Eşim Beni EvE Hapsettiiiii

Oyun kulübünde Pacman oynayana kadar biraz da konunla ilgilensen konu sahibi? Cidden gerçeklik yitirdi iyice gözümde

görücü üsülü değil 1 ay çıktık evlendik işte hemen mecburiyettenn yasım daha 19 .s eşimde 19

Canım senle bazı konularımız aynı yazmak istedim sana ilk evlendiğim yılı benide hiç bir yere cıkarmazdı benım takip ettirildi sözlüyken ne yaptığımı her zaman bilirdi bir yıl sonra baktım zaman geçtikçe benım kısıtlamalar kalktı ben bunu kıskançlığa degıl güvensizliğe bağlıyorum kıskançlık olursa bu sorun er geç ortadan kalkıyor ama güvensizlikse bu çok uzun sürüyor ve donunda ayrılmalar oluyor ben 15 q16 yasından evlendim suan22 yaşındayım eşmi 40 yasında ama suan tek başıma alışverişe bile gidebiliyorum İnan ki! Sevdim evlendım mutluyum amaz seninki bence kıskançlık degıl güvensizlik bende tanıştıktan bir iki ay sonra evlendım siz aynı yasadınız ama benım esim beni bu yas büyüklüğüne rağmen sena yapılanları esim bana sadece bir yıl yaptı sonra düzeldi bazı şeyler duzelmıyorsa onu zorlamaya gerek yok bence canım

Yollasın, hatta o yollamasın siz gidin annenizin evine, böyle hayat geçermi.

Bende inanmadim arkadaslar okuyup zaman bile kaybetmeye gerek yok, arkadas baska bir konuda 2013 yilinda kayinvalidesinin 1. 5 yasinda cocugunun oldugunu soylemis simdi 4 yasinda olmus cocuk, hamile kalmak istiyorum demis baska bi konuda. Valla insallah boyle seyler yasamiyordur zira bi aile kizinin dayak yedigini bile bile git orda kal demez sanmiyorum. Evlat her zaman degerlidir. Gencligin de verdigi maceraperest yasanti merakini burada gidermeye calisiyor olabilir. Tekrar soyluyorum sanmiyorum ama varsa da boyle dertleri telefondan ya da bilg dan kadinlar kulubune girecegine yardim alabilecegi kurumlari arastirsin, bi de eger insan korunmak isterse korunun ama ailesinden ister hapi ama komsusundan gizli de olsa korunur. Neyse kizlar bence zaman kaybi rabbim daha buyuk dertler vermesin!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım yaşın çok genç daha çocuk olmadan ayrıl derim kendi yolunu çiz kıymetini bilecek seni çok sevicek birini bulabilirsin hayatını o adamla heba etme kendini geliştr daha çok çok gençsin :)

Tek başınıza alışverişe bile mi gidiyosunuz??? Helal olsun bulmuşsunuz öyle kocayı sakın bırakmayın allah mutluluğunuzu artırsın belki birkaç sene sonra tek başınıza spora bile gidersiniz..

19 yaşında henüz bu yaşta kendi kararlarını alamazken evlenmişsin kesin ailenede baskı yaptın vermezsem kaçarım diye
eee şimdi ya katlanacaksın yada ananın evine gidip olanları anlatıp boşanmak istediğini söyleyeceksin
buraya konu açmakla sorun bitmeyecek harekete geçmen gerekecek o cesaret sende var mı bilmiyorum, kim ne yaparsa kendine yapar bu sözde aynen sana uyar

Sizin mahkemede ifadenizi değiştirmenizle o kişi serbest kalmaz sizin aileniz buna nasıl izin verdi ifadenizi değiştirmenize yani kaldı ki neden değiştirdiniz de cezasını çekmesine izin vermediniz. Aileniz size sahip çıkmıyordu hemen evlendirdi o yüzden aile evine dönemem diyorsunuz şimdi bir günde bizim yazılarımızdan yola çıkarak baba evine döndüm diyorsunuz o kadar yaşadığınız şey döndüremedi de burada yazılanlar döndürdü madem ailen kabul ediyordu seni neden evlendin hadi evlendin neden bu kadar çektin. Bence konunuz baştan aşağı yalan. Ya böyle bit olay yok ya da tecavüz filan yok siz kaçarak evlendiniz.

