Eşim beni hiç anlamıyor çok yalnızım

Kizlar cok tatlisiniz yaa..Baktiniz kocalariniz tv karsisinda sizde ugrasacak birseyler bulun.Kitap okuyun yemek yapin baska tv varsa seyredin.Bakin nasil sizinle ilginlenmeye baslayacak.

canım bence cocugun oImadan bırak onu...
benım esımde oyIeydı ve cok acı sekıIde aIdadıIdıgımı ogrendım

eve gıt gguzelce yemegını yappp evde yemek yıyınn degısık seyler yapınn pıknıge fln gıdınnn

canım bence cocugun oImadan bırak onu...
benım esımde oyIeydı ve cok acı sekıIde aIdadıIdıgımı ogrendım

bu nasıl bır yorumyaaa
daha 3 aylık evlı bırıne nasıl boule bır yorum yapabılıyorsunuzzzkafamçokkarıştı
bana dusmez kusurabakmayında daha yapıcı olsakkk bence daha guzel olur

kesinlikle katılıyorum glsh85 e,canım istisnalar kaideyi bozmaz ama çoğu kocanın yaptığı budur, yinede siz evliliğe alışma sürecindesiniz, düşün şimdi sen annenin evinde prensestin, o da annesinin evinde prensti annesi aman oğlum yorgundur deyip bi dediğini iki etmedi, gak önünde guk arkasında bitiverdi, o da aynısını senden bekliyor işte, öğretilmemiş demekki insanlar arasındaki iletişim, sohbet, bu nedenle ona sen öğretmelisin,bi kaç gün tv yi ya kumandasını bozuver gitsin.Al eve pişti kağıtlarını soyunmacasına blöflü pişti oynayın.Şöyle senide hoşlanacağın ekşın filmler al eve beraber seyredin. Mutfakda canım şu üst raftaki bardağı tencereyi her neyse işte onu alıver de çek mutfağa başla kocanı öpmeye ay bi burası kalmıştı.... de, eve arkadaşlarınızı çağırın sohbet ortamı olur, sonra siz onlara gidersiniz...atlatılıryani bu alışma süreci

merhaba kızlar dün eşimle konuştum hayatımızın monotonlaştığını sıkıntılarımı anlattım.sende benimle ilgilenmiyorsun dedi ben konuşmuyosam sen bir konu aç dedi herşeyi benden bekleme dedi.onunda şikayetleri varmış annesiyle babasıyla hiç konuşmuyormuşum çok resmiymişim.evet doğru ben arada mesafe olsun istediğim için resmi davranıyorum açıkçası içimdende gelmiyor onlara sıcak davranmak benimseyemiyorum bir türlü bir sonuca bağlayamadık bu işi artık akışına bırakıyorum

merhaba canim evet bencede akisina birak cunku bu sorunlarinin cogunu bende yasadim esimle
su an ayriliyorum yani ailesiyle iyi olmadigim icin banada mesafeliydi bunlar benimseyemiyorlar evlendiklerini ailesi biz oldugumuzu yasi kac olursa olsun akil yasta degil basta derler olgun insan olmadigi surece ailesiyle karisini ayri tutmayi bilmez bu kesin hele hele ana kuzulari hic bilmez
anasi ne soylerse hakli anasi ne derse diyebilir bende mesafe koydum basta hersey burdan basladi zaten kadin kabullenemedi biz hafatada 2 3 kere gittikmi bende iyice gicik kapmistim gercekten bir gun rahat yuzu gostermiyorlar hemde bir oglu daha var 2 kizida var ulaa desemki tek oglu neyse
kocadan gun yuzu gormeyince eeh erkeklerdede hayatlarina giren ilk kadin analari oldugu icin ya anasi olmayanla evlilik olacak yadaa sabir lazim ama bende sabir yoktu malesef sana diyecem sabir et sabrin varsa

