Merhaba hanımlar biraz uzun olacak gibi şimdiden özür dilerim okursanız çok mutlu olurum. Ben 4 yıllık evliyim. Eşim özel sektörde çalışıyor ve sürekli girdiği işlerde ya iş yeri kapanması ya bölge dağıtması işten çıkarma vs. Gibi şeyler yüzünden bıkaç kez uzun süreli işsiz kaldı. Daha doğrusu evlendipimizden beri bi belimizi doğrultamadık. Neyse asıl meseleye gelelim. Mesele işsiz kalması değil. Ben kuru ekmek yerim yine karnım doyar yeterki huzurum olsun. Gel gelelim ki o da yok. Bi sürü borcumuz var maaşı da şuan çok az. Ben 2. Çocuktan sonra bakacak kimse olmadığı için işten çıkmak zorunda kaldım. 1 yıla yakındır evde ev yemekleri pasta börek vs. Siparişi yapıyorum eve katkı olsun diye. Sırf onu biraz rahatlatmak yükünü hafifletmek için. Sorun iu ki eşim aşırı sinirli takıntılı dediğim dedik inat bencil. Ben hiç bi yere gitmiyorum aileme bile o götürmezse gitmiyorum akrabalarıma gidip gelmem yok dışarı hiç tek çıkmam çarşıya pazara markete bile gitmem. İnanın o kadar çok sıkılıyorum ki bazen çocuklarımla oynuyorum
anlamıyorlar biliyorum ama kendi kendime onlara derdimi anlatıyorum ağlıyorum bana bakıyorlar boş boş biri 3 biri 1.5 yaşında. Eşim benle kahvaltı etmez hiç muhabbet etmez şakalaşmaz birlikte bişey izlememiz yoktur. Asla oturup karşılıklı sohbet etmez dertleşmez. Yemekten kalkar çayını veririrm tv karşısına oturur çocukları doyurur uyuturuz. Onda sonra ya tv izler ya telefondan oyun oynar. İzlediği şeyi izleyeyim diyorum maksat muhabbet olsun die diziyle ilgili bişey soruyorum cevap vermiyor duymadı sanıp tekrar soruyorum tersliyor. Ben çok duygusalım hemen üzülüyorum sessizce kalkıp çıkıyorum odadan. Mesela hafta sonu olur kahvaltı hazırlarım uyandırmaya giderim beni tersler çık yemiyorum git ye dio. Zaten beni hiç öpmez asla sarrlmaz beni sevdiğini söylemez. Sürekli herşeydg kavga çıkarıyor ben sussam haklisin desem bile hiç susmuyor saatlerce bağırıyor hakaret ediyor ben hıçkıra hıçkıra ağlıyorum hiç umurunda bile olmuyor. Ben artık son günlerde çok değersiz hiss3diyorum kendimi. Eve geliyor surat 5 karış ne sorsam cevap yok yüzüme baktığı yok. Hoşgeldin diyorum cevap yok güle güle diyorum cevap yok. Ben yapayalnızım bu evde ondan başka kimsem yok ama o beni görmüyor
( hakkınızı helal edin