Eşim Beni Evimde Istemiyor!

putixa

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009
227
271
303
Antalya
Selam herkese..
2012 yilindan bu yana agir bi psikiyatrik tedavi görüyorum. Ve bu yil eylül ayında evlendim. Ailemden uzak bi sehirde yasamaya başladım. Tedavi yüzünden bir de kurtaj gecirdim. Herşey böyle üst üste gelince öyle çok yiprandim ki eşimle sık sık şiddetli kavgalar etmeye başladık. Öyle ki boşanma karari bile aldik defalarca. Sonunda hep baristik.
En son kavgamizda karşılıklı siddet de oldu. Yine baristik. Suan ailemin yanina geldim. Bir süredir burdayim. Evime geri dönmek istiyorum fakat eşim kabul etmiyo. Kavgalardan yoruldugunu, iyilesene kadar ailemin yanında kalmami söylüyo.
Evet kavgalar ettik ama sonuçta herzaman suç karsiliklidir. Ama cezayi esim bana kesti. Evime donemiyorum ve cok üzülüyorum. Eşim yanimda olsun, destek olsun istiyorum. Zor zamanlarda ayrı olucaksak niye evlendik ki ?
Arkadaşlar sizce yanlış mi düşünüyorum, fikirlerinize ihtiyacım var... Şimdiden teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun.
Tedavinizi gerektirecek neler oldu hayatınızda?

adam kendi başına sorunlarını çöz zor zamanını atlat yanıma öyle gel demiş yanlış mı yanlış

Donmeyin uzun bir müddet sizde, Eşiniz cagirsin yine donmeyin.
Bir sure telefonlarına cikmayin, mesaj yazmayin sizden haber alamasin, sesinizi duyamasin.
İnsan karsisinda tartisacak biri olunca hala tartisiyorsa beni istiyor diye düşünüyor ama yok olunca hakikaten pişman oluyor suç benimmis diyor.
Birakin haber alamasin sizden bir süre....

Acaba hastaligindan dolayi esini cok mu yiprattin. Biraz ayri kalin belki evliliviniz icin ikiniz icin iyi olur. Bu demek degildir hemen seni bosuyacak. Zaten seviyorsa barismak icin adim atacaktir. Ama kafasinda bitirdiyse yapilacak birsey yok. Keske en basta kavga edeceginize birbirinize destek olsaydin. Insanlar evlilikte huzur ister yoksa malesef sonucu boyle oluyor.

Senin hasta oldugunu kabul ediyor ama yalnız iyileşmeni istiyor bu durumda seni annene yollayarak seni daha kötü bir ruh durumuna sokucagını giç düşünmüyor sanırım.bir eş we özellikle bey olarak eşinin arkasında olmalı yaptıgı sonuna kadar yanlış

Çok geçmiş olsun.
Tedavinizi gerektirecek neler oldu hayatınızda?

Universite yillarmda abim benim adimi kullanarak isyeri acti ve sonrasinda batti. Alacaklilar, borclar, acilan davalar ve daha birsürü şey üzerime kaldi. Hayatimin mahvolusu ve hastalik öyle başladı :(

Senin hasta oldugunu kabul ediyor ama yalnız iyileşmeni istiyor bu durumda seni annene yollayarak seni daha kötü bir ruh durumuna sokucagını giç düşünmüyor sanırım.bir eş we özellikle bey olarak eşinin arkasında olmalı yaptıgı sonuna kadar yanlış
Ben de ayni sizin gibi dusunup esime yalvariyorm. Gurur bile kalmadı.

Eşiniz evlenmeden önce ağır bir tedavi gördüğünüzü biliyor muydu?
Eğer biliyordu ve bu duruma destek olacağını vaadedip evlendiyse bu davranışı çok yanlış. Sizde aramayın ve tedavinize odaklanın. Tamamen iyileşince belkide sizde dönmek istemeyeceksiniz.
Eğer ağır bi tedavi gördüğünüzü bilmeden evlendiyse durum değişir.

