- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi sonnefesimmelis
-
Nerde yazıyo ya ergen olduğu bişi mi kacırdım ona göre çemkiricem
Hemennn suçlayın laf sokun beniim konuşup yardım alabileceğim kimsem olmadığı için ben burayaa yazdım hemen sız aşalamaya çalışısınn
Ben Kendimm Çok İsteyerekk Evlendim Sankiii Bilmeden Lütfenn Kötüü Yorumlamayınnn
Hemennn suçlayın laf sokun beniim konuşup yardım alabileceğim kimsem olmadığı için ben burayaa yazdım hemen sız aşalamaya çalışısınn
Ben Kendimm Çok İsteyerekk Evlendim Sankiii Bilmeden Lütfenn Kötüü Yorumlamayınnn
niye mecburiyetten hemen evlendiniz onu anlamadım ?
Ayrıldıktan sonra ZORLA BENİİ KAÇIRIP BANA SAHİPP OLDUĞU İÇİNNN EVLENMEKK ZORUNDAA KALDIMMM
Nerde yazıyo ya ergen olduğu bişi mi kacırdım ona göre çemkiricem
görücü üsülü değil 1 ay çıktık evlendik işte hemen mecburiyettenn yasım daha 19 .s eşimde 19
adam sana çıkış yolunu söylemiş işte'' ananın evine yollayacakmış''
derdin ne ki bu psikopata katlanıyorsun?
Ayrıldıktan sonra ZORLA BENİİ KAÇIRIP BANA SAHİPP OLDUĞU İÇİNNN EVLENMEKK ZORUNDAA KALDIMMM
pislikkk herif bence adam akıllı çıkar yol bu böyle sürerse boşanacağını söyle kimse kimsenin malı değil yaa sen de bu şerefsize teslim olma bi ömür çekilmezzz
hlee sakın çocuk yapma sakınnnnnnn
E onlar ciddiye almıyorlardır da o yüzden destek cıkmazlar.
valla canım sevip sevmediğimide bilmiyorum ama tek bildiğim ruh halimin gittikçe bozlduqu ve bana herşeyi tehtitle yaptırtıqı kısacası korkuyorum
ve ailem sağolsunn sabret düzelip diyor destek çıkmıolarr bnaa
Allah askına anlatır mısın bize hangi zaruri durumla evlendin.Hemennn suçlayın laf sokun beniim konuşup yardım alabileceğim kimsem olmadığı için ben burayaa yazdım hemen sız aşalamaya çalışısınn
Telefondan bağlanıyorum bebişim 3g ileikisi de 19 yaşındaymış elmişim 2 sene önce evlenmişler:)
çemkirebilrsin atış serbest,sahalara da hoşgeldin
Milletin dili siser benim de elim sisti yazamadım içimde kaldıhahah elmik delisin ya
.
[sıze=2]canım göndersin bende gitmek istiyorm ama ordada aynı şeyler olacakk abimm etmediği laf kalmayacak
ve ailem boşanmamı istemiyor [/sıze]
kimse sizi aşağılamıyor,cahilce küçük yaşta aldıüınız yanlış kararlar sonucunda bu yaşadıklarınız onu söylüyor.
sana tecavüz eden adamdan koca mı olur bu mantığı anlamıyorum ben..tecvüzcü işte sapık...nasıl koca olsun sana??
ailen namus temizledi tabi evlendirdi seni...yazık çok üzüldüm...
bu durumda tek çıkış yolun,sığınma evine gitmek..şiddet de var diyosun,git hastaneden rapor al..devlet sahip çıkar sana merak etme..mor çatı sığınma evlerini araştır,tabi kocana da yakalanma geçmiş temizle bilgisayardan.. sonra uygun zaman bulduğunda bırak git..kendi hayatını kurarsın bak çok gençsin daha..çocuk falan olursa gidemezsin..yol yakınken kurtul..
bak bu adam bildigin psikopat bu adam bırak seni ananın evine yollasın
Ayrıca ailen gerçekten enteresan zorla sahip oldu diye saana tecavüzcüsüyle bir kızı nasıl evlendirebilirler..
ailenin yanına dön diyecegim ama zihniyetleri pis..,
Çok isteyerek ewlenmediysen, ne şekilde ewlendin anlatır mısın?Hemennn suçlayın laf sokun beniim konuşup yardım alabileceğim kimsem olmadığı için ben burayaa yazdım hemen sız aşalamaya çalışısınn
[sıze=2]canım göndersin bende gitmek istiyorm ama ordada aynı şeyler olacakk abimm etmediği laf kalmayacak
Annene anlat yaşadığın herşeyi.[sıze=2]canım göndersin bende gitmek istiyorm ama ordada aynı şeyler olacakk abimm etmediği laf kalmayacak
Birak yollasin digenler bekara koca bosama lafini birebir bize hatrlatanlar oluyor canim. Yasiniz kucuk zamanla olgunlasir ve degisir ama bir erkegi kadin degistirir biraz sabirli olmak gerekir bosan digenlerede sesleniyorum bosanmak bu kadar kolay degil yapmayin hemen byle yorumlar aldatilmis degil duzelebilir bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?