eses seni unutur muyum kuzuYa ben de çok meraklandım. Saat de geç oldu. Otobüse binse yazardı gibi geliyor telefonundan. Çok mu kötü ki ya:26:
Valla sadece böyle düşünen siz değilsiniz.bende aynı sizin gibi dünüyorum. Ama ne yazıkki bizim toplumumuzda boşanmak hala ayıp bişeymiş gibi düşünüyor... Çoğu insan boşandığını gizliyor... Evlenmek nasıl doğal birşeyse eğer anlaşamıyorsan boşanmakta aynı şekilde doğal birşey...
Bence boşanmak isteyen konu sahibi olmalıydı.. Hem hırpalayıp hemde boşanmak istemesi bence hayırlı olmuş..Her son yeni bir başlangıçtır..
bilmiyorum ki cnm meraktan sürekli bakıorum yazmıo
Boğaz sıkmak hafif bir tokat mı oluyor sizce,boğaz sıkması yüzünden ölen insanlar oluyor nefessiz kalarak.insna hayatta en çok deger verdigi kişiyle nasıl tartışyorsa, nasıl kırıyorsa, nasıl bagırıp çagırıyorsa yeri geldiginde ya da trip atıyorsa, intikam alıyorsa.... aynen öyle.
bence bu şiddet bile degil. hafif bir tokatı, biraz itiş kakışı hooop ''ay yetişin komşular, kocam beni öldürüyor'' a çıkarıyor bazıları.
Boğaz sıkmak hafif bir tokat mı oluyor sizce,boğaz sıkması yüzünden ölen insanlar oluyor nefessiz kalarak.
Ben de uyuyamadım meraktan:26: Ben pazartesi başlanacak işe taktım. Keşke o koysaydı adamı kapının önüne ilk boğazını sıktığında. Şimdi iş de gitti elden...
Boğaz sıkmak hafif bir tokat mı oluyor sizce,boğaz sıkması yüzünden ölen insanlar oluyor nefessiz kalarak.
Bence boğazımı sıkmak beni öldürmeye teşebüsle aynı şeydir..
konu sahibinin bogaz sıkmaktan kastı %101 eminim ki bogaz sıkmak bile degildir. ellerini boynuna dolamaktır en fazla. ama sıktı diyelim... o da büyük ihtimalle sinirden bir an biraz sıkmış bırakmıştır. ondan kimsecikler ölmez sen merak etme. ama konu sahibi belki de çenesi durmamıştı bi türlü çünkü hiçbir şey anlatmamış. ya da belki adam sıkıldı ya da başka bir kadın ardır? konuyu bilmeden adama tam yorum yapamam o yüzden.
konu sahibinin bogaz sıkmaktan kastı %101 eminim ki bogaz sıkmak bile degildir. ellerini boynuna dolamaktır en fazla. ama sıktı diyelim... o da büyük ihtimalle sinirden bir an biraz sıkmış bırakmıştır. ondan kimsecikler ölmez sen merak etme. ama konu sahibi belki de çenesi durmamıştı bi türlü çünkü hiçbir şey anlatmamış. ya da belki adam sıkıldı ya da başka bir kadın ardır? konuyu bilmeden adama tam yorum yapamam o yüzden.
''yakışıklı birine bakman kocanı aldatmaya teşebbüsle aynı şeydir'' der miydin?
Bu şahısla tartışmayın. Bu tip konulara gelerek polemik yaratıyor, sonra sayfalar dolusu tartışma. Ban yemeyelim yok yere. Sitede böyle bir kadın grubu var malesef. Konu sahibini merak ediyorum benAcaba ne yaptı...Yazdığı zaman gereksiz yorumlarla dolu olmasın konu. Bi de polemik çıkınca konu kapanıyor. Bu şahsın bulunduğu konularda da polemik çıkmadığını görmedim daha. Kadına dayak mevzularının vazgeçilmez ismi kendisi
aynen ben de bunu demek istedim. cevap vermemek en iyisi yoksa yok yere konuyu uzatıyor, konu dağılıyor, ban yiyenler oluyor falan. ezberledik artık. direk konuya yorum yapmak en iyisi...
ben de konu sahibini merak ediyorum hala yazmadı ne oldu acaba?
Demekki tecrüben cok bu konuda!!! Surekli erkekleri savunur haldesin her yorumunda bu cok belli veeeeee sende bir erkek oldugun icin onlari savunman cok normal sana aşiri derecede sinir oluyorum!!! Birgun bu forumdan defolup gidersin insallah!!!! Merve ismi ya hanimiyin yada kizinin ismi istersen annenin ismiyle gir bir bayan olduguna asla inandiramassin kimseyi!!!! Bana cvb yazabilirsin sonucsuz kalicak
Bana konu sahibi ayrılmamak için alttan aldı ve şu an evlerindeler gibi geliyor hazalcım, hayırlısı...
Valla boğazımı sıkan birinin daha sonra bana şiddet uygulamayacagının garantisi varmi. Ikisi farklı şeyler birisi kendi elimizde digeri ise güçsüz olanı ezme ve sindirme..
kaç tane erkek gördün kadına şiddeti savunan acaba? erkekler de ''kadına şiddete hayır'' diye geziyorlar ortada ama?
hem ben de kadına şiddeti savunmuyorum zaten. sen yanlış gelmişsin kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?