• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni görmüyor :(

Malefizzb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
94
52
38
31
Merhaba hanımlar biraz uzun olacak gibi şimdiden özür dilerim okursanız çok mutlu olurum. Ben 4 yıllık evliyim. Eşim özel sektörde çalışıyor ve sürekli girdiği işlerde ya iş yeri kapanması ya bölge dağıtması işten çıkarma vs. Gibi şeyler yüzünden bıkaç kez uzun süreli işsiz kaldı. Daha doğrusu evlendipimizden beri bi belimizi doğrultamadık. Neyse asıl meseleye gelelim. Mesele işsiz kalması değil. Ben kuru ekmek yerim yine karnım doyar yeterki huzurum olsun. Gel gelelim ki o da yok. Bi sürü borcumuz var maaşı da şuan çok az. Ben 2. Çocuktan sonra bakacak kimse olmadığı için işten çıkmak zorunda kaldım. 1 yıla yakındır evde ev yemekleri pasta börek vs. Siparişi yapıyorum eve katkı olsun diye. Sırf onu biraz rahatlatmak yükünü hafifletmek için. Sorun iu ki eşim aşırı sinirli takıntılı dediğim dedik inat bencil. Ben hiç bi yere gitmiyorum aileme bile o götürmezse gitmiyorum akrabalarıma gidip gelmem yok dışarı hiç tek çıkmam çarşıya pazara markete bile gitmem. İnanın o kadar çok sıkılıyorum ki bazen çocuklarımla oynuyorum :(anlamıyorlar biliyorum ama kendi kendime onlara derdimi anlatıyorum ağlıyorum bana bakıyorlar boş boş biri 3 biri 1.5 yaşında. Eşim benle kahvaltı etmez hiç muhabbet etmez şakalaşmaz birlikte bişey izlememiz yoktur. Asla oturup karşılıklı sohbet etmez dertleşmez. Yemekten kalkar çayını veririrm tv karşısına oturur çocukları doyurur uyuturuz. Onda sonra ya tv izler ya telefondan oyun oynar. İzlediği şeyi izleyeyim diyorum maksat muhabbet olsun die diziyle ilgili bişey soruyorum cevap vermiyor duymadı sanıp tekrar soruyorum tersliyor. Ben çok duygusalım hemen üzülüyorum sessizce kalkıp çıkıyorum odadan. Mesela hafta sonu olur kahvaltı hazırlarım uyandırmaya giderim beni tersler çık yemiyorum git ye dio. Zaten beni hiç öpmez asla sarrlmaz beni sevdiğini söylemez. Sürekli herşeydg kavga çıkarıyor ben sussam haklisin desem bile hiç susmuyor saatlerce bağırıyor hakaret ediyor ben hıçkıra hıçkıra ağlıyorum hiç umurunda bile olmuyor. Ben artık son günlerde çok değersiz hiss3diyorum kendimi. Eve geliyor surat 5 karış ne sorsam cevap yok yüzüme baktığı yok. Hoşgeldin diyorum cevap yok güle güle diyorum cevap yok. Ben yapayalnızım bu evde ondan başka kimsem yok ama o beni görmüyor :(( hakkınızı helal edin

Çok çok adefersiniz ama yani lütfen bu kadar da kendinizi ezdirmeyin .. İnsan düşmanına eşinizin size davrandığı gibi davranmaz yani.. 2 tane çocuk yapmayı biliyor ama:sopa: çok üzüldüm sizin adınıza ..

Yerinizde olsam gibi bir cümle kurmayacağım , Allah ın zoruna gitmesin ama yerinizde olacak duruma sokmam kendimi ..

fazla mı fedakarlık yapıyorsunuz sanki ? :kahve:
Yapıyorum evet ama ben mutlu olmak istiyorm ben annemden babamdan ayrı büyüdüm sevgi şevkat görmedim. Herkes kendini iyi insan görür ama ben gerçekten kötü biri değilim. Asla kimseye küsmem kin tutmam ailesinin en ufak bireyine kadar asla kimseye saygısızlık etmedim etmem evime kim gelirse gelsin güleryüzümü ekmeğimi çayımı eksik etmem. Hiç bi zaman kırılsam bile alınsam bile aileden biri için asla gelip konu açıp tartışmam huzursuzluk yaratma hep unuturum haberi bile olmaz çoğu kez. Ben hakediyor muyum bunları :( onun gözleri bile dolsa ben ondan önce ağlarım ben hıçkıra hıçkıra ağlarken o sessiz ağlamamı istiyor sadece :(

E bu fakirlikte bu kendini bilmez adama iki çocuk neden? Bazı seyleri kendiniz çağırıyosunuz kusura bakmayın size pek üzülemedim ama çocuklara yazık. O cocuklar anlamaz diye ağlamayın yanlarında anlarlar bal gibi ağlamayı kim anlamaz. Çok rahatsızsanız gökten sihirli değnek bekleyip çocuk yapıp durmayın kendinize yapın yatırımı