Neler yasadiniz. Tedavinizin boyutu nedir bilmiyorum buna esiniz tarafindan da bakmak lazim ama hastayken gonderip iyilesince gelmemi isteyen bir adama ben de iyilesince sirtimi donerdim. Bencilliktir bu. Hayatin hastaligi var sagligi var. Her zaman iyi gun gecmez. Esiniz bir sikinti yasasa ne olacak annesine verip bak iyilestir iyilesince gelir alirim mi diyeceksiniz.
Dedigim gibi tek tarafli konustum isin ciddiyetini bilmiyoruz. Bir de eger kendinizi iyi hissediyor ve daha kolay toparlaniyoraniz, esiniz dedi diye degil de kendiniz icin kalin ailenizin yaninda

Evlenmeden önce hastalığınızı biliyor muydu? Biliyorsa destek olması gerekir. Gerçekten seven ve sabreden insan eşine destek olur. Demek ki eşiniz bu vasıflara sahip değil. Evi terk etmesi gereken kişi de eşiniz. Kimi evinden kovuyor acaba???

Selam herkese..
2012 yilindan bu yana agir bi psikiyatrik tedavi görüyorum. Ve bu yil eylül ayında evlendim. Ailemden uzak bi sehirde yasamaya başladım. Tedavi yüzünden bir de kurtaj gecirdim. Herşey böyle üst üste gelince öyle çok yiprandim ki eşimle sık sık şiddetli kavgalar etmeye başladık. Öyle ki boşanma karari bile aldik defalarca. Sonunda hep baristik.
En son kavgamizda karşılıklı siddet de oldu. Yine baristik. Suan ailemin yanina geldim. Bir süredir burdayim. Evime geri dönmek istiyorum fakat eşim kabul etmiyo. Kavgalardan yoruldugunu, iyilesene kadar ailemin yanında kalmami söylüyo.
Evet kavgalar ettik ama sonuçta herzaman suç karsiliklidir. Ama cezayi esim bana kesti. Evime donemiyorum ve cok üzülüyorum. Eşim yanimda olsun, destek olsun istiyorum. Zor zamanlarda ayrı olucaksak niye evlendik ki ?
Arkadaşlar sizce yanlış mi düşünüyorum, fikirlerinize ihtiyacım var... Şimdiden teşekkür ederim.
Keşke,ağır psikolojik tedavi görüyorsan evlenmesen daha mı iyi olurdu.Eşin bence cezasını sana kesmek değil de,tükenmiş.Belki de,ayrılmak daha mı hayırlı olur.Birbirinizi bu şekilde yıpratıyorsunuz.Küs barış nereye kadar.

Universite yillarmda abim benim adimi kullanarak isyeri acti ve sonrasinda batti. Alacaklilar, borclar, acilan davalar ve daha birsürü şey üzerime kaldi. Hayatimin mahvolusu ve hastalik öyle başladı :KK43:
aileniz size hiç mi destek olmadı. bütün yükü abiniz size mi bıraktı şaştım kaldı doğrusu.

bence eşinize biraz zaman tanıyın.belkide çok yıprattınız onu farkında olmadan. bir an önce iyileşmeye bakın. bu hayatta en önemli kişi benim diye düşünün eşler bile ikinci planda olmalı. . hayırlısı olsun hakkınızda

küserek mi gittiniz annenize?
yoksa barıştıkta gittim mi diyorsun?

Adam zaten sizin yanınızda olmak için evlenmiş. Nişanlılık sevgililik dönemlerinizde de psikolojik sorunlarınızın ne boyutta olduğunu az çok görmüştür. Bunu göze almış. Ama aynı ev içinde olmanın bu kadar zor olacağını düşünmemiştir. Karşılıklı şiddet bile uygulamışsınız. Hadi sizin psikoloji normal değil ama belli ki eşinizinde pek normal kalmamış.
Bu haldeyken birlikte kalmanız daha ileri boyutlara taşınmasına sebep olabilir sorunların.
Söylediği şey belki kötü gelebilir kulağa ama sizin için daha doğru olabilir.
Ailenizin yanında kalın ve kendinize zaman verin. Eşinizle konuşmaya devam edin o gelsin görsün sizi.

Zor ama ewliliğiniz bitmiş sizin, iyiliş öyle gel diyen eşten,
Bir merhamet,
Bir saygı,
Bir sevgi,
Bir anlayış zor olur bu saatten sonra üzgünüm :KK43:

Ama siz bırakmayın kendinizi ve tedavinizi olun.
O kaybetsin siz değil...

bence bir süre kafanızı dinleyin..eşinin yaptığı yanlış bence..dediğin gibi destek olmak lazım..ama baktınız olmuyor daha fazla üzülmeye gerek yok ayrılın bence...

iyi de orası sizin eviniz eşim beni evde istemiyor diye bişey olamaz.

zor günlerinizde yanınızda olmayacaksa zaten bunun adı evlilik değildir.insanın iyi gününde herkes yanında olur.

Back
X