Merve niye alıntılarıma geri dönmüyon?Peki bana şunu açıklasana, Avrupalı kadınlar dırdır etmiyorlarmıymış da şiddet oranları Türkiye'den kat be kat düşük? (Ha bu arada bu yorumu konuya binaenaleyh yazmadım , senin şu kırmızılı cümlen üstüne yazdım.)
bahsettiğin gibi kadınlarda var evet..baskı uygulamaya çalışan..ananla görüşme kardeşinle görüşme diyen..
ama mağdur kadınlardaa var maalesef,genelleme yapmak mümkün değil bu konuda bence
Crypticciğim mervecik kadın cinayetlerine inanmıyor, çok abartılıyormuş. Tecavüzlerin de çoğu kadınların erkeklere attığı iftiralarmış öyle dedi. Yoksa ben mervecik'in dediği bazı şeylere katılıyorum kimi kadınlar 'Erkek değil mi şöyle yapsın, böyle yapsın' deyip tüm yükü erkeğin üstüne atabiliyorlar.
Iki yerde tartisiyor ancak yetisiyor:)
ben sana bir örnek vereyim canım kaç çalışan kadından duydum..kadınlar çalışır adam işten gelir yatar kadın yemek yapar çocuk bakar..markete gider çocuk giyim alışverişini hepsini kendi parasıyla yapar..erkek kendi parasıyla biriki yapıyor aile için:)biriken para ile alınan ev yadaa arabayı kendi üzerine yapar..kadının harcadığı parayada karışır çok harcıyorsun diye sonra kadın sinir krizi geçirir..eşi kapris yaptığını düşünür ..
Mervecim benim babam evde otoriterdi..kimse konuşmazdı kendi kendine sinirlenip canı isteyince yatışırdı
Eşlerı tarafından katledılen kadınlarında sucu cok buyktur sıze gore çok konusmustur adamı cıleden cıkarmıstır , adam vurmamıstır sdaaece hafıfce dokunmustur tovbe yarabbım
sen neyın derdındesın allah askına olayı erkeler masumdur tarafına cekmekten vazgec artıkeşleri tarafından katledilen erkekler de var. ee yani? ne çıkarmamız gerekiyor buradan? bak kadınlar da yapabilyormuş aynılarını. ne yapalım şimdi hadi söyle? burada ''hmmm kadın boş yere öldürmez, kesin bi sebebi vardır'' diyeceksin degil mi?
iyi idare etmişsiniz
sen neyın derdındesın allah askına olayı erkeler masumdur tarafına cekmekten vazgec artık
anladık kadınların cenesı kuvvetlı konu sahıbıde arkadas sopayı hak ettı rahatlamıssındır umarım sımdı
eşleri tarafından katledilen erkekler de var. ee yani? ne çıkarmamız gerekiyor buradan? bak kadınlar da yapabilyormuş aynılarını. ne yapalım şimdi hadi söyle? burada ''hmmm kadın boş yere öldürmez, kesin bi sebebi vardır'' diyeceksin degil mi?
ne idaresi merve maalesef böyle babalar yada kocalarda var..maalesef kadınlar çok eziliyor ..eşinin ailesiylede evleniyorsun eşinle evlendiğinde..geneli saygı gösternmeni baklar..hemen anne diyeceksin kayınvalideye..yahu bir alışma süresi ver..tüm aile kadını süzer beklentiler had saffadadır..sonuçta tartışma çıkar neden kadının üstüne çok gidilmiştir çünki..
merveye gore kadın sopayı hakaretı hak ettıasla ama asla hayvanları bile incitemeyiz merve ataist mesela..incitmemek sadece günah olduğundan değil..incinir çünki...dayaktan başka çözüm yollarıda var bance..
merveye gore kadın sopayı hakaretı hak ettı
bu arada allah askına kelımesıne dını ınancım oldugu ıcın yazmadım herkezın dınıne ınancına saygım var cagdas bır toplumda yaszıyoruz
ben arkadasın ataıst oldugunu dahı bılmıyorum benıde ılgılendırmez zaten kendı secımıben ataist olduğunu belirttim ama ataistlerde şiddete karşıdır değilmi sadece dini bir mevzu değil yani şiddet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?