Ben de kendı evımden kaynanamların evıne ındım.Sımdı asagıdayız evımız yukarıda.Babam ısten cıktıgı ıcın durumları cok kotu.Ben de aynı durumları yasıyodum canım.Ah erkekler bolumunde "sok oldum" konusu bana aıt.Konu baslangıcı farklı ama altında yatan sorunlar senınkınden.Esım de aynı sekılde ısten gelıyor ve ya tv basıunda oluyor ya da ıddaa ıcın laptop basında.Senınkı yıne sakalasıyor dalga gecıyor benımkı onu bıle yapmıyordu.En sonkı olaydan sonra ıyıce uzuldum ve esımle konustuk ıkı gun once. sımdı eskısı gıbıyız konusmadan hıcbırsey hallolmuyor canım once konusmayı dene ama dogru anı kolla :teselli:

evet cnm artık sabretmekten başka çarem kalmadı ne yapayım kendim seçtim bu hayatı sonuçlarınada katlanıcam sabrımın yettiği yere kadar gider söz dinlemezsem böyle olur allah yardımcım olsun ne diyeyim

konunu okuyucam cnm gerçekten çok zor günler geçiriyorum evlilik buymuş meğer bundan ibaretmiş inş.herşey yoluna girer

ANGEL canım bende yeni evli sayılırım.9 ay oldu.ilk zamanlar biraz alışma dönemi yaşıyorsun.bayanlar daha çabuk alışsada kimi erkek sorumluluk evden işe işten eve falan biraz zorlanıyorlar.olayı kendi tarafına çekmek senin elinde.benim eşim şuan annesigile gittiğinde bile hemen eve gelmek için can atıyor.film izliyoruz beraber yemek yapıyoruz tavla kağıt oyunlar oynuyoruz yani güzelim evde ikinizin yapabileceği ve ortak zevk alabileceğiniz şeyler bul.herşeyi kocacından bekleme yani sengözlerimebaksanab zamanla oda alışır ve seninle olmaktan zevk alır.o konuşmuyorsa sen konuş.sürekli anlat anlat onun hoşuna gidecek sohbet konuları aç.arkadaşlarınızı eve çağırın beraber sohbetler edin.ortam değiştirin göreceksin iyiki evlenmişim diyecek.yani angel şikayet etmek yerine durumu kendi lehine çevirmek senin elinde güzelim...ok :1hug:

canım merhaba öyle çok yorumlarını okudumki ben ve bu yorum sendenmi çıktı öyle çok şaşkınımki? böyle evliliğin içine tükür daha iyi mi? gülsüm bunu bir başkası dese hiç etkilenmezdim ama senin gibi ön yargısız,bir söyleyeceğini neredeyse günlerce düşünen akıllı birinden daha yapıcı olmasını beklerdim be cnm...annen bile demezmiydi birine edeceğn lafı en az 3 kere düşün bir söz bazen büyü yerini bile tutabilir diye.. üzgünüm ama şaşkınım ilk kez bu tarz bir yorumuna denk geldim.söylediğndede haklılık payı yok değil elbet ama senin daha yapıcı biri olduğunu düşünürdüm hep...

konu sahibi sana gelince anneni dinleseydin elbette keşke ama herşey için birazda geç kaldın gibi geldi bana.. ilgisini çekmeye çalışmaktan başka seçeneğin yok ve bu kadar kısa süreli bir evlilikte neden her akşam kayınvalidenlere gidesinki yemeğe?evinde güzel yemekler hazırlamak yanlız kalmak varken... bence sen sadece bir depresif dönem geçiriyorsun ve herşeyibirazda abartıyorsun gibi geldi.bu kadar sık boğaz etme kendini ve eşinede..tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır hadi sen çıkarşimdi o yılanı içinden ki görsün eşin.. bazen yeni evliliklerde pişmanlıklar olabilir ne yaptım ben gibilerinden bunu karşılıklıda yaşıyor olabilirsiniz eşinle ama inan düzeltilemeyecek bir problem yoktur hayatta pes etmen için henüz çok erken içinde küçücük bir kırıntı varsa eşine ve aşka dair denemeyede başarmayada değer inan buna.. umarım buradan biraz ders çıkarırsın kendine..iki kişilik hayatta paydanın yarısıda senindir bunu unutma..

