Eşim Beni Evimde Istemiyor!

Piskolojik hastayı ne kadınlar nede erkekler sever genel olarak ayrılık olur , hergün kavgayı kim çeker
eşi bu durumu bilerek evlenmiş. o zaman baştan bu işe girmeyecekti girdiysede yarı yolda bırakmayacaktı. bana göre erkeklik sözünde durmaktır. hepimiz psikolojik sorunlar yaşayıp tedavi görebiliriz o zamanda aynı şeyi düşünebilir misiniz?

İyide tedavinizin ne zaman sonuçlanacağı belli mi? Belki 2 sene belki 2 ay. Yani o kadar süre zaafında evinize gidememeniz çok saçma.

Önce sağlığını düşün..hiç kimse durup dururken bu hale gelmez..iyileş..bas tekmeyi.. seni kötü zamanında yanlız bırakandan eş değil arkadaş olmaz..

tabi ki evlilik iyi zamanda da kötü zamanda da yanında olmayı gerektirir, ama neler yaşadınız bilemeyiz. eşiniz ne durumda bilemeyiz. belki de adam bu şekilde yapamayacağını farketti ama boşanmak da istemiyo ve bi süre ayrı olmanın iyi geleceğini düşündü. belki de bu süre ilişkinize iyi gelecek. siz şimdilik evliliğinizi bırakıp iyileşmeye odaklanın, bu sürede de ilişkiniz de toparlanır belki.

Selam herkese..
2012 yilindan bu yana agir bi psikiyatrik tedavi görüyorum. Ve bu yil eylül ayında evlendim. Ailemden uzak bi sehirde yasamaya başladım. Tedavi yüzünden bir de kurtaj gecirdim. Herşey böyle üst üste gelince öyle çok yiprandim ki eşimle sık sık şiddetli kavgalar etmeye başladık. Öyle ki boşanma karari bile aldik defalarca. Sonunda hep baristik.
En son kavgamizda karşılıklı siddet de oldu. Yine baristik. Suan ailemin yanina geldim. Bir süredir burdayim. Evime geri dönmek istiyorum fakat eşim kabul etmiyo. Kavgalardan yoruldugunu, iyilesene kadar ailemin yanında kalmami söylüyo.
Evet kavgalar ettik ama sonuçta herzaman suç karsiliklidir. Ama cezayi esim bana kesti. Evime donemiyorum ve cok üzülüyorum. Eşim yanimda olsun, destek olsun istiyorum. Zor zamanlarda ayrı olucaksak niye evlendik ki ?
Arkadaşlar sizce yanlış mi düşünüyorum, fikirlerinize ihtiyacım var... Şimdiden teşekkür ederim.
Ne biçim adam... Sanki tek sizin psikolojik sorunlarınız var. Benim de vardı. Kardeşimi ve dedemi bıçakladım bir öfke krizinde düşün yani. Doğru da bulmuyorum. Bir anlık öfke işte, o bana ben ona derken oluverdi. Hep sinir krizleri geçiriyordum. Eşim kaç senelik arkadaşım, yıllarca benim psikolojik sorunlarımı dinledi. Israrla da evlenmek istedi. Nasıl yapacaksın ya ailen beni istemezse, anlaşamazsak dedim. Evlenince sadece ben yanında olucam, her şey çok güzel olacak dedi ve öyle de oldu. Ailemin senelerdir değiştirmeye çalıştığı ne kadar huyum varsa eşimin sayesinde pat diye değişti. Hepsini atlattım. O bana senelerce destek olduğunda da sevgilim bile değildi düşün. Şimdi her şey çok güzel. Sizde sorun olabilir belki ama eşiniz de hiç destek olmamış bence. Şu kötü günlerinizde destek olmayacaksa, bundan sonra da olmayıversin hayatınızda... Siz iyileşmenize bakın... Hayatın neler getireceği hiç ama hiç belli olmaz. Eşinizi arayıp dönmek istiyorum demeyin. İstiyorsa o gelir zaten. İstemiyorsa da böyle biri için kendinizi yıpratmayın bence. Hayatınıza bakın. Kim bilir, belki her şey daha güzel olur...

