Eşim Beni EvE Hapsettiiiii

Adam sana çıkış yolunu söylemiş işte'' ananın evine yollayacakmış''
Derdin ne ki bu psikopata katlanıyorsun?

neden mecbur kaldın onu anlat o zamanda insanlar sana doğru dürüst yol göstersinler canım

Tamam da 1 ay çıktık evlendik mecburiyetten diyorsun soruyoruz neden diye ?

Sorunların nedir ?

Mecburiyetten dedigin baba evinden kaçmak ister evlenirsin ne bileyim eşinle evlenmeden cinsellik yaşadıgın için evlenirsin.

sorular havada kalıyor

annenın evıne donmek sanırım daha rahatlatacak senı esının degısebılecegını sanmıyorum alah kolaylık versin

Nerde yazıyo ya ergen olduğu bişi mi kacırdım ona göre çemkiricem

hahah elmik delisin ya

19 yaşın mecburiyeti neydi yavrum? bir insan kendine bunu neden yapar.. k.validen ölünce nasıl gideceksin bir yerlere? bırak göndersin senin ananın evine madem, en hayırlısı o..

Isteyerek evlenmedin. Isteyerek evde oturmuyosun. Bir sey isteyerek yap o zaman. Bosan babanin evine git. Bir ise gir. En kotu bir avmde magazada satis danismanligi falan yaparsin. Cebine bin lira girer.eve destek de olursun..

görücü üsülü değil 1 ay çıktık evlendik işte hemen mecburiyettenn yasım daha 19 .s eşimde 19

Birak yollasin digenler bekara koca bosama lafini birebir bize hatrlatanlar oluyor canim. Yasiniz kucuk zamanla olgunlasir ve degisir ama bir erkegi kadin degistirir biraz sabirli olmak gerekir bosan digenlerede sesleniyorum bosanmak bu kadar kolay degil yapmayin hemen byle yorumlar aldatilmis degil duzelebilir bir durum

Ayrıldıktan sonra ZORLA BENİİ KAÇIRIP BANA SAHİPP OLDUĞU İÇİNNN EVLENMEKK ZORUNDAA KALDIMMM

19 yaşında bir erkeğin evlenmesi çoook yanlış ergen o daha yaaa arkadaşların dediği gibi ayrıca size zorla sahip olduğunda neden ailenizden yardım istemediniz ve aileniz demedi mi kızım 1 ayda hemen ne evlenmesi hayırdır , bu adam daha çocuk ne evlenmesi diyen olmadı mı şok içindeyim

baba evine giderseniz aileniz kabul etmez mi sizi o yuzden mı katlanıyorsunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
E onlar ciddiye almıyorlardır da o yüzden destek cıkmazlar.
Allah askına anlatır mısın bize hangi zaruri durumla evlendin.
ikisi de 19 yaşındaymış elmişim 2 sene önce evlenmişler:)
çemkirebilrsin atış serbest,sahalara da hoşgeldin
Telefondan bağlanıyorum bebişim 3g ile özlemişim la
hahah elmik delisin ya
.
Milletin dili siser benim de elim sisti yazamadım içimde kaldı

Çok isteyerek ewlenmediysen, ne şekilde ewlendin anlatır mısın?
[sıze=2]canım göndersin bende gitmek istiyorm ama ordada aynı şeyler olacakk abimm etmediği laf kalmayacak
ve ailem boşanmamı istemiyor
[/sıze]

Al işte hep aynı şeyler...
Eeee ne yapacaksın başka pekii...
Bi çıkış yolu bulmama yardımcı ol diyosun ama
ailen dışında sığınabileceğin bir yer var mı yok?
Katlanacaksın ozaman dicem, dilime bile yakıştırmıyorum bu sözü..

Son düzenleme:
[sıze=2]canım göndersin bende gitmek istiyorm ama ordada aynı şeyler olacakk abimm etmediği laf kalmayacak
ve ailem boşanmamı istemiyor
[/sıze]
Annene anlat yaşadığın herşeyi.
O dayanamaz,korur seni..

Bekar değilim,boşan diyenlerin çoğuda bekar değil.
19 yaşında okulda olması gereken bir kadın eve hapsedilmiş,dayak yiyor,eziliyor,hor görülüyor...
Nesi değişir sizce bu adamın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…