolar hormonlarımızla döveriz sizi :)Ayyy ne güzel canım bebişin sana yeter annesi böyle düşünüp üzme onu o şimdi seni hissediyor. Seninle aglayıp seninle gülüyor ...aldatma, şiddet yoksa bunları sineye cek küfür ediyorsa sende et.
sana yakışmıyot derse senden ögrendim de...yakıştırmıyorsan yanımdada etme diyeceksin ...
Akıl mı verdiniz siz şimdi? Kadıncağız Hayatım diye yaklaşıp olumlu konuştuğu halde küfre layık görülüyorsa küfretse neler olur hayal edemiyor musunuz? Yorum yapmak için de ehliyet verilseydi kk'da, siz rüyanızda bile göremezdiniz.Ayyy ne güzel canım bebişin sana yeter annesi böyle düşünüp üzme onu o şimdi seni hissediyor. Seninle aglayıp seninle gülüyor ...aldatma, şiddet yoksa bunları sineye cek küfür ediyorsa sende et.
Körler sağırlar olayı yani. Ok ben gideyim en iyisi iyi anlaştınız siz. Hamile de Değilim madem...Valla hiç güleceğim yoktu sağol enerjin buralara kadar uçtu geldi :) ee hamilenin halinden hamile anlar açılın uleen hırbolar hormonlarımızla döveriz sizi :)
Valla o kadar kotuyse evlenmeseydiniz, cocuk yapmasaydiniz... Ne diyebilirim ki. Size bu evlilikten cikis yok anlattiginiz kadariyla.Eğer takıntılı sorunlu biriyse? Bağırış çağırış için onu o raddeye getirmeye gerek yok normal sakin konuşmalarımda dahi kızarak cevap veren biri
Niye atlatınız hemen bu saatte tartışmamı arıyorsunuz sizler gibi boşan , ayrıl mı diyim ...hamile bir kadına ...Akıl mı verdiniz siz şimdi? Kadıncağız Hayatım diye yaklaşıp olumlu konuştuğu halde küfre layık görülüyorsa küfretse neler olur hayal edemiyor musunuz? Yorum yapmak için de ehliyet verilseydi kk'da, siz rüyanızda bile göremezdiniz.
Bunu evde denemeyin konu sahibi. Hiç tavsiye etmem.
Aynn cnm ben daha yeniyim 2 aylıgım daha hormonlar tavan yapmış bende durduk yere aglıyorum ....Valla hiç güleceğim yoktu sağol enerjin buralara kadar uçtu geldi :) ee hamilenin halinden hamile anlar açılın uleen hırbolar hormonlarımızla döveriz sizi :)
Tabiriniz cirkince pessssKörler sağırlar olayı yani. Ok ben gideyim en iyisi iyi anlaştınız siz. Hamile de Değilim madem...
Amma da yazdın yani :) boşan demedim ben, iyi çalışmamışsın. Ayrıca boşan desem senin verdiğin akıldan daha fazla selamet getirirdi konu sahibine.Niye atlatınız hemen bu saatte tartışmamı arıyorsunuz sizler gibi boşan , ayrıl mı diyim ...hamile bir kadına ...
Evliligin icinde dayak yok baska bir kadın yok eeeee ne diyiyim esini ona küfür ettigi gibi etsin eside belki aaaa bu kadına kötü örnek oluyrm der ve susar diye böyle bişeyi syledim herseyede atlamayın kardesimmmm sinirlrimi bozdun kk üyesi..
İnsanın karşısına herzaman mükemmel birisi çıkmaz evlenmeseydin iyi bi çözümmüş gerçekten insanlar herzaman için benliğini tam göstermez işte bu da onun sonradan o göstermediği benliği ve bu durum hamilelikten sonra belirdi ayrıca eşim çok sosyal bir insan öfke kontrolsüzlüğü kendini ifade edememe problemi olabilir kuzum teselli istedim burda zaten sıkıntılıyım sitemli sözler duymayı değil o kadar akıl 14 yaşındaki çocukta da varValla o kadar kotuyse evlenmeseydiniz, cocuk yapmasaydiniz... Ne diyebilirim ki. Size bu evlilikten cikis yok anlattiginiz kadariyla.
O zaman doktora goturun, belki ofke kontrolsuzlugunu, ofkesini biraz yenebilir. Hos, bu tur insanlar genelde doktor filan istemiyorlar. Kolay gelsin diyim.
Oncelikle sakin olun.İnsanın karşısına herzaman mükemmel birisi çıkmaz evlenmesydin iyi bi çözümmüş gerçekten insanlar herzaman için benliğini tam gösermez işte bu da onun sonradan o gösermediği benliği ve bu durum hamilelikten sonra belirdi ayrıca eşim çok sosyal bir insan öfke kontrolsüzlüğü kendini ifade edememe problemi olabilir kuzum teselli istedim burda zaten sıkıntılıyım sitemli sözler duymayı değil o kadar akıl 14 yaşındaki çocukta da var
Haaaaa gördük seni takip etmiyorum hadi sana selametle busaatte seninle boş konuşamam sinirlerimide yıpratamam byeAmma da yazdın yani :) boşan demedim ben, iyi çalışmamışsın. Ayrıca boşan desem senin verdiğin akıldan daha fazla selamet getirirdi konu sahibine.
Anlayış tarzınız o kadar ki kıtmış teselli arıyorum ve sıkıntılıyım şurda güldük iki şakalaştık yaptığın çirkin yoruma bak bu sizin dar açılı düşünce yapınızı ortaya çıkardı ne kör ne sağır var ortada daha da ileri gitmeyinKörler sağırlar olayı yani. Ok ben gideyim en iyisi iyi anlaştınız siz. Hamile de Değilim madem...
Yaptığınız yorumları görmüyor olmanız ilginç... oysa üstte sizin tarafınızdan madem öyle evlenmeseydin madem öyle çocuk yapmasaydın gibi klasik sitemli sözler kayıtta yoksa ben mi yanlış görüyorum??? Benım kızdığım nokta bu ben buraya laf yemeye kınanmaya değil teselli bulmaya geldimOncelikle sakin olun.
Ne sitemi, ne munasebet? Size nasil teselli verebiliriz ki. Ortada kocaman bir sorun var, ve size bu sorunu nasil cozebilirsiniz, akil verebiliriz ancak. Ben de esinizi tedaviye goturun dedim. Baska ne diyelim yani, bu kadar alingansaniz konu acmayin, daha cok sinirlenirsiniz cevaplara.
Anlamadınız heralde şakalaşıyorduk diyorum siz hala ciddiye alıyorsunuz anlamadım ki! Ayrıca körle sağır durumu benzetmeside abuk sabuk yonlendırmelere çok güzel bi yazıp çizmeymiş!Iyi bundan sonraki ilk tartışmada siz de kufredip dayak yiyin o zaman ki bebeginizden önce nur topu gibi bir boşanma sebebiniz olsun. Ayıp ayıp gecenin bu saatinde kafa yorup abuk subuk yönlendirmelere kapılmayın diye yaZıp çiziyoruz, verilen karşılığa bak!
Neyse harika bir bebeğiniz olsun inşallah. Umarım sorunları da çözersiniz en kısa zamanda. Hormonlarınıza kestim faturayı Canınız sağolsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?