Kusura bakma böyle ağır yazdığım için eşin vefasız çıkmış aynı kardeşimin eşi gibi onlarda aşk evliliği yapmışlardı sonra kız kardeşim ağır depresyon hastalığı yaşayınca eşi boşanma davası açtı 4 yıl evli kaldılar tabi sonra düzeldi ve 2 eşiyle tanıştı inan adam çok iyi sen fazla üzülme allah herkesin kalbine göre veriyor seni istemeyen adamıda zorla tutamassın bence git boşanma davası aç belliki aşk bitmiş
Haklisiniz. Insanin ailesi bile bi yerden sonra yoruluyo

Kusura bakma böyle ağır yazdığım için eşin vefasız çıkmış aynı kardeşimin eşi gibi onlarda aşk evliliği yapmışlardı sonra kız kardeşim ağır depresyon hastalığı yaşayınca eşi boşanma davası açtı 4 yıl evli kaldılar tabi sonra düzeldi ve 2 eşiyle tanıştı inan adam çok iyi sen fazla üzülme allah herkesin kalbine göre veriyor seni istemeyen adamıda zorla tutamassın bence git boşanma davası aç belliki aşk bitmiş
Haklisiniz. Insanin ailesi bile bi yerden sonra yoruluyo

bunalmistir yuksek ihtimal
bir sure ayri kalsaniz belki daha iyi olacak diye dusunmustur
hayat hep kavga bagiris cagiris gecmez
huzur lazim en cok

ayrica tedavi gorurken nasil evlendiniz onuda anlayabilmis degilim
hastaliginiz agir degil o zaman
benim de aklıma bu geldi ağır bir vakayla tedavi görürken nasıl evlenir bi insan..evlenmesine nasıl müsaade edilir diye düşünmeden edemedim..
dipnot : yanlış anlamayın panikataklı ve anksiyeteli bir bireyim..

Selam herkese..
2012 yilindan bu yana agir bi psikiyatrik tedavi görüyorum. Ve bu yil eylül ayında evlendim. Ailemden uzak bi sehirde yasamaya başladım. Tedavi yüzünden bir de kurtaj gecirdim. Herşey böyle üst üste gelince öyle çok yiprandim ki eşimle sık sık şiddetli kavgalar etmeye başladık. Öyle ki boşanma karari bile aldik defalarca. Sonunda hep baristik.
En son kavgamizda karşılıklı siddet de oldu. Yine baristik. Suan ailemin yanina geldim. Bir süredir burdayim. Evime geri dönmek istiyorum fakat eşim kabul etmiyo. Kavgalardan yoruldugunu, iyilesene kadar ailemin yanında kalmami söylüyo.
Evet kavgalar ettik ama sonuçta herzaman suç karsiliklidir. Ama cezayi esim bana kesti. Evime donemiyorum ve cok üzülüyorum. Eşim yanimda olsun, destek olsun istiyorum. Zor zamanlarda ayrı olucaksak niye evlendik ki ?
Arkadaşlar sizce yanlış mi düşünüyorum, fikirlerinize ihtiyacım var... Şimdiden teşekkür ederim.
'suc her zaman karsiliklidir' ne ya? hic de her zaman karsilikli degildir.. bazen sadece tek taraf yapar eder, bir de kari taraf suclu gibi davranir.. bu tarz genellemeler dogry degil..
psikiyatrik tedavi demissin, farkinda olmadigin hatalarin olabilir mi rahatsizligin etkisi ile? suclamak degil amacim, yardim edebilmek adina soruyorum.. belki de tedaviden sonra daha farkli olur.. yipranmamak icin boylesi daha iyidir.. bilemedim..

selma ann desmond şöyle demişti:eşiniz sizi sever hatta çok sever ama sakın hasta olmayın

Back
X