Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

eses seni unutur muyum kuzu Ya ben de çok meraklandım. Saat de geç oldu. Otobüse binse yazardı gibi geliyor telefonundan. Çok mu kötü ki ya:26:

bilmiyorum ki cnm meraktan sürekli bakıorum yazmıo

mutsuz bir evlilikse,bosanmak daha mantıklı ..

bilmiyorum ki cnm meraktan sürekli bakıorum yazmıo

Ben de uyuyamadım meraktan:26: Ben pazartesi başlanacak işe taktım. Keşke o koysaydı adamı kapının önüne ilk boğazını sıktığında. Şimdi iş de gitti elden...

Boğaz sıkmak hafif bir tokat mı oluyor sizce,boğaz sıkması yüzünden ölen insanlar oluyor nefessiz kalarak.

Ben de uyuyamadım meraktan:26: Ben pazartesi başlanacak işe taktım. Keşke o koysaydı adamı kapının önüne ilk boğazını sıktığında. Şimdi iş de gitti elden...

napıcak ki bilmiorm cnm .. bi girseydi yazsaydı aklımız onda kaldı ..

şu şiddet konusunun normalleştirilmesi durumunu anlamıyorum, bir kadın şiddeti nasıl küçültebilir???? bence kasten yazılıyor böyle, sırf birileri "aa öyle şey olur mu" deyip sonra da tartışma olsun diye...

Boğaz sıkmak hafif bir tokat mı oluyor sizce,boğaz sıkması yüzünden ölen insanlar oluyor nefessiz kalarak.

konu sahibinin bogaz sıkmaktan kastı %101 eminim ki bogaz sıkmak bile degildir. ellerini boynuna dolamaktır en fazla. ama sıktı diyelim... o da büyük ihtimalle sinirden bir an biraz sıkmış bırakmıştır. ondan kimsecikler ölmez sen merak etme. ama konu sahibi belki de çenesi durmamıştı bi türlü çünkü hiçbir şey anlatmamış. ya da belki adam sıkıldı ya da başka bir kadın ardır? konuyu bilmeden adama tam yorum yapamam o yüzden.

Dumur olarak bütün yazılanları okudum.

Zavallı kadıncağız eşinin şiddet uyguladığını dahi kabullenememiş, en ufak bir eleştiriye bile tahammülü yokken, üstüne üstlük barışmak için kendisi taktikler düşünürken adamın yaptıklarına bak!

Diğer konusundan, bebekleri olmadığından filan bahsedenler olmuş. Onun detaylarını bilmiyorum, zaten konu sahibi de bahsetmemiş hiç ama bence eşi kesinlikle en son tartışmalarından dolayı veya kendisini suçlu hissettiğinden filan stememiş boşanmayı. çok düşündüm artık istemiyorum vs lafları bir anlık öfkeden söylenecek sözler değil. bence aralarında ciddi bir iletişim problemi ve sevgi saygı eksikliği var ki sudan bir sebepten adam boğazına yapışabilmiş. üstelik düzeltmeye bile uğraşmıyor artık, bitsin istiyor adam.

nedense içimden bir ses konu sahibi bitirmemesi için adamı alttan alacak diyor...bu da kendisine yapacağı en büyük kötülük olacak...tüm bunlr yaşandıktan sonra ne yazık ki o evlilikten hayır geleceğine inanmıyorum..

Bu şahısla tartışmayın. Bu tip konulara gelerek polemik yaratıyor, sonra sayfalar dolusu tartışma. Ban yemeyelim yok yere. Sitede böyle bir kadın grubu var malesef. Konu sahibini merak ediyorum ben Acaba ne yaptı...Yazdığı zaman gereksiz yorumlarla dolu olmasın konu. Bi de polemik çıkınca konu kapanıyor. Bu şahsın bulunduğu konularda da polemik çıkmadığını görmedim daha. Kadına dayak mevzularının vazgeçilmez ismi kendisi

Demekki tecrüben cok bu konuda!!! Surekli erkekleri savunur haldesin her yorumunda bu cok belli veeeeee sende bir erkek oldugun icin onlari savunman cok normal sana aşiri derecede sinir oluyorum!!! Birgun bu forumdan defolup gidersin insallah!!!! Merve ismi ya hanimiyin yada kizinin ismi istersen annenin ismiyle gir bir bayan olduguna asla inandiramassin kimseyi!!!! Bana cvb yazabilirsin sonucsuz kalicak

Demekki tecrüben cok bu konuda!!! Surekli erkekleri savunur haldesin her yorumunda bu cok belli veeeeee sende bir erkek oldugun icin onlari savunman cok normal sana aşiri derecede sinir oluyorum!!! Birgun bu forumdan defolup gidersin insallah!!!! Merve ismi ya hanimiyin yada kizinin ismi istersen annenin ismiyle gir bir bayan olduguna asla inandiramassin kimseyi!!!! Bana cvb yazabilirsin sonucsuz kalicak

''yakışıklı birine bakman kocanı aldatmaya teşebbüsle aynı şeydir'' der miydin?

Valla boğazımı sıkan birinin daha sonra bana şiddet uygulamayacagının garantisi varmi. Ikisi farklı şeyler birisi kendi elimizde digeri ise güçsüz olanı ezme ve sindirme..

aynen ben de bunu demek istedim. cevap vermemek en iyisi yoksa yok yere konuyu uzatıyor, konu dağılıyor, ban yiyenler oluyor falan. ezberledik artık. direk konuya yorum yapmak en iyisi...

ben de konu sahibini merak ediyorum hala yazmadı ne oldu acaba?

Bana konu sahibi ayrılmamak için alttan aldı ve şu an evlerindeler gibi geliyor hazalcım, hayırlısı...

kaç tane erkek gördün kadına şiddeti savunan acaba? erkekler de ''kadına şiddete hayır'' diye geziyorlar ortada ama?

hem ben de kadına şiddeti savunmuyorum zaten. sen yanlış gelmişsin kusura bakma.

Valla boğazımı sıkan birinin daha sonra bana şiddet uygulamayacagının garantisi varmi. Ikisi farklı şeyler birisi kendi elimizde digeri ise güçsüz olanı ezme ve sindirme..

bogazını sıkmak ile şiddet uygulamak ve birini öldürmek... bunların üçü de farklı şeyler. birbirleriyle ilgisi yok. soldan saga olmak kaydıyla, birini yapanın digerini yapabilyor olması gerekmyior.

hem sana hiç şiddet uygulamayan birinin sana ileride şiddet uygulamayacagının garantisi var mı? onun garantisini verebiliyor musunu? ya da senin bir gün birini öldüremeyeceginin garantisi var mı? eger bu kadar paranoyaksan, bunlar için de garanti veremiyor olman lazım :44:

kaç tane erkek gördün kadına şiddeti savunan acaba? erkekler de ''kadına şiddete hayır'' diye geziyorlar ortada ama?

hem ben de kadına şiddeti savunmuyorum zaten. sen yanlış gelmişsin kusura bakma.

Avrupa ülkelerinde pek yok haklısın da Türkiye'de tecavüzü savunan dahi gördüm üstelik okumuş kesimdendi, o yüzden Ortadoğulu erkekleri tenzih ederek konuş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…