- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu erkeklerin egolarina da hastayım. Bulmuş gariban fedakar kadını ez babam ez. Niye böylesinin karşısına eli maşalı dediğim dedik biri çıkıp da süründürmez ki? En baştan yüzü bulmuş şimdi önünü almanız çok zor.Evet hep diyorum bak elbet bugünler geçecek böyle yapma oturup konuşalım bir derdin varsa birlikte bir çare arayalım birlikte üzülelim. Huy olarak zaten çok sinirli bir yapıya sahip. Karşısındaki kim olursa olsun hep kendi dediği olsun ister.
Yok ben zannetmiyorum benim eşim sorunları olunca böyle hep belli eder sınırlı suratsız olur ama sonuçta moralini bozan yada borca sebep olan ben deilim neden bana karşı tavrıBen hayatında eşinizin birisi olduğunu düşündüm bu davranışlarından eğer cinsellikte sorun varsa mutlak olabilir diyorum
Değişen bişey olmuyor ki bi süre sonra yine aynıAileniz yakındaysa bi süre ailenize gidin az değerinizi anlasın
Yani pes doğrusu birde marıfetmiş gibi asla geri çevirmiyorum diyosunuz.ne diyeyim pes valla.Afedersiniz ama onu asla geri çevirmiyorum ama o an bittikten sonra dönüp uyuyor![]()
O zaman evde oturup durmayın fedakarlığın değer gördüğü dönemler cok eskide kaldı. Ben sunu bunu yaptım çocukların anasıyım bunlar yeterli degil sindirmişsiniz kendinizi.Bende çocuklarım üzülsün istemiyorum huzursuz bir evde büyüsünler istemiyorum
Afedersiniz ama onu asla geri çevirmiyorum ama o an bittikten sonra dönüp uyuyor![]()
Elin cadisiyla yapabilir mi boyle bir adam? Tabiki sessiz sakin birini sececek...yoksa nasil diş gecirsin kiza degil miŞu erkeklerin egolarina da hastayım. Bulmuş gariban fedakar kadını ez babam ez. Niye böylesinin karşısına eli maşalı dediğim dedik biri çıkıp da süründürmez ki? En baştan yüzü bulmuş şimdi önünü almanız çok zor.
İşte bende diyorum ki insan en azından çocukları için bi değer vermez mi gülmez mı 2 satır. Tamam Allah var evinden işine gider gelir işi de zor ağır borcu harcı var anlıyorum ama inanın ben malda mülkte gözü olan biri değilim. İsterse borcun dibine batalım ne surat yaparım ne bırakıp giderin daha çok sarıp sarmalarım. Ben sadece konuşmak istiyorum o kadar