- 12 Kasım 2016
- 785
- 852
- 23
Canım bak sende evlat sahibi olmuşsun onların saçına zarar gelse yüreğin kopar dimi babani anneni dusun seni o halde görüyorlar yaşadıkları duyguyu tahmin edebiliyosundur çünkü sende annesin.. babana helal olsun herşeye rağmen seni ne kadar seviyor senin arkanda durmuş , bende kaçarak evlendim eşimle Allaha şükür şiddet olmadı ama benim arkamda babam yok zaten kucuklugumden beri hiç olmadı her neyse böyle bir baban ailen olduğu için sukretmelisin. Bana öyle geldi ki sen hala eşini seviyorsun ve şans vermek onun degistine kendini inandırmak istiyorsun. Ama şiddet uygulamak uyuşturucu kullanmak gibidir birakicam der en ufak biseyde öfke patlamaları sinir krizleri dön başa .. yazık değilmi daha genceciksin, sadece bedenini yipratmiyor her söz verisi bir hayal kırıklığı seni sürekli bir girdaba sokup çıkarıyor. Evlatlarının babasını ozleyeceginden korkuyorsan emin ol şiddet içinde büyüyen ve cuklarin asla sağlıklı ilişkileri olmuyor. Benim babamda çok dövdü annemi zamanında biz dua edip yalvarirdik bitsin artık öteki odadan gelen vurma seslerinin. O psikolojiyi yaşamış bir çocuk olarak hep babalardan nefret ettim içimde hala eşim beni çok sevsede sahip ciksada o baba nefreti boşluğu hiç dolmadi. Sen çocuklarım özler diyorsun ya bırak ozlesinler omur boyu aynı evde baba nefretiyle yasayacaklarina ozlesinler.. bu yazımı okuyup yaşamış birinin tavsiyeleri sana yol göstersin. Asla geri donme,,