17 yaşını dolduran erkek veya kadın yasal temsilcilerinin rızasıyla evlenebilir. Hatta hakim olağanüstü durumlarda ve önemli bir sebep varsa 16 yaşını doldurmuş olanların da evlenmesine izin verebilir.

Diğer konuya gelince, Kanunun ilgili maddesi şöyle:

Reşit olmayanla cinsel ilişki
Madde 104- (1) Cebir, tehdit ve hile olmaksızın, onbeş yaşını bitirmiş olan çocukla cinsel ilişkide bulunan kişi, şikayet üzerine, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Kanun maddesinden çıkaracağımız iki sonuç var:

-15 yaşını bitirmiş bir çocuk rızası ile cinsel ilişkiye girse bile şikayet hakkı vardır.
-15 yaşını bitirmiş bir çocuk zorla, tehdit ve hile ile cinsel ilişkiye sokulmuşsa evleviyetle (zaten) şikayete gerek kalmaksızın kişi yargılanacaktır.

Tahmin ediyorum ki konu sahibi rızası ile ilişkiye girdiğini belirttiği andan itibaren devreye "şikayet şartı" girmekte. Yani, meselenin kapanmasında önemli olan şikayeti geri alması değil bu ilişkin rıza ile olduğunu belirtmesi olmuş. Şayet konu sahibi "rızam yoktu, zorla ilişkiye sokuldum ama şikayetçi değilim" deseydi soruşturma/kovuşturma muhtemelen devam edecekti.

Uygulama hakkında ise fikrim yok. Mesleki tecrübeleri olanlar hatam varsa düzeltsinler...

Son düzenleme:
ananın evi çok güzel bi çıkış noktası...
bence tekrar bi gözden geçir hayatını...
seninki evlilik değil esaret...

Tek başınıza alışverişe bile mi gidiyosunuz??? Helal olsun bulmuşsunuz öyle kocayı sakın bırakmayın allah mutluluğunuzu artırsın belki birkaç sene sonra tek başınıza spora bile gidersiniz..

evet gidiyorum şükür o günleri atlattım ... spora gitmeye de izin verir eşim ama evimle mesafesi 20 dk onun için gitmiyorum koşu bandı aldı eşim evde yapıyorum sporumu amiiinn canım sağol...

Annenlerde istemiyorsa seni, en azından orda şu an daha rahatsın -ne kadar rahatsan tabi- 183 ü ara yaşadılarını anlat onlar bir şekilde seni sığınma evine yönlendireceklerdir. Bence annenlerin yanında kalmak yerine orda biraz kal ve düzgün kafayla ne yapmak istediğine karar ver

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Cinsel suçlar, özellikle 18 yaşından küçük biriyle yaşanmış cinsellik, öyle 46 gün yatıp çıkmayla çözülecek davalar değil. Devlet davaya el koyar, kamu davasıdır artık o. İstediğin kadar yalvar şikayetini geri çek devlet yargılar. Zaten hukuk sistemimiz çok hızlı da değil 4 ayda anca bir mahkemeye çıkılabiliyor. Ciddi anlamda imkansız şeyler vardır, bunlar da öyle. Anlattığın şeyler gerçekle alakası olmayan şeyler. :) Kocası eve hapsetmiş ama interneti önüne sermiş, çok düşünceli olduğundan sanırım? İnsanlar nelerle uğraşıyor yahu. Şuraya iki bir şey okumaya paylaşmaya geliyorum midem bulanıyor artık. Kadınlar kendilerini ne durumlara düşürüyorlar... Yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…