Eşim beni görmüyor :(

Yazdıklarınızı şimdi okudum. Durum çok ciddiymiş. Eşinizin saygı duyduğu biri var mı acaba? Ondan yardım, görüş alsanız. Eşinizin işle ilgili bunalımı ile ilgili olabilir mi acaba?

cnm bir şekilde yardım alabileceğin bir akraban filan yok mu? bence birinden destek al. her ne kadar ilgilenmiyorlar desende annen yada babana durumunu anlat .belkide sana yardımcı olabilirler.
ayrıca eşini sen herkesten iyi tanırsın gerçekte derdi ne acaba?
mutlaka iletişimin bir yolunu bul. ayrılmak sa da ayrılmak ama böyle sesizce olmaz.
siz herşeyden önce ebeveynsiniz önce çocukların ruh ve beden sağlığı. bence cesaretini topla ve karşısına geç. derdin ayrılmak mı? de bakalım cvp ne olacak.

Allah islah etsin derler ya sizin esiniz de oyle, cok uzuldum sizin icin cok masum geldiniz bana. Anladigim kadariyla esiniz pisman bu kadar borcun altina girip cikamamis isin icinden ve acisini sizden cikariyor. Neden katlaniyorsunuz? Caresizlik mi yoksa sevgi mi?

Beli doğrulmamış bir evliliğe iki çocuk neden? Adamın hali, keyfi kalmıyordur işten, borç ödemekten kaldı ki siz de çalışmıyormuşssunuz. (Kek börek gelirini saymıyorum) Eğer tek çocuk olsa, kreşe verip siz çalışsanız belki adamın yüzü gülerdi. Geçim sıkıntısı varken keyif olmuyor malesef kendimizden biliyorum biz de yaşadık.

Maddi skntilar vs bir kadina hicbir sekilde bu davranislar reva degildir.Problemler ortadan kaldirildiktan sonra cocuk dusunmek saglikli olani.Tabi biz ne yapiyoruz cocukla daha bi iyi oluruz dusuncesine sarip bir,iki,uc.Allah ne verdiyse
Siz totosunu baya bir arsa degdirmissiniz bundan sonrasinda o totoyu güzelce bir indirin ayaklari sööyle bir yere degsin..
Pogacasini da gitsin alsin bir zahmet video izlerken o yorgunluklar nereye gidiyor acaba?
Aklın ne diyorsa o dogrudur.Kalbinin sesine bir süre ara vermen gerekiyor konu sahibi arkadasim.
Böyle ani şoklara sokmak iyidir.Rutin yaptiginiz seylere son verin mesela isyerine giderken ugurlamak vs. Kapida oyle birakiverin.Geldiginde de karşılamayin tv de komik bisey varmis gibi davranip basin kahkahayı.
Denemek lazim arada nabiz serbet islerini.
Eee insan sonucta soracak sana ne oluyor diye? :)
Senin yaptigini yapiyorum diyeceksiniz.Zorla empati yani.
Diyeceksin ki Al sana kaf daginin tepeleri! :)

Son düzenleme:
Konu sahibi ,esiniz sizin yaptığınız bunca fedakarliga ragmen size bu kadar eziyet ediyorsa eger sizi kesinlikle hiç sevmiyor bence.sevmedigi için saygı da duymuyor.Esiniz olacak şahıs sadece evli desinler ,adresim belli olsun diye evlenmiş sizinle.Bundan sonra da degismesini beklemeyin.istediginiz yolu deneyin değişmez böyle tipler.kendinizi diri diri ateşe atmışsınız.eger becerebilirseniz kurtulun bu adamdan.yoksa bir ömür cehennemi yaşarsınız.Cocuklariniz da sizinle beraber o cehennemi yasar.onsuz çok daha mutlu huzurlu olacağınıza eminim.kurtulun bir an önce derim .