bir de bu taktiği uygulayayım bakalım umarım faydası olur.ama eşim bugün çok sinirli dün bütün gün onu aramamış ve konuşmamıştım şimdi o da aynı şeyi yapıyor üzerine gitmicem kendi haline bırakıcam of bi tarafı düzeltiyorum bir taraf bozuluyor

evet depresif durum içerisindeyim kendime de büyük eziyetler yapıyorum inş. bir an önce herşey yoluna girer böyle yaşanmıyor

canım bugün belki ortamı yumuşatman için güzel bir gün olabilir eşinin sevdiği yemekleri yapsan başbaşa yemeniz için rica etsen güzelce giyinsen denemk ister misin

evet depresif durum içerisindeyim kendime de büyük eziyetler yapıyorum inş. bir an önce herşey yoluna girer böyle yaşanmıyor

inşallah cnm sen istersen herşeyi yoluna sokabilirsin bak burada neredeyse herkez hem fikir herkez düzelebileceğine inanıyor niye başaramayasınki?? kendinede eziyet etmeyi bırak insanın kendinden daha önemli ne vardırki hayatta? sen yoksan hayat yoktur güzelim dünya dönmüyordur.. kendine ettiğin eziyette yanlız kendine değil çevrenedir aynı zamanda.. kötü günler umarım geçecek ve yakında güzel haberlerini okuruz inşallah hadi bakalım bol şans sana..

Ya cnm yazdığın yazı dikkatimi çekti,eşin pek ipucu vermedin ama yazdığından ben anladım bişiler...
Eşin demiş ki "Herşeyi benden bekleme,sen sohbet aç "filan...
Bak eşin de senden bekliyor bişiler demek ki,inan var ya benim eşim de çok konuşmayı sohbet etmeyi sevmez,bak erkeklerin doğasında bu var,sıkıntımızı da neşemizi de konuşarak hatta hiç susmayarak anlatmayı severiz,oysaki erkekler sıkıntılarında mağaralarına çekilir ,çözüm arar (okuduğum kitaptan öğrendim bunları:)
Valla ben eşimi zorla konuşturuyorum,anlatıyom anlatıyom onda tık yok,ben de şakayla karışık "dilini fareler mi yedi,cevap ver " filan diyip duruyorum, gülüyo :) Eğer ondan yorum bekliyosam direk soruyorum ,başka türlü yorum yapmıyo...Yani anlatıyom cnm sana belki fikir verebilirim diye,,,
Bi de eşinin ailesi konusuna değinmek istiyorum,eşin onlara mesafeli olduğunu hissetmekle kalmamış ve bundan rahatsızlık duymuş.Bak canım eşin belli ki ailesine düşkün,sana onlara şirinlik yap demiyorum ,içinden gelmiyosa zorla olmaz ama biraz güleryüz ve tatlıdil herşeyi halledebilir,kişiliğinden ödün vermeden de olabilecek bişeydir bu.Hele ki onlarla bu kadar yakınken mesafeni apaçık belli edersen onların sana tavrını olumsuz etkiler diye düşünüyorum.Kimse kendi ailesi kadar sevmek zorunda değil eşinin ailesini,ama tavırlı,mesafeli olmak da iyi olmaz bence.
Biraz neşeli ol,kendin için yap bunu, evliliğin ilk ayları cicim ayı olmuyo malesef,biraz buhranlı geçebiliyo ama atlatılmayacak şeyler değil.
Eşinin biraz da ii yanlarını düşün ,severek evlenmediniz mi, o zaman aşkınızı keşfedin tekrar,annenin yanında olmak isteseydin o kadar ısrarına rağmen evlenmezdin unutma...

haklısın tatlım biraz düşündükçe kendi hatalarımında farkına vardım artık yapacak bişey yok kabullenmek zorundayım ailesinide o da ailesini silip atamaz tabiki aramızdaki buzlar bir an önce erir umarım böyle olunca çok huzursuz oluyorum :çok üzgünüm:

inşallah cnm çok teşekkür ederim destekleriniz için bundan sonraki konularımda inşallah güzel şeylerden bahsederim sizleri seviyoruma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…