Ama bu odunu 2 sefer baba yapıyorsun.
İşte bende diyorum ki insan en azından çocukları için bi değer vermez mi gülmez mı 2 satır. Tamam Allah var evinden işine gider gelir işi de zor ağır borcu harcı var anlıyorum ama inanın ben malda mülkte gözü olan biri değilim. İsterse borcun dibine batalım ne surat yaparım ne bırakıp giderin daha çok sarıp sarmalarım. Ben sadece konuşmak istiyorum o kadar

Ben hayatında eşinizin birisi olduğunu düşündüm bu davranışlarından eğer cinsellikte sorun varsa mutlak olabilir diyorum

Neden kendini bu kadar ezdirmek? Belki bu kadar alttan alıp mutlu etmeye çalıştığınız için bu ezmeye çalışma. Herkesin zor hayatı var. Kim ağzında gümüş kaşıkla doğuyor ki? Kalkıp yakinimizdan çıkarmıyoruz hırsımızı. Biraz diş çıkarın siz de. Ne demek çarşıya pazara anneme gitmiyorum? Biraz silkinip kendinize gelin lütfen. Ayrıca hep mi böyle kabaydi size karşı?

Allah yardımcınız olsun .Öyle bir adamla nasıl bir ömür boyu sürecek o evlilik bilemedim vallahi :işsiz:

Çok çok adefersiniz ama yani lütfen bu kadar da kendinizi ezdirmeyin .. İnsan düşmanına eşinizin size davrandığı gibi davranmaz yani.. 2 tane çocuk yapmayı biliyor ama:sopa: çok üzüldüm sizin adınıza ..

Yerinizde olsam gibi bir cümle kurmayacağım , Allah ın zoruna gitmesin ama yerinizde olacak duruma sokmam kendimi ..
Biliyorum kimse sokmaz herhalde. Ama napayım ben düzeltmek istiyorum seviyorum eşimi. Evliliğimi yıkmak istemiyorum. Sanki git gide huyu değişiyor.

E bu fakirlikte bu kendini bilmez adama iki çocuk neden? Bazı seyleri kendiniz çağırıyosunuz kusura bakmayın size pek üzülemedim ama çocuklara yazık. O cocuklar anlamaz diye ağlamayın yanlarında anlarlar bal gibi ağlamayı kim anlamaz. Çok rahatsızsanız gökten sihirli değnek bekleyip çocuk yapıp durmayın kendinize yapın yatırımı
Bende çocuklarım üzülsün istemiyorum huzursuz bir evde büyüsünler istemiyorum

bi gün çık dolaş. eve gel kavganı et. ertesi gün annene git. eve gel yine kavganı et. sen kavganı et ki adam da senin bi bierey olduğunu anlasın. sen verdikçe o almış, eve hapsetmiş. üstüne bi de iki çocuk. senin bi hayatın yok mu* anan baban köle ol diy emi yetiştirdi seni?

Neden kendini bu kadar ezdirmek? Belki bu kadar alttan alıp mutlu etmeye çalıştığınız için bu ezmeye çalışma. Herkesin zor hayatı var. Kim ağzında gümüş kaşıkla doğuyor ki? Kalkıp yakinimizdan çıkarmıyoruz hırsımızı. Biraz diş çıkarın siz de. Ne demek çarşıya pazara anneme gitmiyorum? Biraz silkinip kendinize gelin lütfen. Ayrıca hep mi böyle kabaydi size karşı?
Evet hep diyorum bak elbet bugünler geçecek böyle yapma oturup konuşalım bir derdin varsa birlikte bir çare arayalım birlikte üzülelim. Huy olarak zaten çok sinirli bir yapıya sahip. Karşısındaki kim olursa olsun hep kendi dediği olsun ister.

bi gün çık dolaş. eve gel kavganı et. ertesi gün annene git. eve gel yine kavganı et. sen kavganı et ki adam da senin bi bierey olduğunu anlasın. sen verdikçe o almış, eve hapsetmiş. üstüne bi de iki çocuk. senin bi hayatın yok mu* anan baban köle ol diy emi yetiştirdi seni?
Annem babamdan ayrı büyüdüm o yüzden onlarda benimle pek ilgilenmiyor. Ondan habersiz bi yere çıkıp gidersem beni öldürür kesin. Hele kavga edecem bir de kıyamet kopar

Çok afedersiniz,cinsel münasebetiniz de nasıl davranıyor bu odun? Yani cezalandırmak için cinsel ilişkiyi kullanmaya karşıyım ama bu adama ceza değil müebbet gerek !!!
Afedersiniz ama onu asla geri çevirmiyorum ama o an bittikten sonra dönüp uyuyor :(

Back
X