Fazla iyisiniz. Eşiniz de fazla odun. Size sarılasım geldi yazdıklarınızı okuyunca. Siz de onu görmezden gelin. Kaybedecek bişeyiniz yok nihayetinde

Klise olacak ama diyorum yinede. Acaba me kadar kirildiginiza dair bir mektupmu yazsaniz? Ben mesela duygularimi belli edemeyen biriyim, zorlanirim. Sert durmaya calisirim ama aslinda kirilirim.

Bence sizi düşürdüğü bu durumdan dolayı yüzünüze bakamıyor, çok utanıyor, üzülüyor. Sebep bu. Yoksa sizin kadar iyi niyetli, sabırlı, saliha bir kadını sevmemesi mümkün değil. Yani üzülmeyin ... Allah Rezzak adıyla rızkınızı arttırsın.

Kusura bakmayın ama size hizmetçi muamelesi yapıyor. Kendinizden bu jadar çabuk vazgrçmeyin. Hayat kısa değer bu kadar hırpalanmaya? Ya da değer mi mutsuz bir evliliği sürdürmeye?

Cocuklari al ve cik, gezmeye git, kendine bak, süslen püslen komsuya caya git cocuklari ona birak, o ne derse desin hic takma gül sadece. Bak bi süre sonra nasil ilgileniyor senle.

Adami alistirmissin, senin hayatinda sadece kendisinin oldugunu baska caren olmadigini bildigi icin sana bu sekil davranabiliyor. Keske 2 cocuk yapmasaydin bu adamdan ama olan olmus. Biraz kendine odaklan, kahvaltiya cagirma, yatarsa yatsin, acikirsa kendisi hazirlar biseyler. Cocuklarini al disari cik gez dolas, parka gitmek parayla degil ya. Evde limonata kek börek yap al git parka, eglen biraz.

Cocuklari al ve cik, gezmeye git, kendine bak, süslen püslen komsuya caya git cocuklari ona birak, o ne derse desin hic takma gül sadece. Bak bi süre sonra nasil ilgileniyor senle.

Adami alistirmissin, senin hayatinda sadece kendisinin oldugunu baska caren olmadigini bildigi icin sana bu sekil davranabiliyor. Keske 2 cocuk yapmasaydin bu adamdan ama olan olmus. Biraz kendine odaklan, kahvaltiya cagirma, yatarsa yatsin, acikirsa kendisi hazirlar biseyler. Cocuklarini al disari cik gez dolas, parka gitmek parayla degil ya. Evde limonata kek börek yap al git parka, eglen biraz.

Böyle bir insana dayanması çok zordur. Eşin seni sevmiyor gibi geldi. Senin kıymetini anlaması lazım.

İşte bu yüzden böyle davranıyor belli ki sizi kaybetme korkusu yok. Bence önce siz kendinize değer verin ki o da size değer versin. Eve tıkılıp kalmayın isteklerinizi göz ardı etmeyin arkadaş edinin bir uğraş edinin hayatınızda sadece o olmadığını, onsuz da mutlu olabileceğinizi görsün. Güçlü olun ve bunu eşinize de gösterin. Hem belki enerjiniz ona da yansır onu da olumlu etkiler. Bir de çocuklarınıza anlatıp ağlamayın onlar anne karnında bile hisseder.

Ben en cok cocuklara anlatmaniza takildim. Onlar sizin anlattiklarinizi anliyorlar. Yapmayin lütfen. Hele karsilarina gecip aglamak da ne? Anliyorum gercekten cok zor bir durum. Ama yakin bir arkadasinizla falan dertlesin cocuklarinizla degil..

Aslında ne kadar hayat dolu,pozitif,fedakar birisiniz.Sımsıkı sarılmak istedim size.
Ama eşiniz neden olduğu bilinmez sizin bu hevesinizi yerle bir etmiş.
En azından komşuya gidin.Çocuklarınızı parka götürün orda arkadaş edinmeye çalışın.Kendinizi bu kadar eve kapatmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…