- 28 Kasım 2013
- 656
- 472
- 133
- Konu Sahibi sonnefesimmelis
-
görücü üsülü değil 1 ay çıktık evlendik işte hemen mecburiyettenn yasım daha 19 .s eşimde 19
Yollasın, hatta o yollamasın siz gidin annenizin evine, böyle hayat geçermi.meraba kızlarr ben çok zor durumdayım eşim aşırı derece kıskanç ve çok sınırlı birşey olsa küfür edip şiddet uyguluorr
hiç bir yere gitmeme izin vermior ve sürekli tehtit edior beni 2 yıllık evliğiz ama çokk sıkıor kıskançlıkları iiyice artıyor kapının önüne bile çıkartmıor beni
kendi zaten hiç biryere götürmüor her tarafa kayınvalidemle gidiorum birtek onla izin verior komşularıma bile çıkarmıyor benii ve eğer bu dediklerininden
birini yapmazsam eger anamın evine geri yollarmış bana bi çıkışş yolu çıkış yolu gösterinn :26::26:
kesinlikle evlenemezler kinormalde rızasıyla bile evlenmesi yasaktır
şikayetini geri çektiğinde hapisten çıkamaz diye biliyorum
inandırıcı bir konu gelmedi bana
Canım senle bazı konularımız aynı yazmak istedim sana ilk evlendiğim yılı benide hiç bir yere cıkarmazdı benım takip ettirildi sözlüyken ne yaptığımı her zaman bilirdi bir yıl sonra baktım zaman geçtikçe benım kısıtlamalar kalktı ben bunu kıskançlığa degıl güvensizliğe bağlıyorum kıskançlık olursa bu sorun er geç ortadan kalkıyor ama güvensizlikse bu çok uzun sürüyor ve donunda ayrılmalar oluyor ben 15 q16 yasından evlendim suan22 yaşındayım eşmi 40 yasında ama suan tek başıma alışverişe bile gidebiliyorum İnan ki! Sevdim evlendım mutluyum amaz seninki bence kıskançlık degıl güvensizlik bende tanıştıktan bir iki ay sonra evlendım siz aynı yasadınız ama benım esim beni bu yas büyüklüğüne rağmen sena yapılanları esim bana sadece bir yıl yaptı sonra düzeldi bazı şeyler duzelmıyorsa onu zorlamaya gerek yok bence canım
Oyun kulübünde Pacman oynayana kadar biraz da konunla ilgilensen konu sahibi? Cidden gerçeklik yitirdi iyice gözümde
Şikayettii İfademi değiştirerekk mahkemede değiştirdim şuçu kendim üslentim ben kaçtım ayrılmamak içinde ilişkiye girddik ailemden korktuqum için yalan ifade verdim dedim mahkeme orda bitti
2 kimliğimmm ne alakaa turuncu
3 kuşkulancak hiç birşey yok ben sadece buraya kafa dağıtmak fikir almak için konu açtımm ve dünkü o konuşmalardan sonra zaten ailemin evine geldimm
aynen bende bunu düşünüyordumki siz söylediniz arkadaş ne desede boş 18 yaşından önce ev-le-mez-ler
bu işte birde evlilik var ya 17 değildi yada herşey faso fiso
tecavüz varsa zaten olay kamusal oluyooooo ne kadar şikayetini geri çeksede ben en çok o olayı merak ettim
birde nasıl olduğunu anlat nasıl şikayetini geri aldınız peki
Tek başınıza alışverişe bile mi gidiyosunuz??? Helal olsun bulmuşsunuz öyle kocayı sakın bırakmayın allah mutluluğunuzu artırsın belki birkaç sene sonra tek başınıza spora bile gidersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?