Eşim Beni EvE Hapsettiiiii

bence dediklerini yapmayın ve sizi ananızın evine yollasın...daha ne istiyorsunuz,en güzel çıkış yolu bu işte..

ooffffffff coook feci ya bu zamanda böylesi var mı hala üzüldüm çok adınıza

kaç yaşlarındasınız görücü usulü mü yoksa çıktınız mı evlenmeden yani bu adam hep böyle miydi

Bırak yollasın ya su kadar yüz vermeyin su adamlara! Allahın verdiği nefesi nerde alacağına o mu karar verecekmiş.

Sizin yerinizde olsam onun beni yollamasını bile beklemezdim.

ee işte mecburiyetten katlanıorum kii dayanma gücüm kalmadı ben onun tabulu malıymışım her istediğini yapackmışşş

tabi kendisi henüz ergen,siz ergen ...gelişmemiş insan modeli olan kocanızdan ne bekleyerek evlendiniz 17 yaşınızda ???
yol yakınken daha çocuk olmamışken ayrılın,ne diyelim başka size???

19 yasında daha ergen olan insanlardan ne beklenir ki ?

Yorum bile yapası gelmiyor insanın arkalarından atlı kovalıyordu sanırım..

Bari büyümeden çocuk felan yapmayın.

tabi kendisi henüz ergen,siz ergen ...gelişmemiş insan modeli olan kocanızdan ne bekleyerek evlendiniz 17 yaşınızda ???
yol yakınken daha çocuk olmamışken ayrılın,ne diyelim başka size???

Nerde yazıyo ya ergen olduğu bişi mi kacırdım ona göre çemkiricem

YoLmu gösterelim istiyorsun?

Pekiiii gösterelim...

Ayrıl ayrıl ayrıll...

Gösterdik(!)

Yapacak mısın peki??

Ne gibi bir mecburiyet? cok mu seviyorsun?

Töbe töbe tapulu mal ne ya, boynuna ip bağlasın da gezdirsin madem

valla canım sevip sevmediğimide bilmiyorum ama tek bildiğim ruh halimin gittikçe bozlduqu ve bana herşeyi tehtitle yaptırtıqı kısacası korkuyorum
ve ailem sağolsunn sabret düzelip diyor destek çıkmıolarr bnaa

Hemennn suçlayın laf sokun beniim konuşup yardım alabileceğim kimsem olmadığı için ben burayaa yazdım hemen sız aşalamaya çalışısınn
Ben Kendimm Çok İsteyerekk Evlendim Sankiii Bilmeden Lütfenn Kötüü Yorumlamayınnn

ailene durumun düzelmediğini belirt hala ümitleri varsa. yada hiç uğraşma sen eşini dinleme oda seni ailenin yanına göndersin seni atacak değiller ya. daha 19 yaşındasın şu yaşadıklarına bak. tekrar seversin ve yine evlenebilirsin merak etme. kimseye mecbur değilsin..

bence de ananın evine yollarsa en azından anan sabret düzelir diyemez :)) al sana çare..

Ya bu ailelere yemin ediyorum temiz bir sopa lazım 17 yasında bir kızı ne diye evlendirirler ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…