Eşim beni görmüyor :(

Iyi olan hicbisi yokmus gibi sohbet muhabbet ilgi alaka yok yatak olayi da sıkıntılıdir kesin iyi derse ihtiyaci var bence esinizin...

Her ikiside hem çaresizlik hemde seviyorum ve çocuklarımı düşünüyorum

Her ikiside hem çaresizlik hemde seviyorum ve çocuklarımı düşünüyorum
Siz mutsuzsaniz cocuklariniz mutlu olamaz kendimden biliyorum. Cok sabirlisiniz, hep boyle miydi esiniz yoksa cocuklardan sonra mi oldu? Bu muamele ile hic cekip gitmeyi dusunmuyor musunuz?

Şu an durum ne? Tv izkemeye gideyim dediğinz de durum nasıl ilerledi
Şuan 2 gündür çok iyi . İyi olduğu zamanlar bana hep yardim eder. Mesela ben geçen akşam konserve yapıyordum geldi bana domatesleri soydu doğradı ben pişirdim o şişelere doldurdu. Çok anı değişiyor ruh hali Bend e şaşırıyorum ani şoklar beni yoruyor

Bir süre ayrı kalın. Anne babanızın yanına gidin çocukları alıp. Eşiniz yokluğunuzu anlar belki.
Siz evinizi bırakıp gitmeyin gidecekse bırakın o gitsin çocukların düzenini bozmeyin o sizi gormuyorsa sizde onu görmeyin bir süre. Sadece cocuklarinizla komuduo ilgilenin sofrayı hazirlayin yemek isterse oturur yer yemek istemezsede zaten yemez koy dolaba bir gun sonra öğlen ısıtıp otur kendin ye sıkma canını üzülme sen umursamayinca ı artık seninle ilgilenmeye başlayacaktır hadi bugün parka pikniğe vs. gidelim diyecektir M Malefizzb

en çok para sıkar insanı sabır etmek lazım herkes başka şey der ama elbet bu günler gececek inan maddiyat olmasa başka biride olabilir burdan esip gürlemesi kolay eger tavsiyeleri yaparsan sonuçlara katlanacak olan sensin bence sen al cocukları parka git dolandır sanada iyi gelir dolanmak, zaten yogunsun ek iş sebebiyle ama aglama sızlamayla olmaz sen iyi birisin kocan sadece beklentini karşılamıyor sende ona sor konuş bence neden böyle dalgalı bi ruh halin var de cocuk olunca esler bazen konuşamıyor insanlar konuşa konuşa Allah saglık mutluluk huzur versin

sevindim aranız iyi demekki o günkü gbi davranman lazım kendin ve çocukların ile meşgul ol o zamn o sana yöneliyor

Umursamaz davranmaya devam edebildiniz mi neler yaptınız aranız nasıl şu an merak ettim inşallah bir gelişme vardır

Böylede evlilik olmaz ki sanki Hayalet ile evlisin ha var ha yok sadece kavga tartışma sırasında varlığı çıkıyor buda negatif anlamda yazık evinizi size zindan etmiş silah zoruyla mı evlenemediler bu adamı seninle derdi neymiş insan olmak zor mu geliyormuş Allah ıslah etsin kocanı amin seni üzmeye nasıl yüreği izin veriyor çok üzücü bir durum Allah'ım yardımcınız olsun amin

Afedersiniz ama bu kadar şeyden sonra size hangi yuzsuzlukle yanasiyo .kocan tam bi odun yontsanda yontulmaz bi ömür cekeceksin belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…