• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni görmüyor :(

Evet hep diyorum bak elbet bugünler geçecek böyle yapma oturup konuşalım bir derdin varsa birlikte bir çare arayalım birlikte üzülelim. Huy olarak zaten çok sinirli bir yapıya sahip. Karşısındaki kim olursa olsun hep kendi dediği olsun ister.
Şu erkeklerin egolarina da hastayım. Bulmuş gariban fedakar kadını ez babam ez. Niye böylesinin karşısına eli maşalı dediğim dedik biri çıkıp da süründürmez ki? En baştan yüzü bulmuş şimdi önünü almanız çok zor.

Ben hayatında eşinizin birisi olduğunu düşündüm bu davranışlarından eğer cinsellikte sorun varsa mutlak olabilir diyorum
Yok ben zannetmiyorum benim eşim sorunları olunca böyle hep belli eder sınırlı suratsız olur ama sonuçta moralini bozan yada borca sebep olan ben deilim neden bana karşı tavrı

elınden gelenı yaptığını soyluyosun ustune ağlıyosun..senı saymayan bırı için.elınden gelenı ardına koyma vaktın gelmiş..çocukların karşısında ağlamandan etkılenırler ve anlarlar.3 yaş çokda ıyı anlar..kocanı değilde çocuklarını hayatının merkezını yap.kıyamet kopsa umrunuzda olmaz.

HİÇ KILINI KIPIRDATMA. YEMEK YAPMA SURATINA BAKMA. ÇOCUKLARI BAHANE ET. PARASIZLIKTAN DEM VUR.

HEM EVİNİ GEÇİNDİREME HEM HERŞEYE LAF ET HEM DE KARINI BEĞENME... ERKEK OLMAK DOĞMAKLA OLMADIĞININ BİR KANITI DAHA.

BİR DE İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRMİYORUM DE..

SONRA VURUCAM KIRBACI MODUNDA GEZSİN..

yapacağınız tek şey görmezden gelmek

Bende çocuklarım üzülsün istemiyorum huzursuz bir evde büyüsünler istemiyorum
O zaman evde oturup durmayın fedakarlığın değer gördüğü dönemler cok eskide kaldı. Ben sunu bunu yaptım çocukların anasıyım bunlar yeterli degil sindirmişsiniz kendinizi.

Afedersiniz ama onu asla geri çevirmiyorum ama o an bittikten sonra dönüp uyuyor :KK43:

Dediğim gibi asla ama asla bu şekilde cezalandırmaktan yana değilim. Zaten siz ilişkiye girmeseniz cezalandırma sayılmaz bana göre,olması gereken. Çünkü herşeye höt-zöt diyen biri o iş için yanaşıyor,iş bittikten sonra dönüp uyuyorsa hiç birşeyi hakketmiyor. Naçizane fikrim artık bu kadar taviz vermeyin,kendinizi biraz geri çekin

Bir şey sorcağım fazla özel olacak ama ilişki nasıl oluyor? Selam bile vermeyen, karısının bi elini tutmayan adamdan 2 çocuk nasıl yapılır tahayyül edemedim.

Nasil "bu evde ondan baska kimsem yok " ya? Cocuklariniz ney pardon? O evde esas 2cocugunuz var... fazlalik olan da size en uzak olan da esiniz bence. Iste boyle dusunmediginiz icin adam kendini bi halt sanmaya baslamis. Once siz eziklemissiniz kendinizi sonra esiniz...
Bana kalirsa -cok duygusalim dyorsunuz zor ama- biraz dinlemeyin kendj halinizde olun. Taviz vermeyin. Markete parka carsiya annenize vs cikin gidin. Kizinca da sen kim oluyosun kaf3ste kus mu besliyosun falan diyin. Sizi gozunde yuceltmesi lazim. Su an saygi duymuyor ki. Nasil olsa onsuz hareket bile edemeyen birisiniz neyinize saygi duyacak..(yanlis anlamayin. Kendi basit kafasi oyle dusunuyor. Yoksa bi kadin olmazsa o evde ölür o ev .evin diregi kadindir da ..ama erkekler salak olduklari icjn oyle dusunurler.kendi hic bi halt edemiyo bensiz diye saygi duymaz..) bence kendinize saygi duyup ona da duydurtun...

Şu erkeklerin egolarina da hastayım. Bulmuş gariban fedakar kadını ez babam ez. Niye böylesinin karşısına eli maşalı dediğim dedik biri çıkıp da süründürmez ki? En baştan yüzü bulmuş şimdi önünü almanız çok zor.
Elin cadisiyla yapabilir mi boyle bir adam? Tabiki sessiz sakin birini sececek...yoksa nasil diş gecirsin kiza degil mi

İşte bende diyorum ki insan en azından çocukları için bi değer vermez mi gülmez mı 2 satır. Tamam Allah var evinden işine gider gelir işi de zor ağır borcu harcı var anlıyorum ama inanın ben malda mülkte gözü olan biri değilim. İsterse borcun dibine batalım ne surat yaparım ne bırakıp giderin daha çok sarıp sarmalarım. Ben sadece konuşmak istiyorum o kadar

Duygularınızı kağıtta yazın eşinize verin
Çoçuklarınızın karşısındada aglamayın lütfen çünkü bebek anne karnına düştükten 3 ay sonra bütün duyguları anlar ve bilinç altına yazar. Çoçuklarınızı korkak ve cesaretsiz yetiştirmeyin.sizde onların yanında güçlü olun

2. çocuktan sonra işten niye çıkıyorsun ilk çocuga km bakı yorduysa ikinciyede o baksın benimde bir ton borcum olsa yüzüm gülmez adam napsın git çalış daha iyi bir işte 2 börek satmakla o borç ödenmez yok nişanlılık sevgilik dönemi nasıldı onu geçtim evlendiğinizden beri öyle ilgisizse çocuk yapmadan boşansaydın kendi düşen aglamaz derler bile bile lades demişsin bacım.

Hemen boşanın diyemem. Acaba hiç konuşmayı denediniz mi? Yada çocuklar olmadanda mı böyleydi acaba?

Back
X