Görümce neden gelmek istemiyo tam anlayamadım
Birincisi yaslar kaç 2.çocuk varmı 3.esinle başka problem varmı ona gore yorum yapicam
Yaslarda varmış epey anam çocuk degilki ama erkek işte hic buyumuyorlar. 1.si KV normalde s.dışında dimi öyle anladım sakin sakin ve sakin eşine annen şöyle annen böyle DEME an itibariyle son ver zaten belki zamanlarda geliyor tmm cnm gidelim de inat etme bak çok ciddiyim ise yarayacak git güler yüz ol otur gerekirse bi kaç gün kal AMA zamanla yumuşak yumuşak de ki EE biz çocuk yapacaz aşkım zaten olmuyor hergun kıymetli bizim için evinizde yapalım yarin yine gelelim de güzellikle de ama bi iki defadan sonra inan kendisi diyecek . 2.si gorumceyi hiiic mesele etme ne güzel gelmesin iste esin zamanla görecek herşeyi sonrasında gelmeyi si isine yarayacak eşine sitem etme çok daralirsan o niye gelmiyor ki bilmeden bisey mi yaptım de salaga yat ya kocalar bayılıyor böylesineBenim yaş 29 eşimin 33. Çocuk henüz yok ama düşünüyoruz olmuyo. Eşimle başka problem yok ailesi yüzünden olan kavgalardan cinsel olmakla soğukluk var sanki. İki haftada bir kez anca. Beni beğenmiyor gibi hissediyorum. Kilo aldım biraz. çalışıyorum bakinsizlastim. Eşim şuanda issiz. Bana arkadaş çevresi edin kendine sürekli ailene sarıyorsun diyo. Ailesi hayatımızdan çıkmadı ki hic. Nasıl olsun?
Annesi zaten tekti. Evlenmeden önce. Eşimin babası yıllar önce vefat etmis. Ama evin tek erkeği degil. Neden esim herşeyi kendi üstleniyor anlamış degilim.Eşiniz umarım ileride akıllanırHem sizsiz olmaz diyor hem annesiz duramıyor.. Sonrasında annesini alıp temelli getirmesin Bence bazı şeylere hazırlıklı olun derim..
Belki kocası yada baska faktor vardır Gorumcenın sıze gelmek ıstememesınde, Bunu gorumcenızle hıc konustunuz mu=?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?