Eşim beni görmüyor :(

Aynen öyle malesef yaşamayan bilemez kimsenin yerimde olmasını asla istemem.
Arkadaşım Neden bu kadar pasif olmayı deniyorsun sen kendini sevmiyormusun seni tanımadan biz senin adına üzüldük sen buradaki yorumları hazmedemiyorsun sana diyoruzzzzzkiii pasif olmaaaa kadın ollll ezdirme kendini senin haklarını savunuyoruz sen hala yok borç yok bilmem ne silkelen kendine gel bizim için hava hoş seni tanımıyoruz bile yardımcı olmaya çalışıyoruzzzz desek sana Ada'mın gönlünü al özür dile yaparsın valla ozaman bize yorum için teşekkür bile istersin pessss valla pessss böyle kadınlar olduğu sürece bu erkeklerin G....tü Kalkarda kalkar Offf konu açıp bizi üzüyorsunuz sonrası aynı valla

Çözümü bulduk

Kendini bu kadar ezdiren bir kadın bunu kabullenmiştir, psikokojisi iyi değildir ve biz ne dersek diyelim aynen devam eder. Kendinizi çok yıpratmayın hanımlar. Konu sahibi; kendine değer ver.

Borc cok agır bir yuk belli ki eşiniz taşıyamıyor ilk aşamada biraz anlayışlı yaklasıo iyilikle sorunlarınızı cozmek konusunda konusun anlasın.Ben nedense borçlardan dolayı sıkılmıs gıbı hıssettım

Çocuklar anlamaz sanmayın, gayet iyi anlarlar. Bilinçaltlarına işliyorsunuz mutsuzluğu. Onlara dert falan anlatmayın bari.

Ya şöyle diyeyim mesela 2 hafta çok iyi sonra bi bakıyorsun ortada bişey yok pat adamın suratı 5 karış 1 ay böyle. Herşeyin sinirini benden çıkarıyor.
Borçlar ve işsizlik erkekler için çok büyük sorunlardır. Aklı fikri ordadır. Siz soğan ekmek yerim mutlu olurum diyorsunuz ama öyle olmuyor sıfır borç olsa soğan ekmek yer mutlu olursun da adam sürekli borçları düşünüyor. Diyorsunuz ki 2 hafta iyi sonra böyle patlıyor. Sürekli kötü değil. Siz de sürekli gidip konuşmaya çalışmayın ıyi iken sohbetinizi yapın. Kotu iken uzak durun sorgulayıp durmayın. Derdi belli zaten.

okurken yüreğim daraldı, üzüldüm. bırakın ne hali varsa görsün. çocuğunuzmus gibi davranmayın. siz de ilgi göstermeyin. çocuğunuz ve kendiniz için biseyler yapın. zaman şu gibi akıp gidiyorken, size gram değer vermeyen insanlar için yıpratmayın kendinizi.

Okurken sinir basti. Sizi seviyor gibi durmuyor hic, sevgiyi gectim saygi sifir zaten. Cocuklarinizi buyutene kadar katlanmaya bakin o arada kenara para atin ve ilk fırsatta bosayin bunu. En kotu bunu yapin bari.

Arkadaşım dalga geçmiyorum bana laf yetiştireceğine azıcık kocanada birşeyler desen ayıp valla ne halin varsa gör herkes hakettiği gibi yaşasın ozaman ne öyle beddua eder gibi umarım benim yerimde olmazsınız filan kim neyi hakediyorsa öyle yaşasın bayyyyyy

Esinizi sogutanda sizin bu pasifliginiz, afedersiniz ama safliginiz olabilir mi? Bukadar muhtac gorunmeyin. Guclu olun, ozguvenli olun. Okadar sinmissiniz ki. Evden ciksam oldurur, kavga etsem kiyamet kopar diye diye kendi kisiliginizden olmussunuz haberiniz yok. Lutfen sirkelenin. Bu adamin suanda size hayri yokki. Varligi yoklugu bir. Kaybedecek neyiniz var. Cekin resti. Bitti deyin. Ya duzelirsin ya ben yokum deyin. Sizi kaybetme korkusunu yasasin, gozunuzun acildigini gorsun. Size kadinliginizi gectim, insan oldugunuzu unutturmus bir adamla ayni cati altinda yasamasanizda olur. Siz once kendi degerinizi bilin sonra esinize bildirin.

"Sessiz ve duygusalim" diyosan baştan kaybedersin , bu modellere CİRKEFLİK iyi geliyor . Konuşarak falan düzelmez
Tozu dumana kat evde bak gör nasıl oluyo
Aciz gormesin seni .

Soyle acik acik. ben senin icin bu hayati yasamayi goze aliyorum. Hem suclu hem guclusun. Is bulamaman benim sucum degil de . Bosanalim derse. Tamam bosanalim ama cocuklarla sen ilgilenirsin de( blöf tabi) . Bu evden ceketimi alir giderim de

Allah yardımcın olsun canım inşallah düzelir yaaa

Cok üzüldüm..senin icin dua edecegim insallah hakettiğin huzur ve mutluluğa en yakın zamanda kavuşursun, boyle fedakar sevgi dolu iyi niyetli naif eşlere nasıl boyle kötü davraniyor bu adamlar aklım almıyor

Belli. 2 cocugunun annesine davranislarindan belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…